U Beogradu jutros uhapšen hrvatski špijun...+ Severina pošla štiklom na Srbiju...

Oni nas i ne zele u EU,cak i da se na glavu nasadimo.Da su htjeli,vec bi mi "ispunili sve uslove".
A to da nas zele za skladistenje otpada,i ja vjerujem da zele.

Nema šta oni da te žele ili ne žele, procedura je jasna. Dobiješ listu standarda koje treba ispuniti i javiš se kad to uradiš. Od 35 poglavlja, mi smo zatvorili samo 2 za 15 godina. Dakle do nas je. Sve ostalo su izgovori.

Nema šta oni da te žele ili ne žele, procedura je jasna. Dobiješ listu standarda koje treba ispuniti i javiš se kad to uradiš. Od 35 poglavlja, mi smo zatvorili samo 2 za 15 godina. Dakle do nas je. Sve ostalo su izgovori.
Sve se bojim da su Bugari i Rumuni ispunili te standarde.Prica za malu djecu.
Ko im treba,taj ce i biti u EU.

Kako doznaje Direktno.rs, pjevačica se zaputila na privatnu proslavu Dragana Ruvarca, inače direktora kompanije "Stefial" kojeg srpski mediji nazivaju "SNS graditeljem" jer je nelegalno gradio građevinski kompleks u beogradskoj općini Vračar, zajedno s bivšim nogometašem i trenerom Crvene zvezde, Dejanom Stankovićem.

https://www.jutarnji.hr/scena/domac...odmah-urgirala-da-je-puste-s-granice-15496211

Kao što rekoh, Severina je Jugoslavenka i slobodno si je uzmite.

Sve se bojim da su Bugari i Rumuni ispunili te standarde.Prica za malu djecu.
Ko im treba,taj ce i biti u EU.
Ako ništa, ispunili su uvjete pro forma, imaju zakonodavstvo i propise usklađene s normama EU. Tamo gdje nisu mogli ispuniti uvjete, dogovorili su odgodu i dinamiku ispunjavanja tih uvjeta kao uostalom i Hrvatska, koja je ušla 2013 a puno toga odgodila za 10 godina, tako da zapravo tek ove godine funkcionira kao prava EU članica.

S druge strane, vi apsolutno ništa ne radite, ni malo se niste uskladili s europskom pravnom stečevinom, vodite neku svoju solo politiku, EU je sotonizirana od strane onih koji bi vas trebali uvesti u EU, a onda se čudite kao pura dreku što nitko ne razmišlja o tome da vas ipak primi u EU i svi su vam krivi za sve osim vas samih.

Poslednja izmena od moderatora:
Pa persona zvana Jadranka Barjaktarević pjeva da je jača od Srbije. Dobro. Što će onda u toj Srbiji? Eno joj CG. Usput bez Srbije i BG tj Granda za nju niko ne bi ni čuo. Evo Hrvatska zabranila ulazak trojici političara iz CG zbog rezolucije u CG parlamentu. Ovi iz Federacije zabranili ulazak profesoru Koviću jer negira genocid.
Ne znam zašto se vojvoda od Autokomande pravi pametan kad je i Mile Ronhil rekao da je u Srebrenici bio genocid.

Mozda si sve u pravu,osim ove zadnje recenice.
Mi nismo mogli nista da biramo.
Oni nas i ne zele u EU,cak i da se na glavu nasadimo.Da su htjeli,vec bi mi "ispunili sve uslove".
A to da nas zele za skladistenje otpada,i ja vjerujem da zele.
Samo,najgore je,sto i mi to zelimo sebi...nigdje vise smeca na ulicama,u putnim pojasevima,prirodi nego kod nas.Pogledajte oko sebe.Ko baca to smece?
U EU se ulazi po pravilima EU, a ne pravilima Žvalavog izdajnika i/ili Mileta Ronhila.
Kada ulazim u tvoju kuću ulazim po nekim pravilima koje si ti odredila, a ne po nekim mojim pravilima.

