TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Thanks ljudi... :)
Evo vracen osmejak... :) slatko pomirenje...
Nema vishe nervoze, gubljenja kilograma, bola u zeludcu, glavobolje... :lol:
E, ako josh jednom raskinemo... ma, ne znam... ne mogu da verujem da sam se toliko vezala za njega... Oh, Boze... Nema veze, bar mi dolazi u subotu... jeste da ce doci na jedan dan i potroshiti svu kintu koju ima na putovanje, ali neka... Uh, jedva chekam... :)

Wardenka to je divno....cela subota samo za ljubav:D

@tema...
da li bi ti bilo zao,da li bi patio kada bih otisla...
zasto nekada moras da se ponasas kao kreten...lepo sam ti juce rekla da nema problema ako danas budes bio syeban i da je to ok...pomericemo vidjanje...a ti mi opet nesto glumis,govoris da je sve ok da mozes,a onda mi pominjes nekakve doktore...i tek kad sam ja povisila malo ton i rekla ti da to nema nikakvog smisla ti se vadis i kazes mi da cemo se videti...sve okreces na salu i pokusavas da mi izvuces popustanje decijim igrama....zaboravi...zaista pretrujes....
a ja ti uvek popustim...ma zaboravi da cu sad da popustim....
samo ti odmaraj,koji **** brines da li ja mogu ili ne...pusti ti mene,znam ja za koliko sam sposobna....ufffff...kad bih te samo malo manje volela:?

@kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- -

@kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- - @kučka i tebe cekam mamicu ti porecemcenu jednu bednu 064-9089-173!!!!!!!!! ako si hrabra pozovi me KUCKO!!!!!!!!!!!!!! DROLJO!!!!!!!!!!! - -- -

Verujem da je ta budala onaj retard Darko91 koji je i ranije banovan i odavno se nešto okomio na Lusy. Izgleda da mu se u međuvremenu stanje pogoršalo i to rapidno.

Ali zashto?
Mislim evidentno je da je taj lik lud, ali mi skroz nije jasno shta je neka devojka trebala da mu uradi da bi on ovoliko besneo...:shock:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back