Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 185.364
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudevit Gaj (Krapina, 8.7.1809. — Zagreb, 20.4.1872.) je bio vođa hrvatskog narodnog preporoda :
„... kod Srbljah, od kojih mi jezik u svojoj mudrosti i u svom bogatstvu, i običaje u svojoj izvrsnosti i svojoj čistoći učiti moramo ako hoćemo da ilirski život obnovimo..."
Austrougraski car Franz Joseph : "Hrvati nikada u istoriji nisu imali vladara koji je govorio njihovim jezikom. "
Miroslav Krleza-hrvatska je povijest tisucu godina lazi i sramote
Strosmajer - ''Hrvati govore prljavi srpski'
![]()
![]()
![]()
Odlučite se više, jesu u pitanju naša policija ili banda kriminalaca presvučena u uniforme bez jasnih oznaka i fantomke?
Ja tipujem na te druge.
I prestani više da glorifikuješ američki režim i njihove pajace na vlasti, učinilo mi se da ti ipak imaš više zdravog razuma od neke seoske domaćice čiji mozak nije u stanju da procesuira da danas svako od nas čas posla može da trkne i do usa i sam se uveri u njihov cirkus, ne obavezno pod imenom Medrano.
Je l' treba da naglašavam da to " trk do tamo" ne predstavlja obavezno fizičko pojavljivanje?![]()
Navedi jedanu drzavu, ili cak jedan County ili grad, gde CELOKUPNA policija cuva i slusa naredjenja likova poput Milana Radoicica, Zvonka Veselnivica, Luke Bojovica, Novaka Nedica, Milosa Vucevica?Naročito kod južnijih Sheriff Department-a, ništa bez kamera.
I , jel pao Vucic? Jel jasete?Хоће, спреми се да те черече-
Sinoc su ti maskirani degenerici razbijali automobile gradjana Srbije i palili kontenjere . Onda su dobili po pic.. od policije jer nisu znali da su njihovi, bili su svi maskirani. Sada sede kuci i lizu rane...Navedi jedanu drzavu, ili cak jedan County ili grad, gde CELOKUPNA policija cuva i slusa naredjenja likova poput Milana Radoicica, Zvonka Veselnivica, Luke Bojovica, Novaka Nedica, Milosa Vucevica?
Bukvalno jedan grad? U kom gradu dodju mafijasi pod fantomkama, za vece izravnjaju gradiliste, ljudi zovu 56 puta policiju ona ne sme da izadje na uvidjaj?
Aj daj bukvalno jedan takav sluaj u Americi?
Daj jedan slucaj gde pandur stoji pored osudjivanog ubice pod fantomkom, koji gadja pirotehnikom i ciglama gradjane, i onda pandur ne da ne batina tog mafijasa sa fantomkom, on ide da batina te gradjane koje mafijasi gadjaju?
Hajde Obzerveru, eto daj jedan takav slucaj iz USA?
Ćaci darling, ostavi se hepija, informera i RTS-a. I bez njih ti ne ide baš najbolje.Ma bezi bre, nasli ste da se igrate sa vlascu?!
Nudio je, sad nema dok on ne odluci. Nisu svi nedozreli klinci i ulicari koji ne znaju sta hoce kao sto su ovi sada na ulicama. Doslo im iz d...u glavu? E pa kasno.
Recimo ja sad tebi razbijem vilicu nekom palicom. I onda AV kaže da je to u redu i mene nagradi. Jel ti se sviđa taj scenario?Bas me zivo zanima kako je Vucic "palio vatru" kad je bio miran i jos stitio blokadere od samog pocetka iako nisu prijavljivali skupove?
Ne branim taj potez, nije trebao, osim mozda bas u samom pocetku. Nemoj da pises bezveze.
Nudio je izbore, referendum, pa sta sad hocete?
Твоји ЋациSinoc su ti maskirani degenerici razbijali automobile gradjana Srbije i palili kontenjere . Onda su dobili po pic.. od policije jer nisu znali da su njihovi, bili su svi maskirani. Sada sede kuci i lizu rane...
Ona je politički idiot. Takvi su krivi što imamo ovako dugo ovu vlast.Izvini, Marinika je inače “bivši” kadar LSV-a koji deli i ovakve objave:
Pogledajte prilog 1770676
Jel pao Vucic? Aj , javi kada treba da krenu da mi se tresu gaceТвоји Ћаци
Svaki notmalan političar bi shvatio poruku koju mu mesecima šalje većina naroda u Srbiji. Ne samo u Beogradu i par većih gradova, već u svakom naselju u Srbiji. Bukvalno.Jel pao Vucic? Aj , javi kada treba da krenu da mi se tresu gace
На преговору у Аљасци, жвала био њихов ВЦ?
