- Poruka
- 8.271
eee aj' kad kazesh... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
yes, lako je tebi da kazesh..ma ne, smorilo me ..digla sam ruke :?Maslachak:...ne preteruj dev....sachekaj malo....
![]()
Profimare:Haha aj samanta idem ja sa tobom da mu to kazes u lice![]()
Lusy Lusy:e da sam se barem posteno izjebala sa tobom pre nego sto sam raskinula ne bi mi sad bilo ovako zao....seljacino ja tebe volela a ti tako meni,u obraz...pa pizdo ja se ni sa S ne ljubim tako sugavo u obraz kao ti mene...some iskomleksirani....idi sad pa trlja **** na nekoj fuksi...
Profimare:naprosto da se covek odusevi recniku pojediniha za dalje da ne pricam...
Lepa umetnica:Idem u Novi Sad na par dana! Boli me bash ***** shto se dr**sh zbog toga!!! To je moje drustvo i prilika da se dobro provedem!!! I sta ti koji moj znaci to : "Ne racunaj na mene kad se vratish!" . Jesmo ja i ti od juche zajedno? Nismo deca,je*** mu mater!
Da li mu je bilo ili nije....nije moja stvar...e sinoc sam mu to i rekla...Popizdeo je....Bad_Wolf:Zaye8ala si ga junachki! I kazes nije primetio 16 meseci? U yeeee...![]()
A da li si ti primetila da te 16 meseci yebe samo da bi njemu bilo lepo, tj. da je samo njemu i bilo lepo?