Treba li se Dodik kandidovat na izborima u Srbiji?

Autorska

Pošto je Dodik osuđen u BiH na godinu dana zatvora i šest godina zabrane političkog angažovanja mislim da je vrijeme za preslagivanje karata.
Na njegovom mjestu bi imenovao Draška Stanivukovića za svog nasljednika u Republici Srpskoj,i onda se povukao u Srbiju i kandidovao na izborima u Srbiji.Vrijeme je i da Vučić ode, što mnogi u Srbiji žele i da dođe novi Baja na vlast u Srbiji.
Mislim da bi time riješili mnoge probleme i u Srbiji i u BiH na veliko zadovoljstvo građana obe zemlje.U Srbiji bi se riješili Vučića,u BiH Dodika,a Dodik bi u slučaju pobjede na izborima u Srbiji bio glavni baja i u Srbiji i u BiH. :mrgreen:

Šta vi kažete?
Da li bi podržali Dodika kao protivkandidata Vučiću?
Nekad je moralo da budes gradjanin Srbije 10 godina i da nisi osudjivan nigde, da bi mogao da se bavis politikom, ali to sigurno vise nije tako..
Nekad je moralo za rad u vladinim institucijama u koje spada popisivac za statistiku , da ne budes kaznjavan niti u kriminalnom procesu , i da si 10 godina gradjanin srbije, a sad pojma nemam, prosli put je bilo testiranje koje sam 100 /100 odradio i bilo ponisteno jer nemoguce je da neko odadi 100% tacno taj kviz upitnik...
To je za mene novi pravilnik, Srpska posla, znaci svi smo mediokriteti i nemoguce je da ti nisi..
Priznajem kad sam radio testove inteligencije za vojsku , i oni su me slali na posebno ispitivanje za mesec dana, u odvojenu prostoriju , znaci samo ja i testovvi , da bi zakljucak na kraju bio bar omogucavajuci , tj nije bio zakljucak nije moguce, folira nekako ali ne znam kako..nego je to uslo delimicno u vojni karton, ne onaj obican,vojni operativni , sluzenja i komande i prekomande...nego jedan drugi.

Nekad je moralo da budes gradjanin Srbije 10 godina i da nisi osudjivan nigde, da bi mogao da se bavis politikom, ali to sigurno vise nije tako..
Nekad je moralo za rad u vladinim institucijama u koje spada popisivac za statistiku , da ne budes kaznjavan niti u kriminalnom procesu , i da si 10 godina gradjanin srbije, a sad pojma nemam, prosli put je bilo testiranje koje sam 100 /100 odradio i bilo ponisteno jer nemoguce je da neko odadi 100% tacno taj kviz upitnik...
To je za mene novi pravilnik, Srpska posla, znaci svi smo mediokriteti i nemoguce je da ti nisi..
Priznajem kad sam radio testove inteligencije za vojsku , i oni su me slali na posebno ispitivanje za mesec dana, u odvojenu prostoriju , znaci samo ja i testovvi , da bi zakljucak na kraju bio bar omogucavajuci , tj nije bio zakljucak nije moguce, folira nekako ali ne znam kako..nego je to uslo delimicno u vojni karton, ne onaj obican,vojni operativni , sluzenja i komande i prekomande...nego jedan drugi.
Pusti sad vojne kartone.
Jel bi trebalo Vučića zamjenit Dodikom ili ne?

Ne živimo mi već odavno zajedno,nego jedni pored drugih.Svako u svom entitetu i kantonu u federaciji.
Za muslimane i Hrvate je Republika Srpska već odavno inostranstvo.
Tacno je da Dodik nije toliko zao i pokvaren kao Vucic, to je tacno , ali zasto moramo da imamo uvek manje od dva zla..
Zar u tolikoj bosni vi bosanci ne mozete da nadjete nijednog postenijeg i pametnijeg coveka ili zenu..

U to ne racunam ebivetre i dupeuvlakace po opstinama kao Nevesinje Trebinje, njih znam licno , odlicni su za bosance i hercegovce, ali to nisu bas ljudi za primer, ali su pravi izbor za tamo onaj narod...A sto ne mogu da izaberu bolje, pa ne mogu ni Srbi u Srbiji da izaberu bolje jer ne mogu da prepoznaju bolje..

Da sad dodje Hrist, i Srbi van Srbije i Srbi u Srbiji bi ga natakli na kolac ili poslali u ludnicu ....pre bi ovo prvo jer ako bi pokazao da moze da pretvara ista u hleb, ebali bi mu kevu samo da mu uniste taj neprosecan uticaj i moc koju ima..
A ovo ako bi od vode pravio vino, ako je neko dobro , to bi ga podiglo u ocima naroda uvek zeljnog da ima sta da pije i neka droca mlada da mu peva na uvce...
Tako da Isus moze, ali samo pod satorom..
Tu mu je mesto u paviljonu Srbija u Svetu..

opasniji

zato je prvi naebo

neko ko je promenio 5 kapa, dezertirao kad je poceo rat, referenca je srpstva samo za one sa iq manjim od 50 :hahaha:
Naebo je jer je pustio da mu Vucic pridje preblizo , dok je drzao na distanci Vucica , a to je cinio malo zbog Tadica ili cega vec, jos je mogao da leprsa Bosnom, ali ti kad se slizes sa Vucicem, koji se slize i sa Veljom Nevoljom, i sa jos nekim imenima, koje ne znam da uopste pominjem, jer ja znam za te veze a javnost ne zna...oni kazu samo sekta, sto moze da bude zadovoljavajuce obrazlozenje...

Ali mene tu vise interesuje kako narod daje sebi za pravo u Srbiji , da iako nema pojma kakav je covek Vucic, da ga tako hvali i brani i uzdize...kao one nislije sto su branile nekog krimosa koji je sve dobro sto je uradio , to je sto je cascavao svaki put sve u komsiluku kad naidje na njih , hajdemo na jedan sokic i pice..

I na kraju kad su mu dosli zbog milion dinara duga a ja mislim da je bilo 3 mil dinara duga, i zbog pronevere od milion i nesto evra, brani ga ceo taj komsiluk..
To je meni na pameti kad ovako gledam kako narod trabunja i glupeta..
A da se ne lazemo i moji rade istu stvar za dz...dok moja tetka npr , to radi za korist..nije za dz, ona uvek manipulise uz jasnu korist i za sebe i za svog....koji god trenutno bio..

Back