ALO javlja: "Hrvat uhapšen na blokaderskom protestu u Beogradu"

narod trazi da se blokaderi surovo kazne, a zasto ovaj nece ko zna...
Ma lepo je kad živiš uhlebljen preko partije, samo nisu baš svi u Srbiji tako debele kože. E sad, ni to ne može d atraje predugo, došlo je vreme da se naplati račun. Sve što je ova vlast dala i prodala, sve smrti i nesreće, sva rušenja i ugradnje u zidanje pa Srbiji. Sve kocke po trgu, pretvaranje cveća u nadgrobne spomenike, mermerisanje Niša i još stotine projekata koji su dozvoljeni bez upotrebnih dozvola.

Kami hoćeš li sad donirati bubreg nesretnom mladiću iz Valjeva koji je izgubio bubrege zbog policijske torture jer se kurobecao ili nije što sad nije ni bitno. Taj malodobni mladić kome godine nisu podarile dovoljno mudrosti čitao je tvoje tekstove u kojima si ga huškao za svoju stranku .

Poslednja izmena:
Scenarij prvi
Nakresana hrvatska budala prešla granicu za komad srpske vagine ili srpskog nježnika i uhapsilo jer se preziva Horvat. Idealno za srpsku javnost koja mrzi Hrvate više nego što voli sebe.

Scenarij drugi
Bruno Horvat ne postoji. Izmislila ga BIA.

Scenarij treći
Ne postoji.

Zabrinuo bih se da se neki krešu na muško silovanje u zatvoru.

- Ja uopće nisam bio na prosvjedu, htjeli smo izbjeći prosvjede čim je više moguće. U Srbiju sam došao prijatelju na rođendan i išli smo na večeru u jedan restoran koji se nalazio blizu centra grada, ali dalje od prosvjeda. Policija nas je presrela u jednoj sporednoj ulici, dalje od prosvjeda i mase, i tu su nas legitimirali. Kada su čuli da sam Hrvat, odmah su se počeli podsmjehivati.

Zatim su me odveli u stanicu bez ikakvog razloga, a ostatak ekipe iz Srbije su pustili. Tamo su mi rekli da moram prespavati u pritvoru i da sljedeći dan moram na sud. Preko noći su me par puta budili, jednom da im otključam svoj mobitel, pa su roštali po njemu. Meni to nije smetalo jer nisam u njemu imao napisano apsolutno ništa vezano uz Srbiju.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/brunu-23-su-uhitili-u-beogradu-dok-je-isao-u-restoran-oteli-mu-mobitel-a-onda-je-poceo-horor-kada-su-culi-da-sam-hrvat-15613480

Dakle scenarij prvi.

ALO javlja: "Hrvat uhapšen na blokaderskom protestu u Beogradu"​

Hrvat iz Zagreba Bruno Horvat (23) priveden je u Beogradu zbog učestovanja u blokaderskom divljanju u prestonici, saznaje Informer.

Prema našim informacija, Horvat je tokom ispitivanja pokušao da slaže policiju da nema veze sa protestima, i da je došao u Beograd "kod druga", ali je operativnim radom utvrđeno da je reč o ozbiljnom prevarantu.

Opozicija
Printscreen

On je na društvenim mrežama prethodno razmenjivao informacije o protestima i hvalio se učešćem u blokadama.

Opozicija
Printscreen

Ovo je još jedan dokaz da bi mnogi najradije da vide Srbiju u plamenu i u vihoru krvavog građanskog rata, a takvom scenariju najviše bi se radovali u "Lepoj njihovoj".

Opozicija
Printscreen

https://www.alo.rs/vesti/politika/1...na-blokaderskom-protestu-u-beogradu-foto/vest

Zavadi pa vladaj je oduvek bila politika neprijatelja sprskih sa zapada prema nama Srbima.

Oni zele da izazovu gradjanski rat u Srbiji, da se medjusobno ubijamo , slabimo , i da nas posle zajednickim snagama dokrajce i uniste kao narod.

Zato niko ko je posten i castan nece biti hrvatski pion, sedece kuci, sa svojom porodicom, mesto da bude orudje srpskih neprijatelja u rusenju nase drzave.

Претња насиљем у србији данас није ни разлог позивања на разговор

Ćaci darling, ostavi se hepija, informera i RTS-a. I bez njih ti ne ide baš najbolje.
RTS gledam odmalena s ponosom samo najvaznije vesti a ako ima nesto zanimljivo, ostanem i do kraja Dnevnika, dok druge nikad nisam gledala ili vrlo retko, ali "dzaba je gluvom saptati".
Recimo ja sad tebi razbijem vilicu nekom palicom. I onda AV kaže da je to u redu i mene nagradi. Jel ti se sviđa taj scenario?
Ili dođem sa ekipom i srušim ti kuću, jel bi bila zadovoljna?
Nemoj da menjas teze. On je bio voljan za svaku saradnju i dosta toga je ispunio i zalagao se, sve dok nije video da ga zezaju.

Pa izvini, ali niko nije "vreca za udaranje", niti im iko sluzi da se s njim igraju jer ne znaju sta hoce.

hrvati nam vladaju kao premijeri (brnabicka i macut) ali nam smetaju hrvati. Smetaju nam bosanci a vucko iz bosne...smetaju nam p ederi ali lezbaca nam vladala srbijom
radikali su nam j*bali mater sa ispiranjem mozga...

