Zelena milja Poznat Poruka 8.886 nedelјa u 22:50 - O cemu treba da pricamo kada pricamo o seksu? #76 MrNapokon: Meni je red fleg ako se ne pomene seks na prvom dejtu. Kliknite za proširenje... Zašto?
MrNapokon Supersonik VIP Poruka 71.169 nedelјa u 23:01 - O cemu treba da pricamo kada pricamo o seksu? #77 Zelena milja: Zašto? Kliknite za proširenje... Zato sto sam taj tip i sa takvim tipom takav seks posle bude mediokritetski i nikada ni ne dodje do toga nekog oslobodjenja.
Zelena milja: Zašto? Kliknite za proširenje... Zato sto sam taj tip i sa takvim tipom takav seks posle bude mediokritetski i nikada ni ne dodje do toga nekog oslobodjenja.
Zelena milja Poznat Poruka 8.886 nedelјa u 23:14 - O cemu treba da pricamo kada pricamo o seksu? #78 MrNapokon: Zato sto sam taj tip i sa takvim tipom takav seks posle bude mediokritetski i nikada ni ne dodje do toga nekog oslobodjenja. Kliknite za proširenje... Meni to liči na forsiranje. Požurivanje.
MrNapokon: Zato sto sam taj tip i sa takvim tipom takav seks posle bude mediokritetski i nikada ni ne dodje do toga nekog oslobodjenja. Kliknite za proširenje... Meni to liči na forsiranje. Požurivanje.
MrNapokon Supersonik VIP Poruka 71.169 nedelјa u 23:21 - O cemu treba da pricamo kada pricamo o seksu? #79 Zelena milja: Meni to liči na forsiranje. Požurivanje. Kliknite za proširenje... jeste za osobe sa kojima nemam tu energiju.
Zelena milja: Meni to liči na forsiranje. Požurivanje. Kliknite za proširenje... jeste za osobe sa kojima nemam tu energiju.
C crnizmaj0 Domaćin Poruka 3.167 ponedelјak u 00:57 - O cemu treba da pricamo kada pricamo o seksu? #80 Alter_Ego_: За партнерку за секс ми је најбитније да није сендвичарка и Ћацика. Kliknite za proširenje... Zašto... je l njih preferiraš za "ozbiljnu vezu"/brak?
Alter_Ego_: За партнерку за секс ми је најбитније да није сендвичарка и Ћацика. Kliknite za proširenje... Zašto... je l njih preferiraš za "ozbiljnu vezu"/brak?
kapetanmark Legenda Poruka 61.253 sreda u 22:39 - O cemu treba da pricamo kada pricamo o seksu? #81 O pecanju i marki blinkerice