TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I dalje ne mog da te smatram za ljigom,kad bi neko rekao nesto lose za tebe ja bih explodirala kao bomba na njega najgorim recima i psovkama,i dalje te branim od svih koji te sad krive da bi mi olaksali,i ako to najverovatnije ne zasluzujes...
i nisam ni besna,ni depresivna....kao da sam se iskljucila..

trofazna:
nisam ti ništa više rekla, nt ti mislim...držim do sebe i ne mislim se spustit tako nisko! obićna si pićka! sram te bilo! ponašaš se ko dete od 3 godine, izigravaš jebačinu, naduvo se sam u sebe, par koševa i šta sad-misliš da si boga za yaya uhvatio???? al češ se ti još najest govana u životu! pi, sram te bilo!!! bolju od mene ni ne bi mogo da dobiješ, a de ti de misli da češ kraljicu da dobiješ! očeš, dada samo se ti tješi time!!! ZNAM DA LAŽEŠ!!! i kad se vratiš kući i kad se sretnemo da me nisi ni pogledo kamoli da mi šta kažeš, sram te bilo!!! stvarno nisam si mislila da si takav! prođe me volja do života, idiote jedan! ŠTO RADIŠ TO, PIĆKO??? jesam i ja luda nerviram se tu zbog tebe, foliram se da sam jaka, i plače mi se al ne mogu da plačem zbog takvog idiota! sve bi ti dala, kunem ti se!! i još uvek mi je stalo do tebe. eto sad se rasplaka

....ali od smeha....sorry

Baby, u have most beautiful **** I have ever seen! Tako divno vodis ljubav, duboko(u svakom smislu), nezno, mogla bih da te ljubim gde god hoces ceo dan, a i celu noc, ma celu nedelju bez prestanka :p Ako ne ostanemo zauvek zajedno, ja cu umreti, malecko moje. VOLIM TEEEEEE!!!!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back