Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 27.147
Pa pogledaj ih na što liče, u svakoj normalnoj državi bi ih na ulici zaustavili i legitimirali, a ovamo Vučić lud.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa pogledaj ih na što liče, u svakoj normalnoj državi bi ih na ulici zaustavili i legitimirali, a ovamo Vučić lud.
Oglasila se i crem de la creme sa Vračara.
To je karleuša odradila!Kakav udarac za srpsku kulturu! Posledice ovog gnusnog cina cemo osecati vekovima.
Odlicna poruka Severine nacionalistima,Pa persona zvana Jadranka Barjaktarević pjeva da je jača od Srbije. Dobro. Što će onda u toj Srbiji? Eno joj CG. Usput bez Srbije i BG tj Granda za nju niko ne bi ni čuo. Evo Hrvatska zabranila ulazak trojici političara iz CG zbog rezolucije u CG parlamentu. Ovi iz Federacije zabranili ulazak profesoru Koviću jer negira genocid.
Šta je Ković uradio pa mu zabranjen ulaz u BiH? Ili čemu pametovanje Konakovića oko Vučina?Naravno ako si kriminalac, terorista itd, zbog cega je Severina maltretirana i vracenja sa granice ?
Odlicna poruka Severine nacionalistima,
Otrova... otrova mi dajte...Suradnja u kulturi ne smije stati,
Hoćeš sns mišomora eno ti u poljoapoteciOtrova... otrova mi dajte...
Jbg, sad si ovim pozivom na napad na precednika ušao u bazu podataka za verbalni delikt i terorizam.
Ne znam ko je tip ali po ovom sto pise nije ni cudo sto su mi zabranili.Šta je Ković uradio pa mu zabranjen ulaz u BiH? Ili čemu pametovanje Konakovića oko Vučina?
Ne znam ko je tip ali po ovom sto pise nije ni cudo sto su mi zabranili.
Odluka o zabrani ulaska donesena je krajem februara 2022. godine. Ković je poznat kao profesor koji se zalaže za "oslobođenje i ujedinjenje srpskog naroda" jer smatra da su Srbi "okruženi neprijateljima". Koviću je zabranjen ulazak i u Crnu Goru i Sjevernu Makedoniju.
On je 2015. godine kao vještak obrane za povijesni kontekst opisao rat u Bosni i Hercegovini kao građanski, tvrdeći da su se srpske snage VRS-a samo branile. Prilikom poricanja optužbi o cilju stvaranja Velike Srbije etničkim čišćenjem zauzetih teritorija – Ković je opravdavao zločine srpskih snaga – zločinima drugih zaraćenih strana. Suci su ga zbog toga – više puta upozorili.
Ković je kao povijesničar iz Srbije i vještak obrane generala Mladića – odbacivao optužbe o akcijama srpskih snaga kao cilju stvaranja Velike Srbije. Pri tom je odbijao potvrditi i da je Srpska radikalna stranka Vojislava Šešelja bila nacionalistička.
Sve isto ko i Severina
Ne spamuj troluNije počeo rat 1995 s Olujom, nego 1991. s osnivanjem Srpske krajine ubijanjem i protjerivanjem Hrvata iz Krajine i pljačkom i paležom njihove imovine.
Pa naravno da nase drza ve jednu drugu moraju ispomagati, bratske su, ali ne mogu ti opisati koliko mi se ona gadi...Добро, ово са Севе интернационале је игроказ у режији овог твог ХДЗ и овог нашег Изногуда...
Onda ne izigravaj nevinasce!A što se Hrvatska ne bi naoružavala ako joj se hoće? Drpili ste nam naoružanje teritorijalne obrane, već tada je bilo jasno kaj spremate. Špegeljev plan je bio skroz na mjestu, da smo posmicali oficirčine odmah u startu, možda ne bi ni bilo tolikog rata.
Pa naravno da nase drza ve jednu drugu moraju ispomagati, bratske su, ali ne mogu ti opisati koliko mi se ona gadi...
HDZ je uvijek spreman pružiti ruku svojoj sestrinskoj stranci SNS-u.Па оно...не морају.
А и нисмо братски.
У Србији би сигурно било боље да нам Хрватска НЕ помаже...
HDZ je uvijek spreman pružiti ruku svojoj sestrinskoj stranci SNS-u.
Nemoj da si na kraj srca, eno Plenky polako krenuo u demontiranje i demoliranje DP -U-ustašije, što reče onaj pokojni glupan Fred: "Vratit ce se Pupavac s 'iljadu momaka."
Vulin: Ja sam pravio spiskove onih koji nisu dobrodošli u Srbiju
To je jasno, radi to već godinama. Nju u Srbiji ionako niko neće da sluša, ne nastupa već 3 godine, tako da joj je ta slavina zatvorena, pa da naplati bar na drugi način.Добро, ово са Севе интернационале је игроказ у режији овог твог ХДЗ и овог нашег Изногуда...
Међутим, овај Штукан је интересантан. Оно, који ће он ***** у Србији, да подржава неке, било какве, протесте?
Могу да замислим како би хрватски усташлук и бошњакистански балилук реаговали да нека јавна личност из Србије дође у те вукојебине да подржава неке, било какве протесте.
Господо и даме из "регијона", о свом послу...немојте нам се набијати на нос.
Што бсе рекло, одјебите...
To je možda bilo za vrijeme Kukurikavaca tako, ali danas u obje države imamo normalne ljude na vlasti.Немој се љутити, мени је потпуно исто да ли је код вас у игри Тито или Павелић.
Од политичких односа са Хрватском, за Србију су битнији односи са Вануатуом.
Gdje je tvrdio da je Srbin? Vučkovića Srba nije bilo u tom kraju ni blizu.Pa sam je tvrdio do rata da je Srbin. Lik je bio alkos, ubio čovjeka u kavanskoj tuči, otišao na robiju a onda se vratio s robije kao Hrvat.