TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da nisu ovoliki kilometri izmedju nas,rekla bih ti ovo i u lice.
Mislim da mi se opasno svidjas iako sam svjesna da nikad necu biti tvoja ni ti moj.
Ne zato sto ne bi zeljeli,vec zato sto je previse kilometara izmedju nas.

A sto imam ludu glavu?
indifferent1zp4.gif

tazuk1.gif

Peta W.:
...kad smo vec kod spavanja.. :twisted: ... Gordana,tvoj dechko od celih 8 godina koliko je sa tobom,5 godina je spavao sa mnom... :mrgreen:
Jovana,tvoj sadashnji dragi (a moj bivshi) te je varao u nekoliko navrata..sa mnom,naravno...i malkice ga je grizla savest...ali opet je popustio..JBG...bice slab na mene dozhivotno....and there's nothing U can do.... :mrgreen:
Ivana,nadam se da cesh biti srecna u braku sa B. .. mislim,znala si 2 god da te je varao sa mnom i cutala si.... stvarno si curka.. :roll:

Ti si bas neka promiskuitetna?

A zmisli da to sto mislis u pojedinom momentu osoba koja je u tvojoj blizini cuje,neznas kako ni zasto,ali tebi se misli nadovezuju jedna na drugu na primer:pricas prijatelju pricu,temu i ta tema te nadoveze na sex i ti se setis da si izdrko na njegovu sestru?ili dodjes kod prijatelja na kafu,znaci normalo sve ok.Kad tu njegova sestra,lepa devojka i tu milion desavanja,ali ti si zokupljen cime?i to se naravno cuje,svaka misao,sveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ali bas sveeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ako vam je ovo interesantno ili znimljivo pitajte produzite temu,bilo bi mi mnogo lakse

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back