Ćuti, meni viceve i zezanje (al' na temu!) brišu.![]()
Mene čudi kako nisi trajno brisan ....
Nego .... Doprinos raznolikosti .... Da nema takvih .... Ovo,ono .... Multikulti ....(Znaš ti, znaš ....)
mrgreen

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ćuti, meni viceve i zezanje (al' na temu!) brišu.![]()

pa ne mozes nekoga nazivati ljigavcem, nije fino![]()
Ако ЛДП и СРС падну испод цензуса (даће Бог), СНС може са ДСС-ом сама формирати власт.
Neverovatno,bez ikakvih argumenata samo stancas ......Ko je od politicara bio na Kosovu?????NIKOLIC I VUCIC!!!!
Biografija Tomislava Nikolica:
![]()
h
Томислав Николић је председник Српске напредне странке.
Рођен је 15. фебруара 1952. године у Крагујевцу. По звању је мастер економиста. Техничку школу, грађевински смер, завршио је у Крагујевцу, а дипломирао на Факултету за економију и инжењерски менаџмент у Новом Саду. Запослио се 1971. године у Грађевинско предузеће „Жеграп“ и радио у Мајданпеку, Прибоју, Пријепољу, Требињу, Београду и другим местима, све до 1978.године, када се вратио у Крагујевац у фирму „22. децембар“, где је био шеф Одсека за инвестиције и одржавање. Био је и технички директор Комуналног предузећа у Крагујевцу.
Политичка каријера
Николић се партијски први пут ангажовао у Народној радикалној странци где је брзо изабран за потпредседника. На његову иницијативу дошло је до уједињења те странке и месних одбора Српског четничког покрета Војислава Шешеља и стварања нове странке 23. фебруара 1991. године под називом Српска радикална странка. За председника СРС изабран је Војислав Шешељ, а Николић за потпредседника. Касније је три пута биран за заменика председника странке, последњи пут на Седмом отаџбинском конгресу СРС 8.октобра 2006. године. Поднео је оставку 6.септембра 2008.године на све функције у Српској радикалној странци. Већ у октобру 2008.године је основао Српску напредну странку на чијој је Оснивачкој скупштини 21.октобра 2008.године изабран за председника.
Томислав Николић је од 1992.године посланик у Скупштини Србије и једини посланик који је биран у сваки сазив од 1992.године. Због политичког деловања, 1995.године осуђен је на двомесечну казну затвора коју је издржавао у Гњилану.
У марту 1998. године изабран је за потпредседника Владе Србије. Поднео је оставку 14.јуна 1999.године када је у Скупштини Србије прихваћена одлука о доласку страних трупа на Косово, али је тадашњи председник Србије Милан Милутиновић донео уредбу по којој сви чланови Владе остају на својим функцијама, па је до 14.августа 1999.године био потпредседник Владе.
Од августа 1999.године обављао је дужност потпредседника Савезне владе док је премијер био Момир Булатовић.
У мају 2007.године изабран је за председника Народне скупштине Републике Србије, али је после 5 дана смењен гласовима оних који су га изабрали.
Четири пута је био кандидат за председника Србије.
Учествовао је на председничким изборима 2000.године и освојио треће место иза Војислава Коштунице и Слободана Милошевића.
На председничким изборима 2003.године добио је највише гласова(47%), али због недовољне излазности није постао председник.
На поновљеним изборима 2004.године у првом кругу освојио је највише гласова, а у другом кругу изгубио од Бориса Тадића у односу 45%:53,7%.
На последњим председничким изборима 2008.године Николић успева да освоји више гласова него што су радикали икада освојили на неким изборима (2.197.155 гласова односно 47,97%) и занемарљивом разликом изгуби од свог противкандидата (2.304.467 гласова односно 50,31%).
Хоби
Николић се одмара у родном селу Бајчетина, берући лековите травке и гљиве. Када дође време нарочито воли да, окружен пријатељима, подложи казане за печење ракије, у складу са српским обичајима. Сви они који су имали прилику да га чују кажу да лепо пева.
У младости се бавио атлетиком.
Породица
Ожењен је Драгицом, има синове Радомира и Бранислава, унуку Ленку и унуке Димитрија, Војина и Јанка.
Biografija je tu,tek da radikalski pacenici ne pisu svasta!![]()

