neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.116
Meni pričaš o pre, tokom i posle razvodnom periodu. Što se tiče krize, i ja pomislim da je zauvek, pa me nešto podseti da su posledice ipak ostale. Što ne znači da ću se vratiti na početak, ali ista nikada neću biti.
Da sestra nije htela pomoć, niko joj ne bi ni mogao ni pomoći. O tome se radi.
A ja nisam sigurna, što se tiče teme, koliko devojci treba pomoć, a koliko pasivno ubeđivanje da će joj nešto pasti sa neba. Jer, ona je pokušala, ali joj nije išlo. I posustala.
Tako ne ide, ne možeš da prespavaš ružne periode, loša osećanja odboluješ, otplačeš, sroljaš se do dna... ali se i digneš, nastaviš dalje, ne ostaneš da ležiš... ako ti se pak desi da se prepustiš, ja ću biti prva koja će te pregaziti. Zato što me pasivci užasno deprimiraju, najlakše je kukati i očekivati da drugi obavi ono za šta sam nisi spreman, ili sposoban...
I mislim da poenta teme nije toliko neuspela veza tj konkretno taj dečko, već njene nade i očekivanja u vezi braka. Ona se plaši da će ostati sama. I zato se vraća onome što je bilo najbliže ispunjenju toga.
meni je ostavila utisak da ona hoce pomoc i da je svesna da je zaglibila....a to je pocetak izbavljenja.....ok, pristupi nam se razlikuju ali u jednom se slazemo....namere su nam dobre