U Beogradu jutros uhapšen hrvatski špijun...+ Severina pošla štiklom na Srbiju...

ici u hrvatsku kao ovaj ''advokat'' i pustati te pjesme nosi sa sobom rizik.
naravno da spada u provokaciju.

prvo da te uhapse na prelazu ili negde gde te zaustave tokom reodvne kontrole i kada to cuju smisle ti recimo bilo koji razlog da te privedu , a onda se slucjano okliznes... tamburanje ne gine

ili u jos gorem slucaju da jave nekome ko ce ti presresti put...

i ovde bi svakako bilo nekakave reakcije da udje neki hrvoje sa sve tompsonom koji glasno pjeva...

po men isu to budalastie a ovaj advokat je svakako znao sta radi...

RH je CG samo jasno dala do znanja da ako žele biti podguzna muva Srbije i obavljati za njih prljave poslove, da to ima svoju cijenu.
rh je yabranila ulay politicarima cg koji su preldoyili glasali za tu rezoluciju

drugo, nema se tu sta biti podguzna muva , pogrom u ndh je genocid najveci uz holokaust u citavoj evropi a pavelicevih krvoloka su se i nemci gadili

to sto ti brboces je kao kada bi srbija dala ruandi do znanja da je prozapadna podguzna muva kada je pokrneula rezoluciju o srebrenici...

tu reyoluciju je gurala engleska u sb un ali niej proslo 2015 , sada je proslo u gen skupstini gde rezolucije nisu obavezujuce. preko podguznih muva nemaca i crnaca koji su primer genocida...

no dobro. srbi su crnogorci ma kako ti kao hrvat ih voleo nazivati. ti srbi iz cg su oni koji vam upucase poglavnika oni koji zaklase i sekulu drljevica kod blajburga u pansionu kod pavelica...

nisu oni nikom podguzna muva, no pokrecu za svoj rod

o toj odluci hr danas je balavio i gospon predsednik

Oni su (Hrvatska), zvanično, zemlja EU, zvanično izašla sa zabranom političara koji su u parlamentu donijeli odluku da se izglasa Rezolucija o genocidu u Jasenovcu. Dakle, oni su tim ljudima zabranili ulaz. Stavili su te ljude na listu da preko Hrvatske ne mogu da uđu na teritoriju EU. Ne da su ih držali po sat, dva negdje. Jer razumijete o čemu vam govorim. Ali pitanje ovim našima odavde, odakle im obraz, da su našli sve šta će da zamjere Bori Čorbi, da ćute za Nemanju Berića, ali će za svaku sitnicu da napadaju Srbiju

ja bih dok se ne resi to pitanje oko genocida tokom fasisticke agresorske tvorevine ndh zabranio svim hrvatima ulaz u srbiju

To što se Crnogorci idu praviti veći Srbi od Srba pa idu zbog rezolucije o genocidu u Srebrenici čačkati mečku je njihov problem. Pitanje Jasenovca je formalnopravno zatvoreno u Nurembergu još tamo 1946. Konstantno srpsko kmečanje o Jasenovcu pomalo podsjeća na kmečanje američkih crnaca koji bi nekakve reparacije od bijelac jer mu je nekakav predak bio rob.

ja bih dok se ne resi to pitanje oko genocida tokom fasisticke agresorske tvorevine ndh zabranio svim hrvatima ulaz u srbiju

ako moze zid , visoki zid da se ne vidimo
Može, evo i komentara, citiram:
"Moramo i mi na granici sa Srbijom da pri ulasku u civilizaciju ispune upitnik. Npr pitanja- 1.Da li je u Srebrenici bio genocid 2.Da li je Republika Kosovo država 3. Da li je Aleksandar Vučić kreten ....ako odgovor na neko od ovih pitanja ne bude potvrdan mrš. nazad!"

Severina je nacifeminizam. Plus kurawa koj samo siše pare. Plus povezana sa svim i svakim, vidimo koliko snage ima protiv Popovića. Nego, trebala je na 15 dana u ćorku. Ako može u HR onaj kojij je u vlastitom autu pjevao Baju, onda može i ona koja je o Srbima pričala sve najgore kroz antisrpsku propagandu iz 90tih i iz pozicije suda kojeg Srbi ne priznaju, haga. Naravno, ona ne priznaje pobjednički sud Jugoslavije koji je osudio ratnog zločinca Stepinca na 16 godina. Bili su jako blagi. Ali antisrpski sud će priznati. Naravno, oni koji ubijaju milione kroz istoriju od Vatikana, Amerikanaca, Engleza itd... suda neće vidjeti. To je njoj normalno. Eto to je opis te osobe. Ja da sam Dačić, ona bi fino bila u zatvoru na 15 dana i imala bi zabranu i u Srbiju (preko Dodika) i u Srpsku dok javno ne povuče sve što je rekla protiv Srba. Tako rade društva koja drže do sebe.
Kaže Vučić danas "to je bilo glupo", misleći na zadržavanje na granici. A znate da su svi Srbi rođeni 1977 i ranije potencijalni "ratni zločinci" na granici u HR? O čemu pričamo? Trebala je ekspresno u zatvor.

Može, evo i komentara, citiram:
"Moramo i mi na granici sa Srbijom da pri ulasku u civilizaciju ispune upitnik. Npr pitanja- 1.Da li je u Srebrenici bio genocid 2.Da li je Republika Kosovo država 3. Da li je Aleksandar Vučić kreten ....ako odgovor na neko od ovih pitanja ne bude potvrdan mrš. nazad!"
Ma nikakvi upitnici nego ono što radi Australija, evo vam kontrastno sredstvo, napravit ćemo vam kolonoskopiju da vidimo jel nešto krijumčarite. I tako svakom Srbinu ma u koju zemlju EU pokušao ući.

Severina je nacifeminizam. Plus kurawa koj samo siše pare. Plus povezana sa svim i svakim, vidimo koliko snage ima protiv Popovića. Nego, trebala je na 15 dana u ćorku. Ako može u HR onaj kojij je u vlastitom autu pjevao Baju, onda može i ona koja je o Srbima pričala sve najgore kroz antisrpsku propagandu iz 90tih i iz pozicije suda kojeg Srbi ne priznaju, haga. Naravno, ona ne priznaje pobjednički sud Jugoslavije koji je osudio ratnog zločinca Stepinca na 16 godina. Bili su jako blagi. Ali antisrpski sud će priznati. Naravno, oni koji ubijaju milione kroz istoriju od Vatikana, Amerikanaca, Engleza itd... suda neće vidjeti. To je njoj normalno. Eto to je opis te osobe. Ja da sam Dačić, ona bi fino bila u zatvoru na 15 dana i imala bi zabranu i u Srbiju (preko Dodika) i u Srpsku dok javno ne povuče sve što je rekla protiv Srba. Tako rade društva koja drže do sebe.
Kaže Vučić danas "to je bilo glupo", misleći na zadržavanje na granici. A znate da su svi Srbi rođeni 1977 i ranije potencijalni "ratni zločinci" na granici u HR? O čemu pričamo? Trebala je ekspresno u zatvor.
Što vi nama spočitavte Severinu kad je ona Srpkinja, rođena od oca Srbina. Vučković. Pa ona se samo ponaša tipično srpski, malo oportunist malo egzibicionist malo arlaukanja malo kukanja. Eto pa mater joj je Hrvatica, ali i Noletu je, pa ga to ne čini našim.

Back