TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mazaBG:
Da li mu je bilo ili nije....nije moja stvar...e sinoc sam mu to i rekla...Popizdeo je.... :D :D :D

Pa tipujem da mu je bilo lepo 16 i vishe puta, a humor je sto tebi nije bitno kako je tebi i josh mislis da ga time potreses:

"Ah dragi, sada cu da ti dokazem da si nikakav bashJe! Pobedio si me sa min 16:0 - sada pati i nerviraj se!".

A on ce da drqa tuki kod kuce na tvoju glumu i jos da ima uspomenu kako je jednom davno ye8o neopevanu TJurku...

E, mislila sam...do pre pet minuta sam se i premišljala i samoispitivala...i samooptuživala...i pitala dal' mi se samo pričinjava... :roll:

Bila sam došla čak dotle da poverujem i u onu :" Jel' veruješ više meni il' svojim očima.."? :roll:

Guska...ne ćurka...ma mešavina i jedne i druge...ja bila ... :confused:

Šta i koga god da si ti izabrao, za tebe je...baš...baš ste jedno za drugo...ja bih vam kvarila prosek...
Valjda bi mi bilo pripisano u greh što sam malo i u školu išla...što, kako ona govori, svoju četvrt pismenost opravdava sa " ja sam gastarbajtersko dete"... :roll:

'Ebo te, pa koliko njih je rodjeno u inostranstvu i pismeni su...i ne lupetaju...i rade po nešto, sem što vise za kompom i olajavaju...smišljaju zvrčke...podlosti...pakosti... :roll:

Al' ti to voliš...jel'de? :razz:

Sam Bog me je spasao, tebe takvoga...i ovo je poslednji put da sam te pomenula i spomenula...našla krpa zakrpu...naš'o lonac poklopac...naš'o...ti, nju takvu...neka si...može biti da sam te i ja ...ma nema veze... :roll:

Samo sam ti cenu dizala...ti, some...uguši se u svojoj mizeriji...daBogda se oženio takvom i takva ti decu radjala i opismenjavala i vaspitavala ...ni za gde ste niste...gde to god bilo... :roll:

'O'sh da ti prevedem, il' bi se bolje snaš'o da pomešam dj i dz...il' ć i č...mrzi me, iako mi ne bi bilo teško... :roll:

'Ebo te, muka mi je...stvarno mi se sve smučilo...svi vi...odoh medju ljude pre no sto se ispovraćam... :?

Ceca Raznatovic - Kukavica Lyrics

Zagrli me i podji putem kuda idu kukavice
Pratice te moje oci lutalice

Zensko srce nezno poput lastavice
Sto od bola ugine

Zagrli me samo jednom covek budi, ne lazi me
Ako odes nikad vise, ne trazi me

Samo napred ne muci se, ne gledaj me
Ja odavno slutim sve

Kukavica, nisam znala da si takva kukavica
Samnom spavas druga ti je nesanica
Bojis se da priznas to

Kukavica ti si samo jedna vise kukavica
Mislis da sam ona isa devojcica
Koju laze bilo ko :)

nisam ti ništa više rekla, nt ti mislim...držim do sebe i ne mislim se spustit tako nisko! obićna si pićka! sram te bilo! ponašaš se ko dete od 3 godine, izigravaš jebačinu, naduvo se sam u sebe, par koševa i šta sad-misliš da si boga za yaya uhvatio???? al češ se ti još najest govana u životu! pi, sram te bilo!!! bolju od mene ni ne bi mogo da dobiješ, a de ti de misli da češ kraljicu da dobiješ! očeš, dada samo se ti tješi time!!! ZNAM DA LAŽEŠ!!! i kad se vratiš kući i kad se sretnemo da me nisi ni pogledo kamoli da mi šta kažeš, sram te bilo!!! stvarno nisam si mislila da si takav! prođe me volja do života, idiote jedan! ŠTO RADIŠ TO, PIĆKO??? jesam i ja luda nerviram se tu zbog tebe, foliram se da sam jaka, i plače mi se al ne mogu da plačem zbog takvog idiota! sve bi ti dala, kunem ti se!! i još uvek mi je stalo do tebe. eto sad se rasplaka

35248840am9.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back