Bugarima i Rumunima se progledalo kroz prste zbog tampon zone prema Rusiji. Nešto slično smo i mi mogli da ponudimo. A standarde smo mogli da ispunimo i radi nas samih. Nego nismo hteli.
Kako nismo htjeli,a toliko se trudimo?
Kako Turci nisu htjeli,a dvadeset i vise godina se trude,ali opet nesto uvijek fali?

Ako ništa, ispunili su uvjete pro forma, imaju zakonodavstvo i propise usklađene s normama EU. Tamo gdje nisu mogli ispuniti uvjete, dogovorili su odgodu i dinamiku ispunjavanja tih uvjeta kao uostalom i Hrvatska, koja je ušla 2013 a puno toga odgodila za 10 godina, tako da zapravo tek ove godine funkcionira kao prava EU članica.

S druge strane, vi apsolutno ništa ne radite, ni malo se niste uskladili s europskom pravnom stečevinom, vodite neku svoju solo politiku, EU je sotonizirana od strane onih koji bi vas trebali uvesti u EU, a onda se čudite kao pura dreku što nitko ne razmišlja o tome da vas ipak primi u EU i svi su vam krivi za sve osim vas samih.

I Bugarska i Rumunjska su za vas uređene zemlje, a Bugari i Rumunji gospoda u usporedbi s vama.
Bila sam i u Bugarskoj i u Rumuniji.
Daleko su one od uredjenosti.A tek sto nisu nista uredjenije od Srbije.
U njima se jos vidu trag siromastva i prethodnih uredjenja,da se ne lazemo.
Kao sto neko gore rece,one su zbog Rusije u EU,a ne zbog nekog napretka i uredjenosti.

Ovo vrlo moguće da se nije ni desilo i da je cela priča samo spin, jer ono nisu objavili čak ni inicijale uhapšenog a kamoli bilo kakve detalje, tako da vrlo moguće da taj navodni špijun zapravo ni ne postoji, nego ono mediji objave vest, uhapšen hrvatski špijun u Beogradu i to je to, pa sad hoćete li verovati ili nećete, a pošto nas znate ne bi valjda mi vas lagali, ma taman posla.

Mislim u poslednje vreme malo malo pa osvane neka slična vest, kao uhapšen neki špijun, kao Beograd ispade Kazablanka ili Lisabon iz 40-ih, ono leglo špijuna, ono toliko smo svima bitni i baš svi žele da skinu Vučića sa vlasti jer ne mogu da podnesu naš uspeh, ma važi, mislim to su one niskobudžetne priče za one sa jeftinijim ulaznicama i priče za mind control a pošto znaju da će njihovi glasači što gledaju pink i čitaju informer da poveruju u svako sranje koje oni kažu pa ono što ne bi pričali svašta, bar ih to ništa ne košta.

Kako nismo htjeli,a toliko se trudimo?

Pa jel ti čitaš napisano ili samo odgovaraš bezveze? Pa rekoh ti da smo od 35 pristupnih poglavlja zatvorili samo 2. Za to nam je trebalo 15 godina.

Kako to tebi deluje da se trudimo? 🤔

Kako Turci nisu htjeli,a dvadeset i vise godina se trude,ali opet nesto uvijek fali?

Kako se tačno trude? Napravili su nezavisne institucije, nezavisne medije, slobone izbore...? Ne pratim nešto njihove EU integracije, samo ne vidim baš da se trude. Reko bih da si i to izmislio. Više mi deluje da ih zabole, guraju neki svoj fazon, ali su za razliku od nas dovoljno jaki da to mogu. Mi nismo, ako odlučimo da prekinemo EU integracije mi postajemo EU kolonija. A reko bih da upravo sada to vidimo na delu.

Ovo vrlo moguće da se nije ni desilo i da je cela priča samo spin, jer ono nisu objavili čak ni inicijale uhapšenog a kamoli bilo kakve detalje, tako da vrlo moguće da taj navodni špijun zapravo ni ne postoji, nego ono mediji objave vest, uhapšen hrvatski špijun u Beogradu i to je to, pa sad hoćete li verovati ili nećete, a pošto nas znate ne bi valjda mi vas lagali, ma taman posla.

