- Poruka
- 397.017
Danas je Nedelja 23.12. u 11,42 h i ja nisam pri zdravoj pameti...neispavana i ..muzika me otkida..Upozorenje..Ne dirati me,danas .radi opste sigurnosti..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas je Nedelja 23.12. u 11,42 h i ja nisam pri zdravoj pameti...neispavana i ..muzika me otkida..Upozorenje..Ne dirati me,danas .radi opste sigurnosti..
Zašto ponavljate da je nedelja, to sam hteo da zaboravim. Prepio sam sinoć i moram kod lječnika.
Malo me boli glava, malo s obzirom na to koliko sam pio.
Sad' me bole i pluća i grlo, a sutra radim. I glava naravno.Dobar dan..kolega..malo me vise boli glava..:-?..i danas je Nedelja..:-?
Sad' me bole i pluća i grlo, a sutra radim. I glava naravno.
Mislim da više nije od mamurluka. Lekove sam zaboravio da popijem zadnja dva dana
a i ne bi valjalo da sam ih mešao sa alkoholom, mada antibiotici i alkohol nemaju loše
dejstvo, valjda. Danas nam nije dan kuco. Jedva čekam sutra.