Pa to je od početka bila ideja vodilja .....
U kome buretu si do sada živeo ????
Mi to ovde znamo još od "osnivanja" SNS ....
Pisao sam ja tamo ozbiljne stvari...To vam smeta....Ali nije bitno ljudi znaju vecinu stvari, kao i Vucicevo ministrovanje i drakonsko kaznjavanje novinara...Milice ljudi pamte....A i tebe.....
Е што се тиче те коалиције са ДСС, могу да се опросте од исте... ДСС није за ЕУ
![]()
Само настави истим стилом и замолио бих те да пренесеш модерацији да ме радикали провоцирају, а ја стално добијем бан. Плиз, знао бих да ценим то.

Хвала Вам Биљо. Не могу нам наудити, џаба им сви покушајиOvo jos traje
Proci ce i izbori a tema opstaje, nego Sun, sto se sekiras(vazi i za Faticu), samo se priseti reci Sv.Vladike Nikolaja Velimirovica: Drskost kulminira gde STRAH kulminira![]()

Ko spomenu DSS ???
U pitanju je Miško i Beko i DS .....
Ма ДСС би се поново вратио на ЕУ идеологију само када би Коштуници било понуђено да буде премијер![]()
Ne zahvaljuj, treba ja tebi da zahvalimХвала Вам Биљо. Не могу нам наудити, џаба им сви покушаји![]()

Ne zahvaljuj, treba ja tebi da zahvalim
Nego (Milice, izvini, samo malo da odstupim od teme), radja se svest kod malih Srpcica, radja se prkos, inat, radja se nesto predivno..
Zasto sam ovo napisala?
Moja devojcica je danas bila na ekskurziji...Kupovala sta joj se dopalo, ali kupila srspku ZASTAVU, nije ona najveca, ama nije ni mala, onako- taman..
Pitam je- zasto bas zastavu?
SVI moji drugari su kupili zastavu Sbije, mi smo Srbi a zastavu da okacis na terasu s ulicne strane, tako smo se dogovorili...
Rastu Srpcici, neka ne brine Srbija, i opet moram da citiram vladiku Nikolaja, samo pre toga jos da dodam: Ne urlicimo jedni na druge, zar nam je malo drugih koji nas i udjedaju, i zar je malo onih zbog kojih su nam oci cesto suzne?
"Ne pisu se u vas (nas) racun samo izazvane suze nego i NEOBRISANE"

Odma' unapredjenje u vojvoduTomo..pa taj bi za vlast prešao i na islam, ako treba.
Čovek sa đonom umesto obraza.
Samo što će ga Zukorlić prevesti žedna preko vode. Ma koliko ga ne volio, ne mogu mu poreći inteligenciju, u odnosu na Tomu je pravi Ajnštajn.

Cemu li se ovaj smeje,blago njemu

Ма онај несрећни СанФан ... Данас сам баш причао са неким пријатељима, који су игром случаја некада били у СНС ... Кажу да се о томе отворено прича у неким ужим круговима у СНС... о коалицији са ДС

Cemu li se ovaj smeje,blago njemu
zabavlja covek sam sebe i crce od smeha![]()
ParanojaВечити губитници ... Дакле, колико см видео Тома од Водокотлића је у своју биографију метнуо да је вечити губитник

Paranoja
Nije tebi lako![]()
Фато ... само ме занима једна ствар ... Да имаш образ дебео као ђон, то видимо сви, али ме занима
како ћеш после избора да се лижеш са жутима![]()