TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samantha Jouns:
Ti si bre jedan obican SEBICAN NARCISOIDNI STVOR!!! gadis mi se matora pedercino!! Kako mozes da budes toliko SERONJA prema meni!! ***** ti mater nezahvalnu!! I ti mislis da si savrsen,..****** te ta tvoja usrana stranka, da Bog da ostao bez nje i svog posla,..***** kojekakve dronfulje i time se hvalis...ma daj bre ti si NIKO I NISTA!!! PEDERCINO JEDNA kako si mogao to da mi uradis,..a ja sam mislila da si ti za mene!!! Ma ja sam budala sto sam ti VEROVALA PICKETINO JEDNA...ISTI SI KAO I SVI OSTALI!!!! VEROVATNO NISI DOBAR ***** I IMAS MALI *****,..A TU MI IZIGRAVAS FRAJERA I NEKOG FUNKCIONERA...ma jebi se bre pedercino odvratna i jebi i dalje one tvoje caplje,rode, i nosoroge!!!! :mad: :mad:
Samatha,hoces zolju da ga dokusuris?! :lol:

Lavlja Kandza:
i da ne zaboravim : je..m vam svima mater,vi u autobusu sto me gurate i sto gazite po mojom cipelama! da vam svima nabijem k...c u bulju kad ste takva marva!

Zaboravio si one koji preskacu u redu, gurkaju u zadnju lozu sa korpama u radnji, drustvo iz lifta, brdjane koji idu sredinom trotoara, koji pricaju sa drustvom nasred prolaza, mobline pricace koji se deru kao da nemaju mob u ruci, cice koje voze kola tamo gde ima asfalta, ali ne i saobracajne logicnosti da tu voze/parkiraju/cesu tudja kola...

Vi ste svi jedna obichna stoka... prosto neverovatno koliko shablonski se ponashate...blablabla...danas gomila pazhnje,sutra tresete drugu i zaboravite na sechemvenekolikotevolim ljubav... :roll: Prosto mi se povraca koliko mrzim mushkarce...toliko ih mrzim da mi je postala ogavna i sama zhelja za sexom... fuj,bre... Ma,stoka ..lepo sam rekla...svi mushkarci koje poznajem su stoka lazhljiva... :roll: :evil:

Peta W.:
Vi ste svi jedna obichna stoka... prosto neverovatno koliko shablonski se ponashate...blablabla...danas gomila pazhnje,sutra tresete drugu i zaboravite na sechemvenekolikotevolim ljubav... :roll: Prosto mi se povraca koliko mrzim mushkarce...toliko ih mrzim da mi je postala ogavna i sama zhelja za sexom... fuj,bre... Ma,stoka ..lepo sam rekla...svi mushkarci koje poznajem su stoka lazhljiva... :roll: :evil:
Jesu, slazem se....a i nisu ni zasta drugo sem za sex..ako i to! Zivela generalizacija!

ФАК ОФФ
39.gif

Peta W.:

Ae chibe :)

Nemam šta da ti kažem posle toliko vremena.
Sve sam rekla onda.
Nemam pojma ni zašto ovo radim, a nadam se da ću usput shvatiti.
Sve što je moglo da pođe naopako pošlo je... i prošlo je.
Sve je prošlo. Iako je postojalo.
Znaš da nisam tip koji se okreće kad jednom ode
i da mi mnogo ozbiljnih razloga treba da odem.
Zbogom.

a joj... aj redom!
1. Tema je superrrr!!!!!!!!!
2. Iako sam vec sve rekla... uvek imam jos ponesto da dodam. Ti nisi nista drugo do obicnog GOVNETA!!! Prekini da se pravis dobricom, i da me tesis (lazno)! Nije mi potrebno tvoje lazno prijateljstvo, reci i smeh! Iako smo se jako malo znali, znacis mi taaaako mnogo! I nema veze sto sam ja kreten pa mi ti toliko znacis, a nisi toga vredan, nego sto si ti DEBIL pa ne znas da cenis ovoliku ljubav! Pa majmune tebe niko nece toliko podnositi, trpeti sve tvoje bubice!! Kakva bre dva sveta, pa mi smo jedan poseban univerzum, dve cestice koje su se nasle u svemiru i koje tooooliko odogovaraju jedna drugoj!! Jako si glup!! Iako ti zelim srecu (na kraju), neces je ti imati. Taj tvoj strah od ljubavi i vezivanja ce te zatvoriti u taj tvoj toliko savrseni svet, i kad se osvrnes neces imati NIKOG pored sebe! Ja cu te preboleti kako tako, i bicu srecna sa drugim jer se ne bojim svojih osecanja...I bolece kad me vidis sa njim!!! Nezrelo dete, koje dok odraste bice kasno! NIko te vise nece hteti!! Nauci da cenis ljubav koja ti se daje!! A nemoj samo pljuvati po njoj! Nauci da cenis MOJU ljubav, jer te nijedna nece toliko trpeti!!!! Sad mi je jasno zasto te ona nije htela... bila je pametnija od mene...!!!! Al zaljubices se i ti.... nadam se da cu to videti... i da ces proci bar polovinu onoga sto ja prolazim sada... kretenu!!! VOLIM TE!!!!!!!!
3.Razmazena gloopacho volim te ko sestru, al tvoji ispadi su nepodnosljivi!! I NISAM ja kriva!! Nisam UVEK ZA SVE JA KRIVA!!!! Dosta sam cutala, i dosta sam te trpela!!! Ako sam se ja mogla promeniti zbog tebe, mozes i ti... ako me uopste toliko volis!!! A taj mali kreten ima tako da te *****, kome ces onda kukati? kome, kad ja odem!? Smiri se malo, i odrasti!!! Sazri i shvati sta imas, a nemoj stalno zeleti ono sto nemas!!!
4.Spusti se na zemlju!! NISU SVE ZALJUBLJENE U TEBE!! Nisam JA zaljubljena u tebe... I ne vrti se ceo svet oko tebe!!!!! Ti si obican mali smrdljivac koji ce ako tako nastavis ostati sam! Nemoj se bojati da volis, nece te SVE povrediti... ja te ne bih povredila... al drago mi je sto smo stali onome na kraj na vreme. To mi je najveca greska u zivotu, ne bih to NIKADA ponovila! I odluci se...da li ti znacim ili ne...
5. Konacno mom cenjenom razredu: SAGNITE MI SE SVI RETARDI RAZMAZENI BOGATI I UOBRAZENI!!!! Maloletnice droljaste koje glume dame!!! Ma... smesne ste!!!!!!

uhhhh... e sad je taaako bolje... mada polovinu ovoga sam vec i rekla :roll: al ne skodi da ponovim :D

Izvini sto sam te izvredjala pre 2 meseca (doduse 50 % toga si i zasluzio zbog svih sranja koja si napravio od proslog leta),ali se ipak osecam krivom sto nismo ostali bar u drugarskom odnosu. Eto,ako se prepoznas pozovi me na kafu da se izmirimo onako drugarski,jer meni ponos ne dozvoljava da tebe opet nazovem. Pa znas kakva sam.

ps. e ovo mi sad lici na oglas iz emisije "sve za ljubav" :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back