TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Devojke izvinite me na recniku.
***** jedna majku da ti ***** po sto puta, zivot si mi upropastila ********* lazljiva. Poklonio sam ti 4 godine svoga zivota a ti meni da si nasla drugoga. Da Bog da nikada srecu ne nasla ***** li ti materina lazljiva. Jebacu ti majku kad tad obecavam.
A da, zamalo da zaboravim, ocajno pusis i jos si losija u krevetu. Poseti lekara da ti malo skrese te balvane *********.

lujka:
Toliko si los u seksu da se to recima tesko moze opisati!!!!!!!!!!!!!!
P.S. Hvala za topik.
Biti los u seksu je fizicki nedostatak... jel' bi zajebavala nekog ko je u invalidskim kolicima... ako nemamo alata i znanja da zadovoljimo, da li to znaci da smo manje vredni... Mozda je problem u tebi, huh? Mozda je mislio na neku drugu... huh?

Pogodila si me gde boli!

PLESsitnihDEMONA:
Gospodine generale,dozovlite mi da vam se obratim?!
Podaci su upravo obradjeni od strane nase sluzbe i utvedjeno je da je doticni Milan neki budak kome je devojka curka,a on cesto yebe i sa strane.
Nasi obavestajci procenjuju da Milance yebe upravo one koje podatke snabdevaju suprotnu stranu.

:D:D
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Igor31000:
Devojke izvinite me na recniku.
***** jedna majku da ti ***** po sto puta, zivot si mi upropastila ********* lazljiva. Poklonio sam ti 4 godine svoga zivota a ti meni da si nasla drugoga. Da Bog da nikada srecu ne nasla ***** li ti materina lazljiva. Jebacu ti majku kad tad obecavam.
A da, zamalo da zaboravim, ocajno pusis i jos si losija u krevetu. Poseti lekara da ti malo skrese te balvane *********.
Udri je 8)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obozavam ovaj topic :P

Mislio si da možeš da me zajebeš i ne odradiš posao. Platićeš nekome drugome a ja ću bar pokušati da ti zagorčam život. Misliš li da je celih 300 soma mnogo za mene, koliko si mi uzeo. Stići će te sudbina tj. ruka pravde, možda ne ista situacija i mesto, al videćeš kako je meni bilo, s tim što ćeš se naći u mnogo goroj i paklenijoj situaciji. Neka ti je sa srećom !

Isto bi ti rekao u lice da mogu da te nadjem Pi č k o lažljiva.

Prosto nemam srca da ti kazem koliko me nervirash i da te namerno izbegavam,....jadan ti,pa sa kim si nashao da se zezash,...ne mogu da se vidim sa tobom jer ne zelim,imash ti svoj nenormalni zivot,....Na neki nachin mi te i zao i volela bih da pomognem,ali si luuuddd,...pomazi sam sebi,nisam ja Majka Tereza....Shta ti vishe treba,...kad puknem reci cu ti to i u lice,sad moram ovako da se istresem,iako nisi sa foruma pa nikad necesh videti,ali makar mi je lakshe....ufff :roll: :) Volela bih da me nikad vishe ne pozovesh i da se sredish,pa cemo onda prichati,.....eto takooo :p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back