Brioso
Aktivan član
- Poruka
- 1.452
Zašto bi govorila o Srbiji i Srbima, tj. zašto govori?Zašto bi?
Jel spominjala porodicu Zec, jel spominjala streljanje u Vukovaru? Šta sad, treba političku disertaciju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto bi govorila o Srbiji i Srbima, tj. zašto govori?Zašto bi?
Jel spominjala porodicu Zec, jel spominjala streljanje u Vukovaru? Šta sad, treba političku disertaciju?
Zašto ne? Evo došlo joj.Zašto bi govorila o Srbiji i Srbima, tj. zašto govori?
Došlo joj, isplativo je.Zašto ne? Evo došlo joj.
Eto, sve 5Došlo joj, isplativo je.
Zašto ne govori o Hrvatskoj? To je njena država. Što je se tiče tuđa?Eto, sve 5
pa hrvati su ti koji u tome prednjaceAlo ako neko nešto kaže protiv Srbije i AV oni odmah skidaju sa granice ?
![]()
Link?pa hrvati su ti koji u tome prednjace
eno skoro citavoj cg zabranise ulaz. samo pomeni jasenovac i perosna si non grata
RH je CG samo jasno dala do znanja da ako žele biti podguzna muva Srbije i obavljati za njih prljave poslove, da to ima svoju cijenu.nemoj me sprdati
idi pa trazi imas kolko hoces
Ha,ha,ha pevaljke ruse Vucica , ha,ha,haVučić: Sve najgore mislim o Severini, ali je to zadržavanje bilo glupo i ti spiskovi će biti ukinuti, pustite u Srbiju i Selmu Bajrami
rh je yabranila ulay politicarima cg koji su preldoyili glasali za tu rezolucijuRH je CG samo jasno dala do znanja da ako žele biti podguzna muva Srbije i obavljati za njih prljave poslove, da to ima svoju cijenu.
o toj odluci hr danas je balavio i gospon predsednik
To je drugo™Severina neprijatelj #1 a kad dodje direktor CIA manji od zrna pijeska.
ja bih dok se ne resi to pitanje oko genocida tokom fasisticke agresorske tvorevine ndh zabranio svim hrvatima ulaz u srbiju
Može, evo i komentara, citiram:ja bih dok se ne resi to pitanje oko genocida tokom fasisticke agresorske tvorevine ndh zabranio svim hrvatima ulaz u srbiju
ako moze zid , visoki zid da se ne vidimo
Ma nikakvi upitnici nego ono što radi Australija, evo vam kontrastno sredstvo, napravit ćemo vam kolonoskopiju da vidimo jel nešto krijumčarite. I tako svakom Srbinu ma u koju zemlju EU pokušao ući.Može, evo i komentara, citiram:
"Moramo i mi na granici sa Srbijom da pri ulasku u civilizaciju ispune upitnik. Npr pitanja- 1.Da li je u Srebrenici bio genocid 2.Da li je Republika Kosovo država 3. Da li je Aleksandar Vučić kreten ....ako odgovor na neko od ovih pitanja ne bude potvrdan mrš. nazad!"
Što vi nama spočitavte Severinu kad je ona Srpkinja, rođena od oca Srbina. Vučković. Pa ona se samo ponaša tipično srpski, malo oportunist malo egzibicionist malo arlaukanja malo kukanja. Eto pa mater joj je Hrvatica, ali i Noletu je, pa ga to ne čini našim.Severina je nacifeminizam. Plus kurawa koj samo siše pare. Plus povezana sa svim i svakim, vidimo koliko snage ima protiv Popovića. Nego, trebala je na 15 dana u ćorku. Ako može u HR onaj kojij je u vlastitom autu pjevao Baju, onda može i ona koja je o Srbima pričala sve najgore kroz antisrpsku propagandu iz 90tih i iz pozicije suda kojeg Srbi ne priznaju, haga. Naravno, ona ne priznaje pobjednički sud Jugoslavije koji je osudio ratnog zločinca Stepinca na 16 godina. Bili su jako blagi. Ali antisrpski sud će priznati. Naravno, oni koji ubijaju milione kroz istoriju od Vatikana, Amerikanaca, Engleza itd... suda neće vidjeti. To je njoj normalno. Eto to je opis te osobe. Ja da sam Dačić, ona bi fino bila u zatvoru na 15 dana i imala bi zabranu i u Srbiju (preko Dodika) i u Srpsku dok javno ne povuče sve što je rekla protiv Srba. Tako rade društva koja drže do sebe.
Kaže Vučić danas "to je bilo glupo", misleći na zadržavanje na granici. A znate da su svi Srbi rođeni 1977 i ranije potencijalni "ratni zločinci" na granici u HR? O čemu pričamo? Trebala je ekspresno u zatvor.
Ajde sve ali shto diraju Severinu?