TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Heh, i masa je ovakvih likova koje razmisljaju kao ja ... Valjda nas muskarci naucili tome da je uvijek imati rezervnu varijantu , dok vec ne nadjes nesto adekvatno... Ali ipak me koci ona empatija da mu ne istresem sve "face to face"...( "Mudrac je onaj koji zna samog sebe , u datom trenutku da prekine!" - Svaki put se ujedem za jezik! ) Ipak mi ga nekako zao! Mislim , bas ga je onako simpaticno vidjeti kako je happy zbog iluzija koje sam mu servirala! A to ti je ko i neko dobro djelo!

" Cesto kad nista bolje, nista vise, kad nista ljepse nemamo, zadovoljavamo se , kao sa utjehom, srecom koju pruzamo drugim ljudima! Steta samo sto te tudje srece tako malo daju!"

Pa sta, bas kao i da mene nece neko nekad isto ovako bacati u oblake sa slatkim i sitnim lazima! Doci ce mi jedan glave, sigurno!

dollyy:
Heh, i masa je ovakvih likova koje razmisljaju kao ja ... Valjda nas muskarci naucili tome da je uvijek imati rezervnu varijantu , dok vec ne nadjes nesto adekvatno... Ali ipak me koci ona empatija da mu ne istresem sve "face to face"...( "Mudrac je onaj koji zna samog sebe , u datom trenutku da prekine!" - Svaki put se ujedem za jezik! ) Ipak mi ga nekako zao! Mislim , bas ga je onako simpaticno vidjeti kako je happy zbog iluzija koje sam mu servirala! A to ti je ko i neko dobro djelo!

" Cesto kad nista bolje, nista vise, kad nista ljepse nemamo, zadovoljavamo se , kao sa utjehom, srecom koju pruzamo drugim ljudima! Steta samo sto te tudje srece tako malo daju!"

Pa sta, bas kao i da mene nece neko nekad isto ovako bacati u oblake sa slatkim i sitnim lazima! Doci ce mi jedan glave, sigurno!

Pravi si emotivac. Tebe je neko gadno syebo, ali bar si iskrena. Vecina drugih su kao ti samo to kriju.

dollyy:

Evo, ja se javljam dobrovoljno...

dollyy:

jel, jel tebi fali neki organ u telu?

Ispovedaonica...

Ok...

"Da si malo starija, uh , kako bi te razvalio. Ovako uživaj u neznanju , to se dešava samo jednom"
A sebi sam rekao...
Šipak bi je razvalio, nego bi je izgradio i napravio pravu slatku mudricu....Ali najsladje su pauze u obrazovanju......

Pri tome uopšte nije maloletnica, ali izgleda kao razvijena 17 , a već imam iskustva u tim nesrećama gde izgleda kao tinejdž....

... Majko,prekini da se mesas u moj zivot,znam da me volis ali preboli vec jednom,nisam TI i nikad necu biti..NIKAD..pa prema tome maltretiraj svog sina a mene i moju porodicu pusti na miru!!!
..i da..hvala ti sto si mi pomogla da donesem najgoru odluku u svom zivotu...
... koliko ce me tek kosstati psihijatar..

a010.gif
Štoooooooooo?!

btw...
d010.gif

Aleksandra, smaras! Uvek! Uvek! I da znas kad pricamo telefonom, ostavim slusalicu dok ti pricas i idem da popijem caj pa se vratim. I stalno pricas gluposti! I nerviras me!

Milena, prestani vise da mastas o skotu! Ionako se pali na mene, a i skot je, a i ne voli te, shvati!!!!!!

Ja sam do skoro imao šta da kažem svojim drugovima, al sam to izneo na papir i sada sam miran.
Opisao sam svačije mane i sve sam ih dirnuo gde ih najviše boli, video sam to. Umalo me nisu prebili.

Imam i to dve poruke za dve razlicite osobe,...
No 1 - Ti si toliko sebicno stvorenje,..***** ti mater kretenu glooopi! Pa sta mislis zasto imamo tako dobar sex??? Ha? Zbog tvog ***** mozda?? NE KRETENU NE!!! Zbog toga sto sam loooda za tobom i zaljubljena sam kretencino vec dve ******* godine!!! A ti gluperdo glupa pojma nemas i jos me pitas zasto sam ljubomorna na tu tvoju kucku!?!?Pa sta mislis? Stvarno si glup i sebican boli te ***** jer je tebi dobro samnom,...ali meni nije sa tobom!!! SKOTE OSTAVI ME NA MIRU VEC JEDNOM ZA UVEK!!!! I ****** te Suzana jebena....ako je toliko dobra sta trazis samnom vec dve godine!!!!!!!

No 3 - Bravo Vlado!!! Razocarao si me svojim detinjastim ponasanjem...sto bre lepo nisi rekao da hoces da me ***** ,..nego mi tu slazes neke glupe price....ma daaaaaaaaaaaaaaaaaaj ali nema veze ionako ti je Mali *****.......uvek ces biti sam!!!

Imam i ja poruku: Mario jedi govna više! Uobražen si ko carevo *****, probireš u koju ćeš WC šolju da uđeš!!!! Ne kapiraš kolko si glup bre, majmune!!!! Nauči da poštuješ druge, pa onda možeš da komentarišeš tuđa ponašanja, *****!!!!!!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back