Neke su prodate za vreme DOS-a, a neke za vreme naprednjaka.Prodao ih DOS, čisto da se zna.
Znači neki Senfov "Možemovac". Čudi me da nije uhićen u veganskom restoranu dok je u eko-papučama jeo tofu.Naravno ...dečko legitimiran a potom i uhićen izvan zone prosvjeda dok je razgledao muzej.
Hoce li SNS ustase sve da ih postreljaju?Sinoc su ti maskirani degenerici razbijali automobile gradjana Srbije i palili kontenjere . Onda su dobili po pic.. od policije jer nisu znali da su njihovi, bili su svi maskirani. Sada sede kuci i lizu rane...
To sto je napisala je tacno, ali kakve to veze ima sa cinjenicom da Vuciceva teroristicka banda krsi ustav drazve i prebija gradjanje, umesto da hapsi svoje mafijaske ubice?Izvini, Marinika je inače “bivši” kadar LSV-a koji deli i ovakve objave:
Pogledajte prilog 1770676
Srbija je dobila ime po Srbima. Italijani su dobili ime po Italiji i to je ključna razlika i bazično znanje.Jeste preuzeli hrvatski jezik, ali muči vas gramatika. Mozda je u bugarskom Srbija - srpska, u srpskom standardu ne bi smjelo biti.
Nije mi ni jasno zašto vas to vrijeđa, ne kažete ni vi italska već italijanska od Italija.
hrvati nam vladaju kao premijeri (brnabicka i macut) ali nam smetaju hrvati. Smetaju nam bosanci a vucko iz bosne...smetaju nam p ederi ali lezbaca nam vladala srbijomA što se ti toliko baviš Hrvatima? Ovo se ne razlikuje od toga kad neko odande zadojen njihovim mitovima citira npr. šta je Arčibald Rajs pisao o Srbima.
Mnogo je svrsishodnije da se Srbi bave srpskim problemima i istorijskim greškama, a Hrvati hrvatskim. U suprotnom samo ofiraš sopstvene frustracije. Školski primer gubitničkog mentaliteta.
Oho! Uhićen jedan mladi Hrvat, k tom još nomen est omen prezimena. To je zasigurno krunski dokaz da je država Hrvatska upetljana u prosvjede u Srbiji. Vjerujte mi!ALO javlja: "Hrvat uhapšen na blokaderskom protestu u Beogradu"
Hrvat iz Zagreba Bruno Horvat (23) priveden je u Beogradu zbog učestovanja u blokaderskom divljanju u prestonici, saznaje Informer.
Prema našim informacija, Horvat je tokom ispitivanja pokušao da slaže policiju da nema veze sa protestima, i da je došao u Beograd "kod druga", ali je operativnim radom utvrđeno da je reč o ozbiljnom prevarantu.
Printscreen
On je na društvenim mrežama prethodno razmenjivao informacije o protestima i hvalio se učešćem u blokadama.
Printscreen
Ovo je još jedan dokaz da bi mnogi najradije da vide Srbiju u plamenu i u vihoru krvavog građanskog rata, a takvom scenariju najviše bi se radovali u "Lepoj njihovoj".
Printscreen
https://www.alo.rs/vesti/politika/1...na-blokaderskom-protestu-u-beogradu-foto/vest
Zavadi pa vladaj je oduvek bila politika neprijatelja sprskih sa zapada prema nama Srbima.
Oni zele da izazovu gradjanski rat u Srbiji, da se medjusobno ubijamo , slabimo , i da nas posle zajednickim snagama dokrajce i uniste kao narod.
Zato niko ko je posten i castan nece biti hrvatski pion, sedece kuci, sa svojom porodicom, mesto da bude orudje srpskih neprijatelja u rusenju nase drzave.
Lijepo je napisao kako vi kažete.Srbija je dobila ime po Srbima. Italijani su dobili ime po Italiji i to je ključna razlika i bazično znanje.
Kad smo već kod Italije, lepo je što kažeš italijanska, a ne talijanska, da te ne bi mučila gramatika.
Nikada Ustasa vojno nije bilo u Srbiji,a takvi poput vas Vucicevih botova su sa Ustasama vojno surovali u NDH a politicki i u samoj Srbiji , sve za kriminal