Треба ми искреност на овој теми...

tip koji se bavi ovakvim stvarima ima ozbiljan problem sa sobom...misim...u redu da brineš o svom telu, pod tim podrazumevam i teretanu i štaznam neki drugi sport, ali ovo je već psihopatologija...
...misim izgleda, nije da nije...al mene živo zanima da mu virnem u glavu da vim koji je to poriv koji ga je natero da radi to što bi ga dovelko do tog izgleda...? :sad2:

По мени билдери имају проблем са собом, који користе хемију и пуцају се ван граница нормалног, али ово је сасвим ок, бар по мени, нема ту порива, само љубав према вежбању и то је то.. Ја се после оваквог тренинга осетим као да летим, и за време тренинга се осећам прелепо, тако да спајам лепо и корисно..

Но то није битно, питање је било да се одговори са да или не, а дошли смо до тога да се анализира скелет човека, и до тога како жене воле паре... Брате..

Очекивао сам нормалне одговоре, мсм тако је почело, било је пар девојака које су одговориле нормално, и онда крене она прича ''дуг је пост не могу да читам бла бла'' , па ко те тера да читаш, пичи даље, или оно ''брате овај је овакав овај је онакав'' нећу психоанализу, питао сам да ли би их привукао на плажи, и да ли би отишле са њим у кревет... Мсм ј б т као да питаш дете оћеш чоколаду или ванилу, нема простије..

a što se ti sad nerviraš...:sad2:
...pa traži da je očiste od spama i prebace u ozbiljan deo...i ćao...

Ма које нервирање, гледај какав дан, слушам музику, опуштен сам максимално.. ;)

Само ми није јасно који ментални склоп мораш да будеш да те питам колико има сати а да ми ти причаш како је настао сат.. Мсм...

Нема везе.. Можда се и јави неко ко ће одговорити нормално.. ;)

ne bih pristala, previse misicav, bezvezan, i nije dovoljno nabildovano telo da bi se neko privukao...za privlacnost treba mnogo mnogo vise
i razvijaj dragi Plja sharm to ti je carobni kljuc, ne misicna masa.

:lol:

tebi šojka ne valja marlon, ne valja ti ovaj mišićavi....ne valja ti niko. a da probaš ti s ženskom? :lol:

Ма које нервирање, гледај какав дан, слушам музику, опуштен сам максимално.. ;)

Само ми није јасно који ментални склоп мораш да будеш да те питам колико има сати а да ми ти причаш како је настао сат.. Мсм...

Нема везе.. Можда се и јави неко ко ће одговорити нормално.. ;)

ovo ću da koristim ko moje :lol:

Е овако, ово је један баћушка о ком не треба трошити речи, видећете и сами у клипу шта ради и како ради момак...

Но питање је за девојке-жене, да вас стартује овако грађен тип, и да вам отворено понуди секс, само секс, колико вас би га одбило, а колико би пристало?

Немојте оно зависи колико се знамо, бла бла, само конкретно ми треба: ''одбила бих га'' , ''пристала бих'' ...

Не знам да правим анкету и не могу да се замарам тиме, тако да одговарајте овако, немој да вас мрзи, и без спама.. Јако је битна ствар, није битно зашто..

Клип гледајте од 4:15, тада почињу слике, ово пре тога вежба, то вам и није битно, значи од 4:15 мин гледајте клип...

Odbila bih, bez "ali", "ako" itd. Totalno mi je neispirativan.

daj stavi nekog kamiondziju sa stomakom da se obraduju ove moralne zene

:mrgreen:

Ja sam moralna zena koja je u zivotu radila stosta sto bi mnogi nazvali cistim nemoralom.
To sto je neko kamiondzija ili sto ima veci stomak nema ama bas nikakve veze sa sexualnom privlacnoscu. Barem meni. Ali ako vec govorimo samo o fizickom izgledu, time me muskarac moze odbiti, ali ne i privuci.

viš da Oki ima X rays u očima...:per:

Још питам просто питање, да ли бисте пристале или не, и питам жене, а тема оде у ку*ац, и притом пола одговора дају мушкарци.. хахаха

:)))) evo zasto ja volim ljis......sve ode u ku.ras

Big%20Bear%20.jpg

evo ovo je opcija 2 :P

naravno da je neinspirativan kad se vere po onim cevkama ko majmun, ali da ti uveče priđe u nekom klubu pala bi na dupe. :lol:

Prvo, da naglasim da je on za mene premlad. Drugo, da naglasim da me uopce ne inspirisu njegovi misici jer cak nije ni lijepo gradjen. Trece, da naglasim da volim "zive" muskarce koji imaju stav i "pogled", a ne zategnute misice i taj grozni uski strukić.

Back