TORTE: recepti, saveti, ideje...

ja sam uz airbrush dobila boje americolor
pink je predivna.od wiltona sam imala tu neku kao roza ali mi je trebalo dosta da bih postigla zenjeni efekat.na mojoj zadnjoj torti sam koristila upravo ovu americolor pink.na 1kg fondana mi je bukvalno trebalo 2 kapi boje
001.jpg

ne znam koliko se vidi ali to su te boje.

Poslednja izmena:
Ha ha ha, tako i ja pomislim kad pravim onu drugu crno - bijelu dekoraciju, bez ljutnje molim z:lol:
Ma sala naravno, ni ne razmisljam o tome kad pravim te navijacke varijante, samo ne volim kad mi se na fb ispod slike mjenjaju raznorazni komentari onih kojima je to kao nesto stvarno bitno!!!

Hej, ja ni jednom nisam pravila ovu crveno plavu varijantu grba CZ posto sam jos ljetos trebala praviti neku kombinaciju sa Pepa figuricama za malog slavljenika i CZ grb mali, onako u cosku. Onda mi je tata slavljenika poslao sliku novog njihovog grba, da ne bih pogrijesila jer sad vise tog plavog sa strane nema nego samo taj crveni dio i 2 zvjezdice iznad, tako da ja samo to radim vec nekoliko puta i nije bilo zamjerki. Ja se nista u to ne razumijem, eventualno ako bi neko nesto u vezi Noleta pitao, onda sve znam :zblesav:

Ha ha ha, tako i ja pomislim kad pravim onu drugu crno - bijelu dekoraciju, bez ljutnje molim z:lol:
Ma sala naravno, ni ne razmisljam o tome kad pravim te navijacke varijante, samo ne volim kad mi se na fb ispod slike mjenjaju raznorazni komentari onih kojima je to kao nesto stvarno bitno!!!

Hej, ja ni jednom nisam pravila ovu crveno plavu varijantu grba CZ posto sam jos ljetos trebala praviti neku kombinaciju sa Pepa figuricama za malog slavljenika i CZ grb mali, onako u cosku. Onda mi je tata slavljenika poslao sliku novog njihovog grba, da ne bih pogrijesila jer sad vise tog plavog sa strane nema nego samo taj crveni dio i 2 zvjezdice iznad, tako da ja samo to radim vec nekoliko puta i nije bilo zamjerki. Ja se nista u to ne razumijem, eventualno ako bi neko nesto u vezi Noleta pitao, onda sve znam :zblesav:
Da, da Daco i ja sam to apsolvirala...nekoliko poslednjih crveno belih sam pravila po STRIKTNIM instrukcijama mog velokog DELIJE- nikako sa plavom bojom, to vise ne postoji!! Kako pravljenje torti podrazumeva siroko obrazovanje!!! z;)

Hvala cure na komentarim.. muž je naravno imao kritiku da kost na pršutu nije na sredini, gdje bi trebala biti ali na slici po kojoj sam radila je tu bila. :)
kaže mili muž: loše obrađena šunka :D :D

zaštomi se čini da su muževi uvijek najopasniji kritičari? :D :D
Nisu, meni je ćerka najzahtevniji i najopasniji kritičar. Kad one udje u kuću i pogleda tortu,ako kaže dobra je, onda znači da je extra za druge.

Slične teme

Back