mario80
Stara legenda
- Poruka
- 85.260
Kakve su? Cena i kvalitet? Nisu masne niti mnogo slatke, dosta su umerene

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam čuo za tu firmu
Ništa nije dobro dok ne napraviš sam...bar znaš sastojke koje stavljaš. Kupovnu ne bih probala ni da je besplatna...
Misliš to ti je opravdanje za lenjost?Koje sastojke maxi smrdljivi puter, jaja iz eširihija uzgoja i kakao sa bojom i pojačivačem ukusa?
U pravu si. Navikla sam da ljudi, kada nešto vole, umeju to da stvore, sačuvaju, unaprede....čini se da moram menjati mišljenje.Kako misliš lenjost zašto bi pravio tortu ako me to ne zanima?
Jel ovo radnja u Mekenzijevoj?
Samo što sa cenama udaraju po ušimaJa sam jela i kolace i torte njihove, i sve je bilo ekstra. Nisam skoro uzimala jer mi posao vise nije blizu, ali pre oko 2 godine su bile malo jace cene, ali je kvalitet stvarno po mom misljenju iznad onih prosecnih torti koje mozete naci na svakom cosku.
Inace..dosta više ovog tvog..stvarno više prelaziš granice normalnosti ..tema ide pod kljuc i drugi put vodi racuna šta pišešKoje sastojke maxi smrdljivi puter, jaja iz eširihija uzgoja i kakao sa bojom i pojačivačem ukusa?