TORTE: recepti, saveti, ideje...

Labud i Lence, hvala vam puno sutra cu tako probati.

Evo i jedna moja tortica sto sam pravila bratu za rodjendan.

IMG_2118.jpg

Za kada ti to treba? Hoces da ti posaljem malo u bocici, obicnom postom, stize za dan, dva? Ja imam ono vel pakovanje Milkom crvene...

Toni hvala ti puno, uspela sam dobiti crvenu, stavila sam dve ipo kesice boje na 70 gr slaga i super je crvena, jako si me prijatno iznenadila, da znas da su mi suze krenule, mozda i malo hormoni zbog trudnoce :) ali stvarno je prijatno znati da ima neko da hoce da ti pomogne kad si u problemu....ma svi na krstarici su super i uvek su spremni pomoci i zato vas sve tako i volim mada vas ne znam licno.....

Toni hvala ti puno, uspela sam dobiti crvenu, stavila sam dve ipo kesice boje na 70 gr slaga i super je crvena, jako si me prijatno iznenadila, da znas da su mi suze krenule, mozda i malo hormoni zbog trudnoce :) ali stvarno je prijatno znati da ima neko da hoce da ti pomogne kad si u problemu....ma svi na krstarici su super i uvek su spremni pomoci i zato vas sve tako i volim mada vas ne znam licno.....

Sigurno je zbog hormona :zcepanje: Moja sestra ceka drugu bebu i nepodnosljiva je i sebi i drugima! ;) Za razliku od prve trudnoce...Ponuda je otvorena pa ti kako hoces....!

Posle duzeg vremena evo i mene sa mojom prvom svadbenom tortom.Nisam preterano zadovoljna,gornja je prevelika ,nisu bas proporcionalne a ni glatke koliko treba,u Veroni je u subotu bilo skoro 40 stepeni ,tako da sam sretna sto je uopste stigla u jednom komadu na odrediste.Nisam je cak ni slikala kod kuce jer je krenula da klizi i morala sam je odmah nositi,pa sam zamolila moju prijateljicu da je slika kad je izvadi iz frizidera.Ali to je to,drugi put ce biti bolje.Na greskama se uci.
attachment.php

Evo nesto da okacim...

Uploaded with ImageShack.us

Ovde jedino nisam zadovoljna zelenom bojom kako je uslikana.
Apropo onog pisanja od pre par nedelja kako neko, izmedju ostalog i ja, ne umem da je uslikam...

Uzivo je boja bila savrsena!
Preseke cu okaciti na drugoj temi... Zao mi je samo sto ih nisam i probala ;-)

Uploaded with ImageShack.us

Slične teme

Back