Enigma
Poznat
- Poruka
- 7.175
Isto ko i nad tobom što se zgražava svaka pismena i normalna osoba.Svaka ptica svome jatu leti, ili sličan se sličnom raduje.
Nad Sanjom Vulić se zgražavala svaka pismena, poštena i normalna osoba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto ko i nad tobom što se zgražava svaka pismena i normalna osoba.Svaka ptica svome jatu leti, ili sličan se sličnom raduje.
Nad Sanjom Vulić se zgražavala svaka pismena, poštena i normalna osoba.
Nije potreban u Republici Srpskoj ima dovoljno kandidata.![]()
Ako misliš na sebe onda mi daješ kompliment.Isto ko i nad tobom što se zgražava svaka pismena i normalna osoba.
Ne uvaljujem,samo želim da se Srbija preporodi i da vam gorivo ne košta više od 130 dinara.Sramota da je u raspaloj Bosni jeftinije nego u Srbiji.kad ti nama uvaljujes dodika, sto mi vama ne bismo uvalili vucica.![]()
Ne uvaljujem,samo želim da se Srbija preporodi i da vam gorivo ne košta više od 130 dinara.Sramota da je u raspaloj Bosni jeftinije nego u Srbiji.
Ne i u Srbiji.zadrzite ga slobodno, neka samo vama bude dobro.i onako mu je stavljena zabrana da se bavi politikom 6 godina.
Nekad je moralo da budes gradjanin Srbije 10 godina i da nisi osudjivan nigde, da bi mogao da se bavis politikom, ali to sigurno vise nije tako..Autorska
Pošto je Dodik osuđen u BiH na godinu dana zatvora i šest godina zabrane političkog angažovanja mislim da je vrijeme za preslagivanje karata.
Na njegovom mjestu bi imenovao Draška Stanivukovića za svog nasljednika u Republici Srpskoj,i onda se povukao u Srbiju i kandidovao na izborima u Srbiji.Vrijeme je i da Vučić ode, što mnogi u Srbiji žele i da dođe novi Baja na vlast u Srbiji.
Mislim da bi time riješili mnoge probleme i u Srbiji i u BiH na veliko zadovoljstvo građana obe zemlje.U Srbiji bi se riješili Vučića,u BiH Dodika,a Dodik bi u slučaju pobjede na izborima u Srbiji bio glavni baja i u Srbiji i u BiH.
Šta vi kažete?
Da li bi podržali Dodika kao protivkandidata Vučiću?
Pusti sad vojne kartone.Nekad je moralo da budes gradjanin Srbije 10 godina i da nisi osudjivan nigde, da bi mogao da se bavis politikom, ali to sigurno vise nije tako..
Nekad je moralo za rad u vladinim institucijama u koje spada popisivac za statistiku , da ne budes kaznjavan niti u kriminalnom procesu , i da si 10 godina gradjanin srbije, a sad pojma nemam, prosli put je bilo testiranje koje sam 100 /100 odradio i bilo ponisteno jer nemoguce je da neko odadi 100% tacno taj kviz upitnik...
To je za mene novi pravilnik, Srpska posla, znaci svi smo mediokriteti i nemoguce je da ti nisi..
Priznajem kad sam radio testove inteligencije za vojsku , i oni su me slali na posebno ispitivanje za mesec dana, u odvojenu prostoriju , znaci samo ja i testovvi , da bi zakljucak na kraju bio bar omogucavajuci , tj nije bio zakljucak nije moguce, folira nekako ali ne znam kako..nego je to uslo delimicno u vojni karton, ne onaj obican,vojni operativni , sluzenja i komande i prekomande...nego jedan drugi.
Tacno je da Dodik nije toliko zao i pokvaren kao Vucic, to je tacno , ali zasto moramo da imamo uvek manje od dva zla..Ne živimo mi već odavno zajedno,nego jedni pored drugih.Svako u svom entitetu i kantonu u federaciji.
Za muslimane i Hrvate je Republika Srpska već odavno inostranstvo.
Naebo je jer je pustio da mu Vucic pridje preblizo , dok je drzao na distanci Vucica , a to je cinio malo zbog Tadica ili cega vec, jos je mogao da leprsa Bosnom, ali ti kad se slizes sa Vucicem, koji se slize i sa Veljom Nevoljom, i sa jos nekim imenima, koje ne znam da uopste pominjem, jer ja znam za te veze a javnost ne zna...oni kazu samo sekta, sto moze da bude zadovoljavajuce obrazlozenje...opasniji
zato je prvi naebo
neko ko je promenio 5 kapa, dezertirao kad je poceo rat, referenca je srpstva samo za one sa iq manjim od 50![]()
Нема држављанство Српске.kad ti nama uvaljujes dodika, sto mi vama ne bismo uvalili vucica.![]()
Na njegovom mestu sam bih otišao u zatvor još pre 20 godina.Na njegovom mjestu bi imenovao Draška Stanivukovića za svog nasljednika u Republici Srpskoj,
Ne i u Srbiji.![]()
Нема држављанство Српске.![]()
Srećom nisu na njegovom mjestu.Na njegovom mestu sam bih otišao u zatvor još pre 20 godina.
Vrijeme je za preporod u Srbiji.postovacemo svaku pravnu odluku.
ako je vama tamo sa njim super, zasto pokusavas da ga uvalis nama? jel da bi i nama bilo super, iz ciste ljubavi spram nas?
nabavicemo.![]()
Vrijeme je za preporod u Srbiji.
Na toj sednici se Vučić zagrno zastavom.ona sednica saveta bezbednosti je bila povodom vaseg dode...zato je navodno sazvana sednica.![]()
Na toj sednici se Vučić zagrno zastavom.![]()
Na nesreću naroda i sa jedne i sa druge strane Drine, imamo dva zla čoveka na vlasti. Ali neće još dugo...Srećom nisu na njegovom mjestu.
Pazi bosanac a nema drzavljanstvo Srpske....zanimljivo.,..Нема држављанство Српске.![]()
Mislim da je puno više stvar u tome da pišeš nesuvislo i nepovezano.stvar je u tome sto je sednica sazvana posle hapsenja tome zvanog jaja, plus je receno u javnosti da je tuzilastvo napravilo drzavni udar. odjednom glavna tema je doda. izvlace se na dodu.![]()
Bez Bosanaca nema sreće.Na nesreću naroda i sa jedne i sa druge strane Drine, imamo dva zla čoveka na vlasti. Ali neće još dugo...
Mislim da je puno više stvar u tome da pišeš nesuvislo i nepovezano.