Треба ми искреност на овој теми...

Е овако, ово је један баћушка о ком не треба трошити речи, видећете и сами у клипу шта ради и како ради момак...

Но питање је за девојке-жене, да вас стартује овако грађен тип, и да вам отворено понуди секс, само секс, колико вас би га одбило, а колико би пристало?

Немојте оно зависи колико се знамо, бла бла, само конкретно ми треба: ''одбила бих га'' , ''пристала бих'' ...

Не знам да правим анкету и не могу да се замарам тиме, тако да одговарајте овако, немој да вас мрзи, и без спама.. Јако је битна ствар, није битно зашто..

Клип гледајте од 4:15, тада почињу слике, ово пре тога вежба, то вам и није битно, значи од 4:15 мин гледајте клип...

tip koji se bavi ovakvim stvarima ima ozbiljan problem sa sobom...misim...u redu da brineš o svom telu, pod tim podrazumevam i teretanu i štaznam neki drugi sport, ali ovo je već psihopatologija...
...misim izgleda, nije da nije...al mene živo zanima da mu virnem u glavu da vim koji je to poriv koji ga je natero da radi to što bi ga dovelko do tog izgleda...? :sad2:

jeste misicav ali ima uza ramena, i preuske kukove, cak deluje upadljivo nesrazmerno, kao da je neko uzeo pumpu za biciklu i napumpao ga....znaci, nije dovoljno samo nabaciti misice niti je sustina u kolicini mase misica i definicije, i kostana struktura treba da bude ok i da sve to bude skladno....ovo za mene nije privlacno telo iako volim sportsku gradju....

jeste misicav ali ima uza ramena, i preuske kukove, cak deluje upadljivo nesrazmerno, kao da je neko uzeo pumpu za biciklu i napumpao ga....znaci, nije dovoljno samo nabaciti misice niti je sustina u kolicini mase misica i definicije, i kostana struktura treba da bude ok i da sve to bude skladno....ovo za mene nije privlacno telo iako volim sportsku gradju....

:eek:

...el ti to imaš rentgen u očima il ga šalješ kod ortopeda kad se upoznate ako ga gledaš ozbiljnije...? :sad2:

čoek je pito el bi se jebbala s njim il ne bi, a ne da mu sad tu analiziramo mišiće...:lol:

jasno je da ne bi, uopste nije lepo gradjen mada 5+ za trud....

:eek:

...el ti to imaš rentgen u očima il ga šalješ kod ortopeda kad se upoznate ako ga gledaš ozbiljnije...? :sad2:

pa vidi se na cemu se misici nose....a mojim ocima nista ne promice, samo da se zna.....i pishica mu je mala, cenim oko 12 cm :))))

Е овако, ово је један баћушка о ком не треба трошити речи, видећете и сами у клипу шта ради и како ради момак...

Но питање је за девојке-жене, да вас стартује овако грађен тип, и да вам отворено понуди секс, само секс, колико вас би га одбило, а колико би пристало?

Немојте оно зависи колико се знамо, бла бла, само конкретно ми треба: ''одбила бих га'' , ''пристала бих'' ...

Не знам да правим анкету и не могу да се замарам тиме, тако да одговарајте овако, немој да вас мрзи, и без спама.. Јако је битна ствар, није битно зашто..

Клип гледајте од 4:15, тада почињу слике, ово пре тога вежба, то вам и није битно, значи од 4:15 мин гледајте клип...

Evo ovako, posto izgleda da ne znas kako funkcionise privlacnost kod zena, da kazem par stvari da te ne zbune zene svojim filozofiranjem. Ovo je sustina:

Zena ne moze da oseti privlacnost prema muskarcu van drustvenog konteksta. Ona na taj nacin ne moze da proceni njegov drustveni status, a status je prakticno jedina stvar koja privlaci zene.

Sta one mogu da vide na snimku? Nekog lika u odrpanoj odeci kako se kerebeci. To zeni ne znaci apsolutno nista. Ti da zeni sad kazes da mozes da uradis zgib na jednoj ruci (sto je neverovatan podvig), to njoj ne znaci nista.

