U Beogradu jutros uhapšen hrvatski špijun...+ Severina pošla štiklom na Srbiju...

a možda te i nije briga, ako si neki putnik namjernik bezveznjak, ali ako si trgovac, špediter, švercer i ako ti zabrani ulazak u prostor Schengena, možeš ključ u bravu.
Ne može se zabraniti ulazak u Šengen iz čista mira, mora postojati konkretan razlog a to je prekoračenje boravka od 90 dana ili sudska presuda za krivično delo.
Hrvatska može da zabrani nekome da uđe na graničnom prelazu i da ga vrati ili deportuje iz bilo kog razloga, kao i svaka zemlja ima diskreciono pravo, ali zabrana ulaska u šengensku zonu je regulisana pravilima koje Hrvatska mora da se pridržava kao član Šengena.

Za Severinu se svi otimaju kao za usranu motku.
Kao kada je Broj 1 prepricavao svoju verziju trojanskog rata, u kojoj je Helena toliko trosila da je Melenaj spao na prosjacki stap, a kada ju je Paris dosao oteti, Melenaj mu je cak pripremio ljestve da se lakse popne.
Rat je izbio zbog toga sto ju je Paris kasnije ocajnicki pokusavao vratiti Melenaju.

Špijunirao Srbiju...hahaha. Što se tamo u toj nedođiji, jadu i bijedi ima špijunirati, kada će ti Srbin za 100€ otkriti sve državne tajne... A Severina je samo ponovila što je generalna skupština UN izglasala u rezoluciji o genocidu u Srebrnici. Što se tiče četnika oni će eventualno preko Mađarske u EU, a ako postoji nalog za hapšenje od strane Hrvatske biti će uhapšeni.

Kliknem na link i prvo se stresem kada ugledam ovu spodobu:

RSak9kpTURBXy8wOWMzODk0ODc1MDRhOTY1OTFjNDM4MmFlN2UxMjhlMC5qcGeRkwLNAxYA3gABoTAF

😫

Ne da mi vrag mira, i nakon te fotografije naletim na OVO:

TvQk9kpTURBXy9kYjlkZjcxNDNiMmU3MmU0M2IyODU5MDEzYzE4NzM0ZC5qcGeRkwLNAcIA3gACoTAFoTEC

😟

@Grom_sa_neba!, zašto to radiš?

"Biti"

To znaci da Srbija jos nije postala kolonija

Imas li neki dokaz da je Srbija Nezavisna drzava, i dokaz osim da je Nezavisna, da je uopste Drzava a ne Banana

Ваистину немам. Прихватам сугестију, сматрај решеницу преформулисаном у презент.

a možda te i nije briga, ako si neki putnik namjernik bezveznjak, ali ako si trgovac, špediter, švercer i ako ti zabrani ulazak u prostor Schengena, možeš ključ u bravu.

Ко иде преко вас, илити, још горе, рачуна на вашу добру вољу, чини то на сопствени ризик. Што ће рећи, опет ме заболе, нек иде преко Мађарске.

To je standardna procedura za sve velike države. Ako ulaziš u EU ili USA ili Australiju, moraš im sve otključati, poskidati passworde, imaju ti pravo pogledati što pišeš, s kim komuniciraš, kome šalješ mailove itd, nemaš doslovno nikakva prava ako nisi njihov građanin i mogu te bez objašnjenja uhititi ili šutnuti odakle si došao. Hranica HR i SR je ujedno i vanjska granica EU.

Може бити, мада је факат да ми то до сада нико није тражио. Но, као што рекох, ако нећеш да имаш посла са том специфичном врстом брава, једноставно не идеш преко Хрватске, и крај приче.

Severina: Neću u Srbiju dok joj je diktator na vlasti​

Na ispitivanju su mi bez suvišnih pojašnjenja krenuli postavljati pitanja što mislim o Srebrenici, Oluji, zašto sam podržala demonstracije protiv iskapanja litija i napisala da je to Srbija koju volim. Dotakli su se i Jasenovca, a došli su i do Tuđmana. Treba li reći da mi je policajac, u 30-im godinama, stalno pokušavao objasniti da samo radi svoj posao, jer sam ja javna osoba i imam društveni utjecaj pa eto...

:hahaha:
Sluđeni ste kolektivno.
Znaci ipak je Litijum

Udarila Seve na Vucica

Ja ne kontam narod koji veruje Vucicu

Srbija je vadila zlato 70.000 i koliko dolara za kilogram, pa niste se obogatili

Litijum je tipa 10-11 dolara za kilogram

Odakle vama ta ideja da ce Srbija da se nesto usreci od toga, osim onoga ko tu profitira na mitu i korupciji, dakle vlast prva

Posao koji donosi nesto narodu i drzavi je u poslu prerada litijuma, tj pravite fabrike za baterije i uredjaje ili vozila sa tim baterijama, to je sreca za drzavu, radna mesta, plate, PDV i ostali prihodi

Ne prljavi rudnik i zagadjenje

Ово са "хрватским шпијуном" и посебно Severinom претвара се у мега-бламажу и потпуни fail Чипуљчанина и његовог анти-хрватског ријалитија који гледамо сваког лета!

Српски фанови шаљу поруке подршке Северини: "Ужасно ме срам због ове на граници"

Pogledajte prilog 1599096

Pogledajte prilog 1599097
Pogledajte prilog 1599098
Pogledajte prilog 1599099
Pogledajte prilog 1599100
Pogledajte prilog 1599101
Pogledajte prilog 1599102
Komšo, slobodno si je nosi u svoj Novi Pazar, dobiješ još u paketu Doris Dragović, Jelenu Rozgu, Danijelu Martinović, Mineu i ostala meketala.... ma slobodno sastavi listu hrvatskih lavica sa estrade, što se mene tiče, šaljemo ih mukte, još ti platimo poštarinu, samo ih nosi što dalje da ih moje oči ne vide...

Komšo, slobodno si je nosi u svoj Novi Pazar (...)
Моја маленкост није из Новог Пазара него из Београда, а пореклом сам из Параћина, и ми немамо разлога да мрзимо Хрватску као ви избеглице из Хрватске; чуди ме само како вам та мржња није сметала да сви извадите хрватске пасоше.

Моја маленкост није из Новог Пазара него из Београда, а пореклом сам из Параћина, и ми немамо разлога да мрзимо Хрватску као ви избеглице из Хрватске; чуди ме само како вам та мржња није сметала да сви извадите хрватске пасоше.
Komšo, ne pada mi na pamet ulaziti s tobom u ikakve rasprave, samo ih nosi sebi u Beograd, Paraćin, gdje god...

Ja ne kontam narod koji veruje Vucicu

Srbija je vadila zlato 70.000 i koliko dolara za kilogram, pa niste se obogatili

Litijum je tipa 10-11 dolara za kilogram

Odakle vama ta ideja da ce Srbija da se nesto usreci od toga, osim onoga ko tu profitira na mitu i korupciji, dakle vlast prva

Posao koji donosi nesto narodu i drzavi je u poslu prerada litijuma, tj pravite fabrike za baterije i uredjaje ili vozila sa tim baterijama, to je sreca za drzavu, radna mesta, plate, PDV i ostali prihodi

Ne prljavi rudnik i zagadjenje
Nema džaba ručka.

Back