U Beogradu jutros uhapšen hrvatski špijun...+ Severina pošla štiklom na Srbiju...

Šta je Ković uradio pa mu zabranjen ulaz u BiH? Ili čemu pametovanje Konakovića oko Vučina?
Ne znam ko je tip ali po ovom sto pise nije ni cudo sto su mi zabranili.

Odluka o zabrani ulaska donesena je krajem februara 2022. godine. Ković je poznat kao profesor koji se zalaže za "oslobođenje i ujedinjenje srpskog naroda" jer smatra da su Srbi "okruženi neprijateljima". Koviću je zabranjen ulazak i u Crnu Goru i Sjevernu Makedoniju.

On je 2015. godine kao vještak obrane za povijesni kontekst opisao rat u Bosni i Hercegovini kao građanski, tvrdeći da su se srpske snage VRS-a samo branile. Prilikom poricanja optužbi o cilju stvaranja Velike Srbije etničkim čišćenjem zauzetih teritorija – Ković je opravdavao zločine srpskih snaga – zločinima drugih zaraćenih strana. Suci su ga zbog toga – više puta upozorili.

Ković je kao povijesničar iz Srbije i vještak obrane generala Mladića – odbacivao optužbe o akcijama srpskih snaga kao cilju stvaranja Velike Srbije. Pri tom je odbijao potvrditi i da je Srpska radikalna stranka Vojislava Šešelja bila nacionalistička.

Sve isto ko i Severina :D

Poslednja izmena:
Pa pogledaj ih na što liče, u svakoj normalnoj državi bi ih na ulici zaustavili i legitimirali, a ovamo Vučić lud.

Добро, ово са Севе интернационале је игроказ у режији овог твог ХДЗ и овог нашег Изногуда... :hahaha:

Међутим, овај Штукан је интересантан. Оно, који ће он ***** у Србији, да подржава неке, било какве, протесте?

Могу да замислим како би хрватски усташлук и бошњакистански балилук реаговали да нека јавна личност из Србије дође у те вукојебине да подржава неке, било какве протесте.

Господо и даме из "регијона", о свом послу...немојте нам се набијати на нос.

Што бсе рекло, одјебите...

Ne znam ko je tip ali po ovom sto pise nije ni cudo sto su mi zabranili.

Odluka o zabrani ulaska donesena je krajem februara 2022. godine. Ković je poznat kao profesor koji se zalaže za "oslobođenje i ujedinjenje srpskog naroda" jer smatra da su Srbi "okruženi neprijateljima". Koviću je zabranjen ulazak i u Crnu Goru i Sjevernu Makedoniju.

On je 2015. godine kao vještak obrane za povijesni kontekst opisao rat u Bosni i Hercegovini kao građanski, tvrdeći da su se srpske snage VRS-a samo branile. Prilikom poricanja optužbi o cilju stvaranja Velike Srbije etničkim čišćenjem zauzetih teritorija – Ković je opravdavao zločine srpskih snaga – zločinima drugih zaraćenih strana. Suci su ga zbog toga – više puta upozorili.

Ković je kao povijesničar iz Srbije i vještak obrane generala Mladića – odbacivao optužbe o akcijama srpskih snaga kao cilju stvaranja Velike Srbije. Pri tom je odbijao potvrditi i da je Srpska radikalna stranka Vojislava Šešelja bila nacionalistička.

Sve isto ko i Severina :D

Па онда шта је проблем? Ви и остали Шиптари забрањујете шта се вама не свиђа, ми забрањујемо шта се нама не свиђа.

Који део ти ту не одговара?

Nije počeo rat 1995 s Olujom, nego 1991. s osnivanjem Srpske krajine ubijanjem i protjerivanjem Hrvata iz Krajine i pljačkom i paležom njihove imovine.
Ne spamuj trolu

U mom postu koji citiras gde sam pominjao oluju...
Isključivo pogrom u ndh najveći nacistički pogrom zla i genocid u istoriji evrope uz holokaust...

Pa ko svaki hrvat to preskaces....

Добро, ово са Севе интернационале је игроказ у режији овог твог ХДЗ и овог нашег Изногуда... :hahaha:
Pa naravno da nase drza ve jednu drugu moraju ispomagati, bratske su, ali ne mogu ti opisati koliko mi se ona gadi...

😫

Kada cujem taj glas, povracao bi dok se bacam naglavacke s Ciboninog tornja.

Pa naravno da nase drza ve jednu drugu moraju ispomagati, bratske su, ali ne mogu ti opisati koliko mi se ona gadi...

Па оно...не морају.
А и нисмо братски.

У Србији би сигурно било боље да нам Хрватска НЕ помаже... :per:

Па оно...не морају.
А и нисмо братски.

У Србији би сигурно било боље да нам Хрватска НЕ помаже... :per:
HDZ je uvijek spreman pružiti ruku svojoj sestrinskoj stranci SNS-u.
Nemoj da si na kraj srca, eno Plenky polako krenuo u demontiranje i demoliranje DP -U-ustašije, što reče onaj pokojni glupan Fred: "Vratit ce se Pupavac s 'iljadu momaka."

1.png

2.png

3.png

4.png

5 (1).jpeg

HDZ je uvijek spreman pružiti ruku svojoj sestrinskoj stranci SNS-u.
Nemoj da si na kraj srca, eno Plenky polako krenuo u demontiranje i demoliranje DP -U-ustašije, što reče onaj pokojni glupan Fred: "Vratit ce se Pupavac s 'iljadu momaka."

Немој се љутити, мени је потпуно исто да ли је код вас у игри Тито или Павелић.

Од политичких односа са Хрватском, за Србију су битнији односи са Вануатуом.

Међутим, овај Штукан је интересантан. Оно, који ће он ***** у Србији, да подржава неке, било какве, протесте?

Могу да замислим како би хрватски усташлук и бошњакистански балилук реаговали да нека јавна личност из Србије дође у те вукојебине да подржава неке, било какве протесте.

Господо и даме из "регијона", о свом послу...немојте нам се набијати на нос.

Што бсе рекло, одјебите...
To je jasno, radi to već godinama. Nju u Srbiji ionako niko neće da sluša, ne nastupa već 3 godine, tako da joj je ta slavina zatvorena, pa da naplati bar na drugi način.

Немој се љутити, мени је потпуно исто да ли је код вас у игри Тито или Павелић.

Од политичких односа са Хрватском, за Србију су битнији односи са Вануатуом.
To je možda bilo za vrijeme Kukurikavaca tako, ali danas u obje države imamo normalne ljude na vlasti.

Pa sam je tvrdio do rata da je Srbin. Lik je bio alkos, ubio čovjeka u kavanskoj tuči, otišao na robiju a onda se vratio s robije kao Hrvat.
Gdje je tvrdio da je Srbin? Vučkovića Srba nije bilo u tom kraju ni blizu.
A ne vjerujem ni da je doseljeni, u Dugopolju ne bi baš bio dobro dočekan. A koliko sam čitao, Severinini su nekad bili na crnoj strani povijesti.

Back