Treba li se Dodik kandidovat na izborima u Srbiji?

Mystic+, улажe

Ж А Л Б У

(залудну)

На трћ-прћ-фрћ одлуку првог степеног к.органа @Straks92

Тражимо, од другостепеног органа @Nina @Lagerta да се одлука првостепеног поништи.

Чињенично стање: како је првостени орган, журио на викенд и како се злонамерно понаша (дужег временског периода) према жалиоцу, превентивно и тендециозно је извршио егзекуцију, без разматрања, теме, контекста теме, изјаве спорне стране у поступку (званог и надалеко познатог КрезубоСрпскијанца Симе), а све како би првостепени орган осигурао себе неморалом.

• Не зна се ко је извршио пријаву, па је самим тим поступак непроцедуралан.
  • Изјаве у спору јесу такве да је Сима изјављивао следеће: „како Шумадинцима не треба суверенитет и поред окупације Турака и Немаца, најбоља би била из РСрпске“. На шта сам ја одговорао да је окупација динароида завршена 1944 и да још увек траје, а како је свака нечија жеља за окупацијом Србије вређање осећања грађана Србије за бановање то сам и објавио, на шта се првостепени орган оглушује. Такође на десетине сличних изјава Симе да Србији не треба наоружање, јер га не користи, јесу злонамерне, тенденциозне, хушкачке и малициозне, на шта се такође орган оглушује, при чему сам изјавио да је „Сима тровач српства„ и да се неморално понаша према матици држави Србији.

Како сматрам да сам оштећена страна, молимо другостепени орган: 1.) да поступи по жалби, утврди чињенице и отклони недостатке неморалних и државорушитељских одлука и 2.) да изврши изузеће из свих даљих поступака овај првостепени к.орган ( @Straks92 ) и да ми доделе други к.орган.

Прилог:

Poštovani Mystic+,

Napravili ste prekršaj "Vređanje / psovanje / omalovažavanje / provociranje" u poruci Treba li se Dodik kandidovat na izborima u Srbiji?:

Сима тровач српства

Provociranje drugih korisnika nije lepo i molimo Vas da to ne radite. Ako su i Vas drugi provocirali, to nije razlog da odgovorite istom merom.

Molimo Vas da se ubuduće pridržavate pravila korektne i kulturne diskusije, u skladu sa Pravilnikom Foruma Krstarice.

Važno: svaki naredni ili ponovljeni prekršaj će biti strože kažnjen, što može da rezultuje zabranom pristupa Forumu.

Hvala na razumevanju.
reko ja straksu sta ce biti...nadam se da ivan prati makar ovu temu.

nek ivan vidi sta se ovde pise...

Screen Shot 2025-08-04 at 06.27.03.png

Screen Shot 2025-08-04 at 06.32.37.png
Screen Shot 2025-08-04 at 06.30.32.png

Screen Shot 2025-08-04 at 06.34.03.png

Screen Shot 2025-08-04 at 06.44.30.png

Screen Shot 2025-08-04 at 06.56.45.png

Screen Shot 2025-08-04 at 13.17.23.png

Ако ово није наша држава од 1944 и нису наше институције и ако се робови не питају, већ их манипулишу, шта нас пита овај крезубац Симо - сталеж у покушају ?

Ако су заузели 1944. и ако је Србија њихова, онда нека га поставе.

Да видимо када ће се робови сетити да су робови

I šta ti ima uvredljivo? Pito čovjek gdje je druga Srbija na obilježavanju oluje?
па јел су обележили студенти, која који мој друга? robijacete za nezakonito stecenu imovinu, to ti je bottom line, a ovo da samo hrvata macuta ili brmbaciku ili aljeka siftara boli oluja, to lazete i folirate, srbe su prodali sloba, seselj/vucic, i ... k.

a nisu studenti izdali krajisnike, kako ako se nisu ni rodili tada?> robijacete

Проф др Мирослав Паровић: “Олуја” на универзитетима

Zašto bi bila uvredljiva? Ljudi sa dinarskog prostora.
Da Dinaroidi nisu naselili Vojvodinu, danas u Vojvodini Srbi ne bi bili u većini.

Pa šta znam, u realnom životu ljudi ne upotrebljavaju taj termin bar u mom okruženju ne.
Prvi put to ovde čitam ali pročitala sam i gore kvalifikacije od dotičnih, a ovo mi baš zaparalo uši.

Nema veze, neću više ovde da upadam, ionako je tema otišla u neki drugi pravac.

Back