- Poruka
- 16.674
Silent Bob:Tacno!
Sta tacno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Silent Bob:Tacno!
Biti los u seksu je fizicki nedostatak... jel' bi zajebavala nekog ko je u invalidskim kolicima... ako nemamo alata i znanja da zadovoljimo, da li to znaci da smo manje vredni... Mozda je problem u tebi, huh? Mozda je mislio na neku drugu... huh?lujka:Toliko si los u seksu da se to recima tesko moze opisati!!!!!!!!!!!!!!
P.S. Hvala za topik.
Bila mi je zena i voleo sam je jer mi je rodila sinaPeta W.:@ Igor
4 godine si se j*ebao sa nekim ko je toooliko losh u krevetu...pa to ne bi trpeo ni Aca..![]()
PLESsitnihDEMONA:Gospodine generale,dozovlite mi da vam se obratim?!
Podaci su upravo obradjeni od strane nase sluzbe i utvedjeno je da je doticni Milan neki budak kome je devojka curka,a on cesto yebe i sa strane.
Nasi obavestajci procenjuju da Milance yebe upravo one koje podatke snabdevaju suprotnu stranu.
![]()
Udri je 8)Igor31000:Devojke izvinite me na recniku.
***** jedna majku da ti ***** po sto puta, zivot si mi upropastila ********* lazljiva. Poklonio sam ti 4 godine svoga zivota a ti meni da si nasla drugoga. Da Bog da nikada srecu ne nasla ***** li ti materina lazljiva. Jebacu ti majku kad tad obecavam.
A da, zamalo da zaboravim, ocajno pusis i jos si losija u krevetu. Poseti lekara da ti malo skrese te balvane *********.
Silent Bob:Biti los u seksu je fizicki nedostatak... jel' bi zajebavala nekog ko je u invalidskim kolicima... ako nemamo alata i znanja da zadovoljimo, da li to znaci da smo manje vredni... Mozda je problem u tebi, huh? Mozda je mislio na neku drugu... huh?
Pogodila si me gde boli!