TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
EVO MOLIM VAS POGLEDAJTE PAPIR

(a ono neke zhvrljotine koje sam htela da shaljem ... posthojm i htela sam da mi pogledaju da kazhu mishljenje i povukla sam se i evo me sad..uzdam se u bozhju volju a naravno shit..)

sad cu da smaram

idiotizam ali to je tako

mada sad kad razmislim bolje je sto nisam ali nista ne mogu da uradim strashno sam nervozna mogu ali sam uzasno nervozna,....smeta mi

Mamu ti tvoju nevaspitanu...Malo Derle!!!
Pa ti si bre mali otrov...Ko si ti da se tako ponasa??? Ma znas sta jebi se ti s onom tvojom cigankom znas?! ***** ti materina da ja gubim ponos zbog tvoje kite,..ne pada mi na pamet...Uvek sam imala bolje jebace od tebe,...goni se bre mali pikavche!!! Seljacino!!!

e da sam se barem posteno izjebala sa tobom pre nego sto sam raskinula ne bi mi sad bilo ovako zao....seljacino ja tebe volela a ti tako meni,u obraz...pa pizdo ja se ni sa S ne ljubim tako sugavo u obraz kao ti mene...some iskomleksirani....idi sad pa trlja **** na nekoj fuksi...

Lusy Lusy:
e da sam se barem posteno izjebala sa tobom pre nego sto sam raskinula ne bi mi sad bilo ovako zao....seljacino ja tebe volela a ti tako meni,u obraz...pa pizdo ja se ni sa S ne ljubim tako sugavo u obraz kao ti mene...some iskomleksirani....idi sad pa trlja **** na nekoj fuksi...

fino fino...volim mirne i povucene devojchice

...kad malo bolje razmislim, nemam zzivce k`o sajle....
...uz to, stvarno nisam dovoljno jaka da bih bila zzena koja ce non stop da gura svog mushkarca... mada tebe, chini mi se, ni najjacha zzena na svetu ne bi pomerila.
...gubim te u mojim mislima. nema te toliko. prosto, iscrpljujesh me.
...ne vidim izlaz do kraja.
...a ne idim ni kraj.

Idem u Novi Sad na par dana! Boli me bash ***** shto se dr**sh zbog toga!!! To je moje drustvo i prilika da se dobro provedem!!! I sta ti koji moj znaci to : "Ne racunaj na mene kad se vratish!" . Jesmo ja i ti od juche zajedno? Nismo deca,je*** mu mater!

Lepa umetnica:
Idem u Novi Sad na par dana! Boli me bash ***** shto se dr**sh zbog toga!!! To je moje drustvo i prilika da se dobro provedem!!! I sta ti koji moj znaci to : "Ne racunaj na mene kad se vratish!" . Jesmo ja i ti od juche zajedno? Nismo deca,je*** mu mater!

Mozda ste planirali nekekav zajednicku poduhvat, pa sada nece da ucestvuje? Svakako detinjasto. :sad:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back