Треба ми искреност на овој теми...

Prvo, da naglasim da je on za mene premlad. Drugo, da naglasim da me uopce ne inspirisu njegovi misici jer cak nije ni lijepo gradjen. Trece, da naglasim da volim "zive" muskarce koji imaju stav i "pogled", a ne zategnute misice i taj grozni uski strukić.

pa jeste malo čudan, ali ja sam mislio da ženske padaju na ta tanka zmijska tela :lol:

ne tako misle oni koji provale zensku potrebu da odaju utisak nedostizne time sto ce svakom naci manu...cisto foliranje

Ma to je glupost.... Nema nista sladje od igre zavodjenja.... Ali bez foliranja, bez nerealnog predstavljanja sebe kao nedostizne boginje, bez generaliziranja svakog zainteresiranog muskarca. Kad zelis, svakom mozes naci manu. Kad zelis, svakom mozes naci opravdanje za svasta. A kad zelis, mozes pustiti onoga ko ti se svidja da te upozna istinski. Ne razumijem potrebu da se neko prikazuje onim sto nije. Dugorocno to ne vodi nicemu.

Е овако, ово је један баћушка о ком не треба трошити речи, видећете и сами у клипу шта ради и како ради момак...

Но питање је за девојке-жене, да вас стартује овако грађен тип, и да вам отворено понуди секс, само секс, колико вас би га одбило, а колико би пристало?

Немојте оно зависи колико се знамо, бла бла, само конкретно ми треба: ''одбила бих га'' , ''пристала бих'' ...

Не знам да правим анкету и не могу да се замарам тиме, тако да одговарајте овако, немој да вас мрзи, и без спама.. Јако је битна ствар, није битно зашто..

Клип гледајте од 4:15, тада почињу слике, ово пре тога вежба, то вам и није битно, значи од 4:15 мин гледајте клип...

dalje....

:)))) evo zasto ja volim ljis......sve ode u ku.ras

Јеси видела ти то.... Питаш просто оде све у ку*ац... Нема везе, било је и нормалних одговора, додуше могу да их набројим на прсте а има шест страна тема, али добро.. :D

Па ја не знам шта је ово ако није лепо грађен тип... Мсм нема он узан струк, него има широка рамена и лепезу, па тако изгледа.. Уосталом не иде у теретану па да буде грађен као профи билдер.. Но није битно... Искрено нисам очекивао овакве одговоре.. ;)

svaka njemu cast na trudu
verovatno bi velik broj zena bio srecan
meni su takvi likovi ko androidi
ne nudim savrsenstvo ne ocekujem savrsenstvo..stavise neciji perfekcionizam mi samo stvara pritisak da bi ja tu trebalo nesto
volim krupne muskarce al ono krupne..al te bez grama sala to mi je plasticno...dakle ne definisem to kao lose samo meni neprivlacno
to da li bi pristala na seks nema veze s necijim trbusnjacima jer ni kvalitet samog seksa ne zavisi od toga
a i imas ono muskarac se zaljubi u zenu gledajuci je a zena u muskarca slusajuci ga...pa makar te uhvatio na neku glupu spiku ;) :lol:

Па ја не знам шта је ово ако није лепо грађен тип...
Sta je bre to lepo.lepota je najobicniji livadski usahli brabonjak koji furaju feminizirani ficfirici.
idi se sminkaj feniraj pedikiraj ako hoces da budes lep.
funkcionalnost burazeru manifestovan kroz hod gestikulaciju mimiku,prica je tu suvisna.
iskusna riba koja zna sta moze da je zadovolji a uz to ima sliha i samopouzdanja da se uputsti u lov to iz cuga prepozna.
pokret ne moz da isfoliras.a on njoj mnogo kazuje.

Back