Kako zena stvarno procenjuje privlacnost muskarca? Tek kada ga vidi u interakciji sa drugim ljudima; kada vidi kako se on ophodi prema njoj i prema drugim zenama i sto je jos vaznije kako se drugi ljudi ophode prema njemu. Najvaznije od toga joj je da vidi kako druge zene reaguju na njega. Ukoliko pokazuju interesovanje za njega, ogovaraju, pricaju o njemu, one ce osetiti da on ima odredjenu drustvenu vrednost pa ce osetiti privlacnost prema njemu. Na tvom snimku nalazi se jedan izolovan, usamljan muskarac oko kojeg nema zena. Ako oko njega nema zena, ako on nije popularan, to za zenu znaci da je bezvredan.

Zena takodje mora da sazna da li se taj muskarac u necemu istice u drustvu, te da li te njegove vestine rezultiraju dobrim statusom i vecim materijalnim stanjem. Iz zenine perspektive, sport i atletske sposobnosti su potpuno beskorisne ukoliko nece rezultirati materijalnim bogatstvom i blagostanjem, vecom kucom, boljim autom itd.

Dakle najvaznije, kao sto rekoh, je da zena vidi muskarca u kontekstu jer ako ga vidi ovako samog, muskarac moze izgledati kao Adonis, zena jednostavno nece znati sta da oseca prema njemu, dok se ne konsultuje sa drugim zenama i muskarcima, da tako kazem.

Muskarci to malo teze razumeju jer oni privlacnost zene procenjuju nezavisno od konteksta. Muskarcima je jedino bitno da je ona fizicki dobra, a ko je i sta je, i da li je obrazovana i da li ima para, za to ih zabole uvo. Da muskarci vide na snimku lepu zenu sa dobrim telom, svi bi odmah imali pozitivne, cesto i nepristojne reakcije. Kod zena to ne funkcionise tako. One jednostavno traze neke druge vrline kod partnera.

Poslednja izmena:
jedino što mi se ovde ne dopada je ta nota koja se provlači kroz priču da je žena materijalista...:)

Ako mislis da se to provlaci, onda mislim da nisi dobro razumeo. Moje misljenje je da zene nisu nista veci materijalisti od muskaraca uopste govoreci, ali prilikom selekcije partnera to im jeste jedan od kriterijuma dok muskarcima nije.

Ako mislis da se to provlaci, onda mislim da nisi dobro razumeo. Moje misljenje je da zene nisu nista veci materijalisti od muskaraca uopste govoreci, ali prilikom selekcije partnera to im jeste jedan od kriterijuma dok muskarcima nije.

prvo napišeš nisam dobro razumeo, posle napišeš boldovano, znači da se ipak to provlači...
...nebitno...u pravu si...

jedino što mi se ovde ne dopada je ta nota koja se provlači kroz priču da je žena materijalista...:)

ima on donekle pravo, jer zene prave gnezdo, mesto gde ce beba da se rodi i traze da je muskarac sposoban....nema to bas veze sa parama, iam evze sa tim da muskarac ostavlja utisak nekoga ko je sposoban da zaradi za porodicu, da bude zastitnik....atletska gradja asocira na zdravlje, snagu, sposobnost da se prave deca....kao zenama izrazen struk, kukovi...sve su to obelezja plodnosti i pogodnosti za izdrzavanje potomstva....

prvo napišeš nisam dobro razumeo, posle napišeš boldovano, znači da se ipak to provlači...
...nebitno...u pravu si...

Kako ne razumes razliku? Uopsteno govoreci, u zivotu, muskarci nisu nista manji materijalisti od zena. Jednako im je stalo do materijalnog. Medjutim u jednom aspektu zivota, a to je odabir partnera, muskarci to ne uzimaju u obzir jer su bioloski programirani da to zanemare i gledaju druge vrline. Jesam sad bio dovoljno jasan?

Kako ne razumes razliku? Uopsteno govoreci, u zivotu, muskarci nisu nista manji materijalisti od zena. Jednako im je stalo do materijalnog. Medjutim u jednom aspektu zivota, a to je odabir partnera, muskarci to ne uzimaju u obzir jer su bioloski programirani da to zanemare i gledaju druge vrline. Jesam sad bio dovoljno jasan?

ma razumem ja to...to je i Oki napisala...i to je tačno...
...al si ga onomad bijo napiso malko grubo...ko da je to jedino što ih zanima...nisam reko da nije tačno...:)

Back