Enigma
Poznat
- Poruka
- 8.083
Isto ko i nad tobom što se zgražava svaka pismena i normalna osoba.Svaka ptica svome jatu leti, ili sličan se sličnom raduje.
Nad Sanjom Vulić se zgražavala svaka pismena, poštena i normalna osoba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto ko i nad tobom što se zgražava svaka pismena i normalna osoba.Svaka ptica svome jatu leti, ili sličan se sličnom raduje.
Nad Sanjom Vulić se zgražavala svaka pismena, poštena i normalna osoba.
Nije potreban u Republici Srpskoj ima dovoljno kandidata.

Ako misliš na sebe onda mi daješ kompliment.Isto ko i nad tobom što se zgražava svaka pismena i normalna osoba.
Ne uvaljujem,samo želim da se Srbija preporodi i da vam gorivo ne košta više od 130 dinara.Sramota da je u raspaloj Bosni jeftinije nego u Srbiji.kad ti nama uvaljujes dodika, sto mi vama ne bismo uvalili vucica.
Ne uvaljujem,samo želim da se Srbija preporodi i da vam gorivo ne košta više od 130 dinara.Sramota da je u raspaloj Bosni jeftinije nego u Srbiji.
 i onako mu je stavljena zabrana da se bavi politikom 6 godina.
 i onako mu je stavljena zabrana da se bavi politikom 6 godina.Ne i u Srbiji.zadrzite ga slobodno, neka samo vama bude dobro.i onako mu je stavljena zabrana da se bavi politikom 6 godina.

Nekad je moralo da budes gradjanin Srbije 10 godina i da nisi osudjivan nigde, da bi mogao da se bavis politikom, ali to sigurno vise nije tako..Autorska
Pošto je Dodik osuđen u BiH na godinu dana zatvora i šest godina zabrane političkog angažovanja mislim da je vrijeme za preslagivanje karata.
Na njegovom mjestu bi imenovao Draška Stanivukovića za svog nasljednika u Republici Srpskoj,i onda se povukao u Srbiju i kandidovao na izborima u Srbiji.Vrijeme je i da Vučić ode, što mnogi u Srbiji žele i da dođe novi Baja na vlast u Srbiji.
Mislim da bi time riješili mnoge probleme i u Srbiji i u BiH na veliko zadovoljstvo građana obe zemlje.U Srbiji bi se riješili Vučića,u BiH Dodika,a Dodik bi u slučaju pobjede na izborima u Srbiji bio glavni baja i u Srbiji i u BiH.
Šta vi kažete?
Da li bi podržali Dodika kao protivkandidata Vučiću?
Pusti sad vojne kartone.Nekad je moralo da budes gradjanin Srbije 10 godina i da nisi osudjivan nigde, da bi mogao da se bavis politikom, ali to sigurno vise nije tako..
Nekad je moralo za rad u vladinim institucijama u koje spada popisivac za statistiku , da ne budes kaznjavan niti u kriminalnom procesu , i da si 10 godina gradjanin srbije, a sad pojma nemam, prosli put je bilo testiranje koje sam 100 /100 odradio i bilo ponisteno jer nemoguce je da neko odadi 100% tacno taj kviz upitnik...
To je za mene novi pravilnik, Srpska posla, znaci svi smo mediokriteti i nemoguce je da ti nisi..
Priznajem kad sam radio testove inteligencije za vojsku , i oni su me slali na posebno ispitivanje za mesec dana, u odvojenu prostoriju , znaci samo ja i testovvi , da bi zakljucak na kraju bio bar omogucavajuci , tj nije bio zakljucak nije moguce, folira nekako ali ne znam kako..nego je to uslo delimicno u vojni karton, ne onaj obican,vojni operativni , sluzenja i komande i prekomande...nego jedan drugi.
Tacno je da Dodik nije toliko zao i pokvaren kao Vucic, to je tacno , ali zasto moramo da imamo uvek manje od dva zla..Ne živimo mi već odavno zajedno,nego jedni pored drugih.Svako u svom entitetu i kantonu u federaciji.
Za muslimane i Hrvate je Republika Srpska već odavno inostranstvo.
Naebo je jer je pustio da mu Vucic pridje preblizo , dok je drzao na distanci Vucica , a to je cinio malo zbog Tadica ili cega vec, jos je mogao da leprsa Bosnom, ali ti kad se slizes sa Vucicem, koji se slize i sa Veljom Nevoljom, i sa jos nekim imenima, koje ne znam da uopste pominjem, jer ja znam za te veze a javnost ne zna...oni kazu samo sekta, sto moze da bude zadovoljavajuce obrazlozenje...opasniji
zato je prvi naebo
neko ko je promenio 5 kapa, dezertirao kad je poceo rat, referenca je srpstva samo za one sa iq manjim od 50
Нема држављанство Српске.kad ti nama uvaljujes dodika, sto mi vama ne bismo uvalili vucica.

Na njegovom mestu sam bih otišao u zatvor još pre 20 godina.Na njegovom mjestu bi imenovao Draška Stanivukovića za svog nasljednika u Republici Srpskoj,
Ne i u Srbiji.

Нема држављанство Српске.

Srećom nisu na njegovom mjestu.Na njegovom mestu sam bih otišao u zatvor još pre 20 godina.
Vrijeme je za preporod u Srbiji.postovacemo svaku pravnu odluku.
ako je vama tamo sa njim super, zasto pokusavas da ga uvalis nama? jel da bi i nama bilo super, iz ciste ljubavi spram nas?
nabavicemo.
Vrijeme je za preporod u Srbiji.

Na toj sednici se Vučić zagrno zastavom.ona sednica saveta bezbednosti je bila povodom vaseg dode...zato je navodno sazvana sednica.

Na toj sednici se Vučić zagrno zastavom.

Na nesreću naroda i sa jedne i sa druge strane Drine, imamo dva zla čoveka na vlasti. Ali neće još dugo...Srećom nisu na njegovom mjestu.
Pazi bosanac a nema drzavljanstvo Srpske....zanimljivo.,..Нема држављанство Српске.
Mislim da je puno više stvar u tome da pišeš nesuvislo i nepovezano.stvar je u tome sto je sednica sazvana posle hapsenja tome zvanog jaja, plus je receno u javnosti da je tuzilastvo napravilo drzavni udar. odjednom glavna tema je doda. izvlace se na dodu.
Bez Bosanaca nema sreće.Na nesreću naroda i sa jedne i sa druge strane Drine, imamo dva zla čoveka na vlasti. Ali neće još dugo...
Mislim da je puno više stvar u tome da pišeš nesuvislo i nepovezano.