TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kucko Prijo kakocemo prijatelje lakocemo,celo selo duva belo joj,prodaj mile stoku da kupimo koku jooj
te nemoj da se jedis kaze lala.Kazi lali sta ti fali dali jedan k..... mali il veliki ta ko bi ga znao kazat,a ti ga opisi,sve su zene sadistkinje muce nas i kinje a one zele isto sto i mi,samo malo zapakovano u papir za poklone.Kazi KUCKOOOOOOOOOO

Izvini, stavrno sam kreten, otpocela nesto i ostavila sve tebi da odradis. Mada vidim da ti se dopada cela prica, ko da je bila tvoja originalna ideja, ne moja. Uzasno sam prezasicena, valjda ce me proci uskoro, pa ti se pridruzujem.
E da, mnogo si sladak, narocito kad mi objasnjavas sta si sve uradio. :-)

Ostavicesh me, je l' da? :(
Ako me volish, cekacesh me, plashim se da odem sada, nije josh moje vreme, ma koliko snazno te ja volela...
Ako me ne volish, pochecesh kao i pre...
Ja to volim, na tebi je da odluchish kako ce se sve odvijati, jer sam voljna, spremna i dovoljno te volim da izdrzim josh tri godine bez tebe kraj sebe(ili tri godine povremenog, vrlo retkog vidjanja).
Zelim da zavrshim tu shkolicu, samo na srpskom jeziku... nisam josh spremna da idem... i neka sam kukavica, neka sam sebichna, ali nije josh moje vreme...
Ako sam te vredna, chekaj me... ako ne mozesh, jbga... ne znam... boli... :(

Zao mi je. Nemoj me mrzeti. Ne mogu josh da odem. Preslaba sam, premlada, oprosti... :cry:
Ako si ti onaj koga mi je Bog poslao da mi bude sve za ceo zivot, mi cemo pre ili kasnije biti zajedno, ako nisi... Zelim ti sve milion buda bolje nego do sada. Volim te.

ajd da vidim ......

capture1q1dl3.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back