Enigma
Poznat
- Poruka
- 7.175
Tako je.I proglašenje Banja Luke za glavni grad srpske države.I ukidanje granice prema Srbiji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je.I proglašenje Banja Luke za glavni grad srpske države.I ukidanje granice prema Srbiji.
Nisu ludi, tamo litar benzina 130 dinI ukidanje granice prema Srbiji. Uz ozbiljne fortifikacije prema Trokutistanu.
Glavni grad ne želi ovu vlast.Tako je.I proglašenje Banja Luke za glavni grad srpske države.
Što da se kandiduju kada su po ministarstvima, institucijama i školama samo bosanci zaposleni?
Nezakonito zapošljavanje je i krenulo od vlasti.Па зато што могу да излете из институција како су преко везе и незаконито дошли
Nezakonito zapošljavanje je i krenulo od vlasti.
Kad se Srbija pripoji Republici Srpskoj i u vas u Srbiji će bit 130 dinara.Nisu ludi, tamo litar benzina 130 din
I ukidanje granice prema Srbiji. Uz ozbiljne fortifikacije prema Trokutistanu.
Kakvih klanova, ne lupetaj. Gledam godinama kako retarde zapošljavaju.Не него од кланова.
Stari srpski govor.Ijekavica je starija od ekavice,i otac srpske ćirilice Vuk Karadžić je govorio ijekavicom.Samo se ijekavica priča po beogradskim opštinama i ministarstvima baaa![]()
Trokut kao tvrdo jezgro Feredacije…Zamalo da uzmem rečnik da dešifrujem![]()
Dođem i tražim nešto: 1 ništa me ne razumeju, 2 ne može ništa, 3 dođi juče baaaНе него од кланова.
Obrnuto: ekavski i ikavski refleksi su se pojavili nešto pre ijekavskog.Stari srpski govor.Ijekavica je starija od ekavice,i otac srpske ćirilice Vuk Karadžić je govorio ijekavicom.
Tako će bit opet u čitavoj srpskoj državi.
Stari srpski govor.Ijekavica je starija od ekavice,i otac srpske ćirilice Vuk Karadžić je govorio ijekavicom.
Tako će bit opet u čitavoj srpskoj državi.
Samo se ijekavica priča po beogradskim opštinama i ministarstvima baaa![]()
Dođem i tražim nešto: 1 ništa me ne razumeju, 2 ne može ništa, 3 dođi juče baaa![]()
Kad Dodik postane predsjednik Srbije ta će se slika promjenit.
Bolja od njemačke ili turske okupacije priznaćeš.I policijskim stanicama i domovima zdravlja i apotekama...okupacija, moj ti, okupacija ja da ti kažem![]()
Bolja od njemačke ili turske okupacije priznaćeš.
A ne,ne Dodik kao protivkandidat Vučiću.
Neka ga međed ubosni.Autorska
Pošto je Dodik osuđen u BiH na godinu dana zatvora i šest godina zabrane političkog angažovanja mislim da je vrijeme za preslagivanje karata.
Na njegovom mjestu bi imenovao Draška Stanivukovića za svog nasljednika u Republici Srpskoj,i onda se povukao u Srbiju i kandidovao na izborima u Srbiji.Vrijeme je i da Vučić ode, što mnogi u Srbiji žele i da dođe novi Baja na vlast u Srbiji.
Mislim da bi time riješili mnoge probleme i u Srbiji i u BiH na veliko zadovoljstvo građana obe zemlje.U Srbiji bi se riješili Vučića,u BiH Dodika,a Dodik bi u slučaju pobjede na izborima u Srbiji bio glavni baja i u Srbiji i u BiH.
Šta vi kažete?
Da li bi podržali Dodika kao protivkandidata Vučiću?
Autorska
Pošto je Dodik osuđen u BiH na godinu dana zatvora i šest godina zabrane političkog angažovanja mislim da je vrijeme za preslagivanje karata.
Na njegovom mjestu bi imenovao Draška Stanivukovića za svog nasljednika u Republici Srpskoj,i onda se povukao u Srbiju i kandidovao na izborima u Srbiji.Vrijeme je i da Vučić ode, što mnogi u Srbiji žele i da dođe novi Baja na vlast u Srbiji.
Mislim da bi time riješili mnoge probleme i u Srbiji i u BiH na veliko zadovoljstvo građana obe zemlje.U Srbiji bi se riješili Vučića,u BiH Dodika,a Dodik bi u slučaju pobjede na izborima u Srbiji bio glavni baja i u Srbiji i u BiH.
Šta vi kažete?
Da li bi podržali Dodika kao protivkandidata Vučiću?