Ne znam ko je kome i kako isprao mozak ali tvrditi za pobrojane da su Hrvati iako nisu jer samo vode poreklo iz tih krajeva,
ne izjašnjavaju se kao Hrvati
rođeni su Beogradjani, srpski državljani
upućuje na tvoje hrvatomrzilačke manire
koji se kose sa rečima koje pokušavaš da plasiraš.

Da ti još malo pojednostavim:
Samim tim što im kao najveću manu
navodiš da su Hrvati znači šta?

Pa da ti prvi i tebi slični ksenofobi mrzite Hrvate.

Jasnije?

Jel pusten Hrvat nakon 48 sati?

Pušten i deportovan, nakon što su iznudili od njega ono što su želeli - “priznanje” da je došao da ruši Srbiju.

Nisu mu dozvolili da kontaktira advokata, pretili su mu da će snositi gadne posledice ako ne pristane da potpiše priznanje… i on je potpisao. Kad je prešao granicu objasnio je da nije bio ni blizu protesta kad su ga legitimisali i zadržali čim su videli pasoš… ali koga briga za to nakon “priznanja”.

Lako je sad nama mudrovati kako je trebalo da vidi da mu prete praznom puškom i da nije trebalo da naseda, jer mi nismo prošli tu neočekivanu psihološku torturu kao on, nepripremljen i sludjen.

Evo moj poznanik Alesio, Italijan kojeg su uhapsili istog dana, na isti način i sa istim ciljem, nije pristao da potpiše, pa su ga pustili uz privatno priznanje da je “uhapšen greškom”, nakon javnog blaćenja, etiketiranja i objavljuvanja ličnih podataka u tabloidima. I njega su zloupotrebili koliko su mogli, mada nisu uspeli da iznude onoliko koliko su od Bruna za potrebe svoje propagandne trovačnice.

Poslednja izmena:

Hrvat protjeran iz Srbije: Smijali su mi se kada su vidjeli hrvatsku putovnicu​

Index Vijesti
20:47, 16. kolovoza 2025.
Hrvat protjeran iz Srbije: Smijali su mi se kada su vidjeli hrvatsku putovnicu

Osoba spomenuta u tekstu nije na fotografijiFoto: Igor Kralj/PIXSELL
HRVAT kojeg su srbijanske vlasti uhitile na protuvladinim prosvjedima u Beogradu vratio se u Hrvatsku, objavilo je danas ministarstvo vanjskih poslova i ponovno pozvalo hrvatske državljane da osim u nuždi ne putuju u susjednu zemlju.

Srbijanski ministar policije Ivica Dačić je jučer rekao da je na prosvjedima uhićen hrvatski državljanin Bruno Horvat koji je napao pripadnike žandarmerije u Beogradu.

Na Zrinjevcu kažu da tvrdi da nije sudjelovao u prosvjedima, već da je bio legitimiran i uhićen izvan njih. Srbijanske vlasti su ga novčano kaznile i zabranile ulazak na godinu dana, stoji u priopćenju.

Sam protjerani hrvatski državljanin rekao je za Novu TV kako nije sudjelovao u prosvjedima.

Index Vijesti
20:47, 16. kolovoza 2025.
Hrvat protjeran iz Srbije: Smijali su mi se kada su vidjeli hrvatsku putovnicu

Osoba spomenuta u tekstu nije na fotografijiFoto: Igor Kralj/PIXSELL
HRVAT kojeg su srbijanske vlasti uhitile na protuvladinim prosvjedima u Beogradu vratio se u Hrvatsku, objavilo je danas ministarstvo vanjskih poslova i ponovno pozvalo hrvatske državljane da osim u nuždi ne putuju u susjednu zemlju.

Srbijanski ministar policije Ivica Dačić je jučer rekao da je na prosvjedima uhićen hrvatski državljanin Bruno Horvat koji je napao pripadnike žandarmerije u Beogradu.

Na Zrinjevcu kažu da tvrdi da nije sudjelovao u prosvjedima, već da je bio legitimiran i uhićen izvan njih. Srbijanske vlasti su ga novčano kaznile i zabranile ulazak na godinu dana, stoji u priopćenju.

Sam protjerani hrvatski državljanin rekao je za Novu TV kako nije sudjelovao u prosvjedima.
Policijska država....ako nastavite ovako nizbrdo nije daleko ni S.Koreje u kršenju ljudskih prava.

Ovaj mali nesrećnik je dovoljno kažnjen u životu što su ga zlonamerni uvukli u mašineriju za koju nije spreman ni na kom nivou, meni čak deluje i kao ometen u razvoju u nekim momentima.

Nego nije mi najjasnije ko je tu diler, a ko rektor, ko otac, a ko očuh?
Baš isorepletano ukoliko jeste istina, naravno.

Taj će te liječit. Ha ha ha

Ne shvaćam ove mlatimudane što u ovo grdo vrijeme za Srbiju idu u istu. Imaju pasoš koji je među najjačim na svijetu. Mogu ići gdje god hoće, a oni idu na par dana u državu koja je na rubu građanskog rata. Mazohizam teški.

pa poslala ga vasa hrvatska obavestajna sluzba da potpiruje sukobe u Srbiji

On je ovamo dosao sa zadatkom

Sve je priznao i potpisao uostalom sam

Back