RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.724
Vidi se da je lik faca. Kladim se da je popularan u drustvu i da ima brdo love.. Moguce da mu je i Roman Abramovic kum. Ubedjen sam da devojke seku vene za njim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima on donekle pravo, jer zene prave gnezdo, mesto gde ce beba da se rodi i traze da je muskarac sposoban....nema to bas veze sa parama, iam evze sa tim da muskarac ostavlja utisak nekoga ko je sposoban da zaradi za porodicu, da bude zastitnik....atletska gradja asocira na zdravlje, snagu, sposobnost da se prave deca....kao zenama izrazen struk, kukovi...sve su to obelezja plodnosti i pogodnosti za izdrzavanje potomstva....

Upravo to je sustina. Zena, kad odabira partnera, ne zeli sam novac, vec onoga ko je u stanju da obezbedi novac. Zena ne moze da oseti nista prema novcu, ali moze prema muskarcu koji je sposoban da generise bogatstvo i obezbedi materijalnu sigurnost.
Medjutim ponavljam, tesko da ce zena uopste bilo kako reagovati na muskarca dok ga ne odmeri dobro u drustvenom kontekstu.

jeli...a di vi vidite dal čoek ima kintu il nema (čitaj povoljan za gnezdo)...:/
jeli...a di vi vidite dal čoek ima kintu il nema (čitaj povoljan za gnezdo)...:/
ne budi bukvalan...covek koji je pun energije, koji je svestran, obrazovan, koji je zdrav, elokventan ima vece sanse da bude ostvaren i u drustvu.....
ti brate mora da studiraš neku socijologiju...
...uvatijo si se za taj društveni status...![]()

Ne, samo sam svesniji nekih stvari dok posmatram interakciju izmedju ljudi. To je zapravo dosta interesantno. Ako nisi do sada obracao paznju, predlazem ti da isprobas par stvari. Prvo, kada hodas ulicom ili ulazis u kafic sam, osvrni se oko sebe (budi doteran i tako to) i vidi da li zene obracaju paznju na tebe. Rezultati ce biti porazavajuci ma koliko da dobro izgledas. Zatim probaj to isto da uradis, ali ovaj put sa sobom povedi drugaricu ili devojku (pozeljno je da solidno izgleda, mada nije nuzno), naglo pogledaj oko sebe i videces da te je odmeravalo barem pet, sest devojaka. Zene jednostavno tako funkcionisu.
Jos jedna stvar koju isto sam mozes isprobati je da vidis koliko ce te devojaka pogledati kad ides peske, a koliko kad si u autu. Kad idu peske, cak i najlepsi muskarci su prakticno nevidljivi, kad budes u autu (po mogucstvu da nije bas krs, mada ne mora biti nesto posebno) posmatraj devojke pored kojih prodjes, garantujem ti da ce preko 80% pogledati direktno u tebe. Muskarac u vozilu, dakle dobija vise paznje od muskarca koji pesaci jer ga zena dozivljava kao nekog ko poseduje visi status.
Upravo to je sustina. Zena, kad odabira partnera, ne zeli sam novac, vec onoga ko je u stanju da obezbedi novac. Zena ne moze da oseti nista prema novcu, ali moze prema muskarcu koji je sposoban da generise bogatstvo i obezbedi materijalnu sigurnost.
Medjutim ponavljam, tesko da ce zena uopste bilo kako reagovati na muskarca dok ga ne odmeri dobro u drustvenom kontekstu.
Zašto bi joj bilo potrebno da poznaje muškarca da bi je uzbudio?
U plodnim danima kada ženi rade hormoni i kada joj je naglašena seksualnost, njoj ne treba društvena dimenzija, već samo seksualna privlačnost.
To ne znači da će biti sa njim, već da će je privući.

znači spas za pojedine ovde od nejebice su plodni dani...
još kad bi znali kad je kojoj forumaljki plodan dan...

pa viš da je ovaj miki fajn jebbo majku sa društvenim statusom...Od sexa na prvi pogled... gde se stiglo,
a uvek tako bude![]()

Zašto bi joj bilo potrebno da poznaje muškarca da bi je uzbudio?
U plodnim danima kada ženi rade hormoni i kada joj je naglašena seksualnost, njoj ne treba društvena dimenzija, već samo seksualna privlačnost.
To ne znači da će biti sa njim, već da će je privući.

pa viš da je ovaj miki fajn jebbo majku sa društvenim statusom...![]()

nije mi dovoljan samo fizicki izgled, daj bar 15 minuta da vidim da nije totalni duduk 

ne citas...receno je vise puta...tip nije za hebanjeMa eno, i na prethodnim stranama žene pišu svašta
A, pitanje je jednostavno... oš se yebeš ako ti se sviđa ili ne,
bez palamuđenja![]()

****** mu mater...ko svaka tema...naprave filozofiju od banalnosti...Ma eno, i na prethodnim stranama žene pišu svašta
A, pitanje je jednostavno... oš se yebeš ako ti se sviđa ili ne,
bez palamuđenja![]()