Kata Sombor
Aktivan član
- Poruka
- 1.042
Ja sam pravila samo sa menaz cokoladom i sl pavlakom i bio je prste da polizes....
ma ja čitam da treba staviti onu skroz gorku i baš bezveze , baš sam se nasekirala ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam pravila samo sa menaz cokoladom i sl pavlakom i bio je prste da polizes....
Nije ovo Zoja, bar nije Zoja koju ja pravim, ovde nema plazme. Ali, svakako recept deluje bas interesantno, probacu prvom prilikom. Hvala!
Hvala ti draga, bas mi zao sto ne mozes doci da se druzimo, a slicice ce biti to se podrazumjevaDaco za tebe treba fabrika bonica, ali ne daju.......
Natasha, odlične su ti tortice.. volim čokoladu...
Moram ovako jer ne daju rep...
Sve okrugle torte za tu tezinu i visinu oko 9-10cm ja pravim u 30cm precnikajuhuuu,evo opet vase smaracice...
milene moje,okrugla torta oko 5 kg nekih 40-45 parcica...koji promjer pleha da uzmem.ja ove sto imam sve mi nesto malo...
Sve okrugle torte za tu tezinu i visinu oko 9-10cm ja pravim u 30cm precnika
Evo prosli petak sam pravila coko kremastu filovana u 28cm i visoka bila 11-12cm sa 5 korica i 4 sloja fila (to je fil kuvan na mlijeku, bas sam ga onako bogato nafilovala) i imala je samo kada sam je presvukla je imala vec 5,5kgja sam isto tako nesto mislila ali sam se bojala da nije malo
pomoc devojke, ako moze neki predlog od koliko belanaca da mutim kore za puslicu da torta bude 4 kg a da bude ukrasena slagom
![]()