fondantorte
Primećen član
- Poruka
- 857
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ova je mladencka koja mi je sve zivce potrosila... U originalu na vrhu je trebala biti masna kao na onom paketu gore, samo u smedjoj boji. Prvo nije hteo royal icing da se stegne ( pretpostavljam zbog gooomile boje u njemu), e nekako se steglo. Odneli tortu u restoran ujutro posto je mm isao u Osjek po mladu a ja ne bih mogla sama da je oteglim. Kad smo uvece dosli do restorana, a ono masna se otopila....da li je bilo do hladjenja ili do boje opet, nemam pojma, jer ista takva masna na onom paketu je ostala citava i cvrsta. Sva sreca pa smo uspeli da je skinemo bez vecih ostecenja za gornju tortu i nabavili smo mladence u zadnji momenat , i to bolje nego sto smo mogli da zamislimo. Kao sto vidite mladenci su na biciklu a kao sto sam vec napisala oboje su biciklist,i jos su posle ponoci dosli presvuceni u trenerice i majice sa natpisima Mlada i Mladozenja na biciklovima u restoran.
nazalost limenka je prava.moj trud oko nje je bio samo da je izpraznim...Gospode!!Sta je ovo?? Je li ovo prava limenka? Ili...nemoguce!SVAKA CAST!!I treba da si ponosna!!!!!!!![]()
nazalost limenka je prava.moj trud oko nje je bio samo da je izpraznim...
Svejedno, kreativnost na nivou! Svaka cast !
ladyns; ..."ako mislis na puslica tortu sa bas bas skroz susenim korama ja pravim po ovom receptu i savrsena je, mada se kod nas zove suskava torta..."
Evo mene opet sa pitanjem o susenim korama ;-)
Bas je susis tako kako pise po recepti da se rerna zagreje na 150C a ne na 250 pa kada se ubace belanca da se smanji na 150C?
Aj, molim te, malo poblize objasni, jer meni nikako da uspe kora kako valja! Uvek imam po sredini belog.
Ruku na srce to ne curi ali hocu da je napravim bar jednom kako valja pa makar mi je niko nikada i ne trazi.