aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.232
Vase ja pagansko ucenje o trojstvu a nase Biblijsko ucenje da je Bog jedan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vase ja pagansko ucenje o trojstvu a nase Biblijsko ucenje da je Bog jedan
Jel' može neko ovo da objasni inače po logici ona ispade u pravu.Vase ja pagansko ucenje o trojstvu a nase Biblijsko ucenje da je Bog jedan
To nek ti oni objasneJel' može neko ovo da objasni inače po logici ona ispade u pravu.
Zašto trojstvo?
Hvala.To nek ti oni objasne
Ali ako ces istorijske cinjenice na Koncilu 325 car Konstantin je uveo trojstvo
i tako se uvuklo u crkvu
inace je trojstvo paganskog porekla i nema veze sa hriscanstvom
U Bibliji jasno pise da je Bog jedan
a trojstvo se ne spominje niti jednom
ne mozes naci u Bibliji ni rec trojstvo ni trojedan Bog
a Mozes naci Bog je jedan
dakle eto sam mozes se uveriti u to.
1. Timoteju 2:5, 6 5 Jer jedan je Bog, i jedan je posrednik+ između Boga i ljudi, čovek, Hrist Isus, 6 koji je sebe dao kao odgovarajuću otkupninu za sve. O tome će se svedočiti u svoje vreme.
Pa to.Hvala.
Car Konstantin je stvarno umeo sa ljudima, čitao sam da je mnoge paganske običaje prihvatio zarad mira a i paganima je uspeo da uvali crkvene i eto šta je hrišćanstvo.
Ne, vaše je pagansko da Isus nije Bog vec da je Mihailo.Vase ja pagansko ucenje o trojstvu a nase Biblijsko ucenje da je Bog jedan
A citaj daljeTo nek ti oni objasne
Ali ako ces istorijske cinjenice na Koncilu 325 car Konstantin je uveo trojstvo
i tako se uvuklo u crkvu
inace je trojstvo paganskog porekla i nema veze sa hriscanstvom
U Bibliji jasno pise da je Bog jedan
a trojstvo se ne spominje niti jednom
ne mozes naci u Bibliji ni rec trojstvo ni trojedan Bog
a Mozes naci Bog je jedan
dakle eto sam mozes se uveriti u to.
1. Timoteju 2:5, 6 5 Jer jedan je Bog, i jedan je posrednik+ između Boga i ljudi, čovek, Hrist Isus, 6 koji je sebe dao kao odgovarajuću otkupninu za sve. O tome će se svedočiti u svoje vreme.
To je Biblijsko jer sve pise u Biblijia Isus nije Bog vec da je Mihailo.
Jel? Onda mogu samo da pljunem na takvog boga. I da stvarno postoji i da kada umrem stanem ispred njega, okrenuo bih mu leđa. Ja bih bio bolji bog od takvog boga.И атеисти ће постати верујући, када имру. Онда касно... Жал са прошлошћу. Касно...Енде.. Нема поправног...била прилика..
Pa i taj Mihailo je isto kao Bog.Ne, vaše je pagansko da Isus nije Bog vec da je Mihailo.
Бог постоји! Не хули на Творца који те је створио.Jel? Onda mogu samo da pljunem na takvog boga. I da stvarno postoji i da kada umrem stanem ispred njega, okrenuo bih mu leđa. Ja bih bio bolji bog od takvog boga.
U redu je da ti veruješ. Poštujem. Ja govorim za sebe.Бог постоји! Не хули на Творца који те је створио.
Što volim da vidim kulturan odgovor.U redu je da ti veruješ. Poštujem. Ja govorim za sebe.
Jel' može neko ovo da objasni inače po logici ona ispade u pravu.
Zašto trojstvo?
Не баш, прилично је просто. Не видим шта је толико тешко за разумети.Ne mogu da objasne, to je veliki problem. Otac, Sin, Sveti Duh je jedan Bog, a trojica. Problem dolazi u Otac Sin vezi. Kazu oboje su vjecni i nije bilo kad je jedan postojao a drugi jeste, a Otac i Sin su. To je veliki problem.
Нетачно. Име му значи ,,ко је као бог?", дакле у упитном облику синтагма, не у обавештајном.Pa i taj Mihailo je isto kao Bog.
Tako mu ime.
Onaj koji je kao Bog.
To ime je i titula.
Ne daje se bilo kome takva titula u bibliji.
Problem dolazi od naseg vremenskog misljenja.Ako kazemo sin onda se misli da je nastao u jednom momentu iako se radnja desava u vecnosti..Cak ni vecnost ne znamo sta je a kamoli da skontamo sta mu znaci vecno rodjen.Ne mogu da objasne, to je veliki problem. Otac, Sin, Sveti Duh je jedan Bog, a trojica. Problem dolazi u Otac Sin vezi. Kazu oboje su vjecni i nije bilo kad je jedan postojao a drugi nije, a Otac i Sin su. To je veliki problem.
?Не баш, прилично је просто. Не видим шта је толико тешко за разумети.
Problem dolazi od naseg vremenskog misljenja.Ako kazemo sin onda se misli da je nastao u jednom momentu iako se radnja desava u vecnosti..Cak ni vecnost ne znamo sta je a kamoli da skontamo sta mu znaci vecno rodjen.
Kako.nije problem ogranicenom coveku a vecina ma skoro 100odsto ima ovaku.mozgaru.Pa to ti kazem. Ne prolazi ta prica kod nas. To je veliki problem.
Kako.nije problem ogranicenom coveku a vecina ma skoro 100odsto ima ovaku.mozgaru.
Ima jedna recenica u koricsnima gde se kaze mi hristov um.imamo.Znaci razumeju svetu trojicu. Al to su oni izabrani.
Ja samo verujem da je to apsolutna istina mislim.na to vecno rodjen vecno ishodi da je to tacno al kaf krenem da kontam kako to izgleda zaustavim se u nekom.momentu i rodi mi se hrist hahaRazumijem i ja. Ali ovde kod nas ne pije vode.
Отац и Син су једно, исте титуле имају у Библији, исте описе на појединим местима, крштење се обавља у име Оца, Сина и Светога Духа...?
Pa ako nije teško razumeti, onda nije teško objasniti. Objasni. Ako ti nije teško.
To objašnjava?Отац и Син су једно, исте титуле имају у Библији, исте описе на појединим местима, крштење се обавља у име Оца, Сина и Светога Духа...