TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kučka:
Mislila sam da si neko a ti si ustvari niko ..kukavice..

Dejan Matic
Niko i neko

Nisam bio dobar ja za tvoje drustvo
oduvek si pucala visoko
ni u cemu prvi niti plave krvi
da bih tebi zapao za oko

Ref. 2x
Sto me sada trazis pored njih toliko
gde si bila kad sam bio niko
kako da ti verujem sada kad sam neko
pa da s'tobom delim ono sto sam steko

Da na lepe oci otvaras sva vrata
jasno mi je platio sam skolu
ne znam te od juce da ne vidim luce
kako bacas pogled ka mom stolu

Ref. 2x :)

"...Priznajem sa mnogim krastcama sam sa zeyebala,ali to nije razlog da ideju princa i belog konja eliminisem iz svog kolektivnog nesvesnog.U zivotu je to sklapanje princeva i konja teze,ispalo je da ima vise konja,ali ja sam trazila princa verujuci da kao u bajkama on moze biti skriven u bilo kom nesrecniku od kog mi srce jace lupa..." Za tebe N...zasluzujes

Zasto moras da ides? Ostani citavu vecnost ili me vodi sa sobom...bilo sta, samo se ne odvajaj od mene ni sekund! Hvala ti sto delis sve sa mnom, drago mi je sto nemamo tajni. Sladichko moje! :-P Vooooooolim teeeeeeeeeeee bre!!!

Tetka, pripremi se da upoznas osobu sa kojom zelim da provedem vecnost i nemoj da besnis na mene, nego me shvati(a ovo vazi i za ostale).

Kaca, hajde da pokusamo zajedno ovo da prevazidjemo.Zao mi je, po 1000-ti put,bila sam sebicna,nisam te razumela, zapravo, samo sam se igrala. Ali, ovih nashih 14 godina su mnogo dragocenije od mog glupog postupka u onoj jos glupljoj situaciji. Oprosti mi. Dodji na ness.

E mnogo se dobro osecam trenutno...toliko dobro da bih te mogla sutnuti u jaja ako bi mi se obratio...i ne bi mi bilo zao,samo bih se okrenula od tebe i otisla sa osmehom na licu...
i sve ovo a ja sam jos uvek sama,zamisli sta bih sve mogla kad bih imala nekog da te zameni!!!!

posto covek ovde moze sve da kaze.... :lol:
moderatorke,navodne doktorke sa podforuma Zdravlje su kretenke,kokoshke iskomplexirane koje su diplomu kupile u Kragujevcu,nikom nisu pomogle,samo pretrazivac da se koristi....
e da,kojote kretenu ,balavi komplexasu;)duvaj ga 8-)

Mangup:
posto covek ovde moze sve da kaze.... :lol:
moderatorke,navodne doktorke sa podforuma Zdravlje su kretenke,kokoshke iskomplexirane koje su diplomu kupile u Kragujevcu,nikom nisu pomogle,samo pretrazivac da se koristi....
e da,kojote kretenu ,balavi komplexasu;)duvaj ga 8-)

Zar ti nisi banovan vec zbog tih svadja sa doktorkama? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back