Mislim u poslednje vreme malo malo pa osvane neka slična vest, kao uhapšen neki špijun, kao Beograd ispade Kazablanka ili Lisabon iz 40-ih, ono leglo špijuna, ono toliko smo svima bitni i baš svi žele da skinu Vučića sa vlasti jer ne mogu da podnesu naš uspeh, ma važi, mislim to su one niskobudžetne priče za one sa jeftinijim ulaznicama i priče za mind control a pošto znaju da će njihovi glasači što gledaju pink i čitaju informer da poveruju u svako sranje koje oni kažu pa ono što ne bi pričali svašta, bar ih to ništa ne košta.

I meni se čini da je izmišljeno. Srbija je generalno banana država. Mi radimo sve što nam se kaže. Nemamo našu industriju, nemamo neku tehnologiju, sve uvozimo, sve nam rade stranci, pa šta bi onda ti navodni špijuni špijunirali? Prosto nema logike. Pretpostavljam da je ovo samo deo projekta zatezanja odnosa. Vučić nije uspeo da uvede litijum milom, mora silom, znači mora da se pojača represija. A to radiš tako što u medijima počinješ da namećeš teme kao što su atentati, špijuni, svi nam rade o glavi... praviš tenzije, širiš strah... klasične stvari iz svakog priručnika za diktatore. EU su izgleda odlučili da pređu preko toga, odnosno da mu daju dozvolu kako bi dobili rude. Tako da mi sada ozbiljno skrećemo sa EU puta i definitivno idemo nekom nazadnom putanjom.

Pa kakvo je to skidanje sa granice ?

U kom vijeku se to radi ?

Da ako izneses misljenje pa nekog vratis ali nije isto izraziti misljenje i vrijedjati neki narod.

U Spaniji fudbaler Stoickov je proglasen nepozeljnom osobom,zato sto je kao stranac podrzao javno nezavisnu Kataloniju.A Spanija je moderna evropska drzava clanica Eu.Drugo ako je spanac to kaze ali ako to radi stranac koji je tu bio igrac i proslavio se,on je na kraju krajeva pored svega sto je postigao u Spaniji,samo gost odnosno stranac kojem u svakom casu mogu biti pokazana vrata ako se ne bude ponasao lijepo,drugo je kada se clanovi porodice sporeckaju ili imaju debatu izmedju njih samih, ali ako ti dodje gost u kucu i vrijedja te sjedne ti za fotelju i kaze da si najgori to je uvreda,a ako si domacin koji drzi do sebe i kuce fino ces mu dati sut kartu i cao vise mi ne dolazi.Sta mene zanima je li on u pravu ili nine,on je tu gost kojeg sam ugostio dao mu da jede i pije makar malo postovanja da mi iskaze,zahvalnost a i fino kucno vaspitanje.Zapitaj se zasto su neki ljudi svugdje prihvaceni i dobrodosli a neki ne

Stocikov je samo zbog iznosenja stava,on nije vrijedao Spaniju i spance ali je kao stranac poceo da soli pamet spancima o njihovoj politici i istoriji.Ja licno ne bih tu nista rekao ni u korist Spanije ni protiv ja sam tu stranace,gost postujem domacina.Nije na meni da se mijesam i bavim pitanjima koji me se ne ticu ja nisam ni spanac ni katalonac.E tako i Severina kao gost dodje i daje sebi za pravo da prica ruzno o zemlji u kojoj pravi koncerte uzima pare,makar malo postovanja

Severina ima istorijat uvredjlivih izjava prema srbima itd nije to od juce,drzava Srbija je to dugo tolerisala ona jos od 90 je pricala ruzno o srbima.Njeno pravo a ako to prica van teritorije Srbije koga briga.E zamisli da dodje francuska pjevacica neka sto joj je majka katalonka pa kaze Katalonija nezavisna ili pocne da vriedja spance jos bi to samo falilo

Poslednja izmena:
IMG_3549.jpeg

Back