Ceca79
Zainteresovan član
- Poruka
- 232
pa i to sto kazes,ako bude stani-pani izvucicu te glista i cao...i ovako sam se smorila vec razmisljajuci o njoj
Brano ja bi stavila konac za zube

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa i to sto kazes,ako bude stani-pani izvucicu te glista i cao...i ovako sam se smorila vec razmisljajuci o njoj

Brano ja bi stavila konac za zube![]()
..... pa natera me da se ulogujem da ti za ovu ideju dam reputaciju ali dusmani ne daju pa moram ovako javno da pohvalim ideju 
bravo Ceco, ljubim ti pametnu glavicu..... pa natera me da se ulogujem da ti za ovu ideju dam reputaciju ali dusmani ne daju pa moram ovako javno da pohvalim ideju
![]()

ne moras se uopste izvinjavati, evo ja u ime svih nas da ti to kazem, nadam se da se druge nece ljutiti na mene. 

UZAS!!! Stvarno ja ne znam sta su ti ljudi navikli, kao sto ZD kaze sto ne pokusaju najobicniju smai da naprave, mljeveni keks, malo soka, rendane cokolade i margarin pa neka tu saku jada stave na vagu, nema sta u cinijicu da stane a vec ce imati 1kg sa sve slagom odozgoMene je drugarica pitala, kada sam joj rekla da je prosjecna torta sa fondantom i dekoracijom 3 kg, jel stavljam kamenje u tortu.![]()

moje mezimce ili prvence
[/url][/IMG]![]()