Mystic+, улажe
Ж А Л Б У
(залудну)
На трћ-прћ-фрћ одлуку првог степеног к.органа
@Straks92
Тражимо, од другостепеног органа
@Nina @Lagerta да се одлука првостепеног поништи.
Чињенично стање: како је првостени орган, журио на викенд и како се злонамерно понаша (дужег временског периода) према жалиоцу, превентивно и тендециозно је извршио егзекуцију, без разматрања, теме, контекста теме, изјаве спорне стране у поступку (званог и надалеко познатог КрезубоСрпскијанца Симе), а све како би првостепени орган осигурао себе неморалом.
- Не зна се ко је извршио пријаву, па је самим тим поступак непроцедуралан.
- Изјаве у спору јесу такве да је Сима изјављивао следеће: „како Шумадинцима не треба суверенитет и поред окупације Турака и Немаца, најбоља би била из РСрпске“. На шта сам ја одговорао да је окупација динароида завршена 1944 и да још увек траје, а како је свака нечија жеља за окупацијом Србије вређање осећања грађана Србије за бановање то сам и објавио, на шта се првостепени орган оглушује. Такође на десетине сличних изјава Симе да Србији не треба наоружање, јер га не користи, јесу злонамерне, тенденциозне, хушкачке и малициозне, на шта се такође орган оглушује, при чему сам изјавио да је „Сима тровач српства„ и да се неморално понаша према матици држави Србији.
Како сматрам да сам оштећена страна, молимо другостепени орган: 1.) да поступи по жалби, утврди чињенице и отклони недостатке неморалних и државорушитељских одлука и 2.) да изврши изузеће из свих даљих поступака овај првостепени к.орган (
@Straks92 ) и да ми доделе други к.орган.
Прилог:
Poštovani Mystic+,
Napravili ste prekršaj "Vređanje / psovanje / omalovažavanje / provociranje" u poruci
Treba li se Dodik kandidovat na izborima u Srbiji?:
Сима тровач српства
Provociranje drugih korisnika nije lepo i molimo Vas da to ne radite. Ako su i Vas drugi provocirali, to nije razlog da odgovorite istom merom.
Molimo Vas da se ubuduće pridržavate pravila korektne i kulturne diskusije, u skladu sa
Pravilnikom Foruma Krstarice.
Važno: svaki naredni ili ponovljeni prekršaj će biti strože kažnjen, što može da rezultuje zabranom pristupa Forumu.
Hvala na razumevanju.