Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 20.483
Znao sam da si radikal.Popišam se na OZNAžene i EU zastavu.
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znao sam da si radikal.Popišam se na OZNAžene i EU zastavu.
![]()
Ja sam vise puta rekao da sam monarhista; ali ti ne znas da citas.Znao sam da si radikal.![]()
Zaebavam se, bre. Why so serious?Ja sam vise puta rekao da sam monarhista; ali ti ne znas da citas.
To sto se pisam na komuniste, socijaliste, internacionaliste i ostale levicare tebe žulja.![]()
Ne pratim odavno ko se krije iza novijeg nicka a ne mogu ni da se setim ranijih stavovaZaebavam se, bre. Why so serious?
Hoce to kad qurve i krimosi vode drzavu.
Da, jasno je i malom detetu. Radikal koga su kolege radikali iz nekog razloga izopštili iz društva, skinuli verovatno sa kruške koju je hteo da zajaše pa na sve moguće podle načine, pokušava da se osveti.Šta to ima mutno kad je nosio sanduk na navodnoj sahrani Miloševića?
Jasno je ko beli dan
.15. marta nisi imao zahtev za prevremene izbore, samo ona četiri izvorna zahteva, pa se opet nije desilo ništa. Zahtev za izbore je na neki način iznuđen Žvalinim nepristajanjem da ispuni prvobitne zahteve. Dakle, ni tada nismo znali kako da ga nateramo da uradi ono što hoćemo, kao ni sada.
Dobro, i? Šta je postigla ta masa? Nakon 16 minuta, kad je krenuo da svira bend, masa krenula da se razilazi, Slavija da se prazni. Došlo mi da se razderem ''Gde ćete, ebem vam mater!'' Sećam se kako su reke ljudi odlazile niz Kralja Milana, mnogi sa zastavama. Protest je bio predviđen da traje do 21-22h, ali ja sam čak računao da, ako krene akcija, ostanem i celu noć i možda ceo sledeći dan u BG. Kad ono, ljudi otišli kući u 19:30. Umorili se jadni..
Како се није десило ништа?
Онолика маса света се окупила по јако лошем времену, десетине хиљада људи је остало на новобеоградској страни јер преко моста нису пропуштали (не могу да кажем да нису били у праву јер је мост могао да се обруши од вибрација толике масе која је чекала да пређе).
Kako da se ojačaju?Уместо да се ту ојачају "идеолошки" захтеви како сам описао, прешло се на захтев за превремене изборе и фокус је практично усмерен на лик, а не и на (зло)дела злотвора.
Čudno da ti kao ljubitelj Putinovog i Lukašenkovog režima ne voliš despotije azijskog tipa nego pravnu državu.То видим као грешку коју треба што пре ставити у други план и инсистирати на спровођењу заона и враћање Србије у уставно уређење, републику, а не ову азијску деспотију у којој шеик управља свиме и свачим.
Kako da se vrati u ustavni poredak? Kako da institucije rade svoj deo posla? Ko da ih natera?Ако се Србија врати у уставни поредак, институције морају да обаве свој део посла. Да зараде плату која је прописана законом и пратећим правилницима.
Da, to sve tako funkcioniše već 13 godina. I kako ti misliš da se to promeni? Jel si video da Rusi kažu da ovo što mi radimo zapravo radimo po nalogu EU koja hoće da sruši naš raj od države?Овако шеик одређује ко овде ради, а ко не ради, па се ускраћује плата професорима који ето, не раде, што је у реду, али није у реду да плату прими унутрашња контрола МУП Србије која такође не ради свој посао и без проблема посматра хаос који праве Вучићеве битанге обучене у униформе српске полиције.
Да не помињем министарства и друге органе Србије који функционишу само ако им шеик намигне.
У Србији ни један контролни орган не функционише по закону и правилима службе и то је у ствари главни проблем.
Dobro, i? Šta je postigla ta masa? Nakon 16 minuta, kad je krenuo da svira bend, masa krenula da se razilazi, Slavija da se prazni. Došlo mi da se razderem ''Gde ćete, ebem vam mater!'' Sećam se kako su reke ljudi odlazile niz Kralja Milana, mnogi sa zastavama. Protest je bio predviđen da traje do 21-22h, ali ja sam čak računao da, ako krene akcija, ostanem i celu noć i možda ceo sledeći dan u BG. Kad ono, ljudi otišli kući u 19:30. Umorili se jadni.
Kako da se ojačaju?
Čudno da ti kao ljubitelj Putinovog i Lukašenkovog režima ne voliš despotije azijskog tipa nego pravnu državu.
Kako da se vrati u ustavni poredak? Kako da institucije rade svoj deo posla? Ko da ih natera?
Jel si primetio ovih dana da se vrši čistka poslednjih neposlušnih elemenata u policiji i vojsci?
Da, to sve tako funkcioniše već 13 godina. I kako ti misliš da se to promeni? Jel si video da Rusi kažu da ovo što mi radimo zapravo radimo po nalogu EU koja hoće da sruši naš raj od države?
Da te pitam još ovo: Cenim da si kao zakleti rusofil u proteklih 25 godina proklinjao Zapad što je 5.10.2000. pomogao da Sloba padne i da si verovao da smo mi to morali sami da uradimo, a ne uz pomoć zapadnih miliona, kao što su i svi drugi rusofili verovali. Pa mi reci, da li ti je sada jasno da nikakav narod ne može samostalno da se oslobodi svog diktatora, već mora da se dobije pomoć sa strane, i da ti ljudi-građani te zemlje koji učestvuju u rušenju diktature uz pomoć drugih zemalja nisu nikakvi izdajnici?
Misliš li da studenti i građani imaju energije da izvrše taj pritisak?
Ma ok za njih, nego jel tebi realno da Žvala do kraja godine raspiše izbore?
Ja podržavam studente, ali nisam slep kod očiju pa da ne vidim da u ovom trenutku nemaju rešenje kako primorati Žvalu da raspiše izbore. I to svakako nije njihova krivica već krivica nas građana koji ne želimo da se žrtvujemo.
Studenti su imali rezultate u fazi regrutacije i dizanja naroda na pobunu, koja je trajala do 15. marta, ali od tada ceo proces stagnira. Žvala to koristi i pokušava da vrati one izgubljene glasače koje su mu studenti zimus oteli. Što vreme bude više prolazilo, šanse da u tome uspe će biti veće. Trenutno je on taj ko ima inicijativu. Preduzima populističke mere i preduzimaće ih i još više u narednom periodu, sve dok se ne vrati na stanje od 31.10.2024.
Zato je potrebno učiniti nešto što će da nas mrdne s mrtve tačke i u tom smislu je svaka ideja dobrodošla. Jedino što Šarke nudi ideju koja je već isprobana i pokazala se neefikasnom.
Ja sam već par puta probao da im nabacim ideju kampanje od vrata do vrata. I ja sam bih učestvovao u njoj.Naravno da mogu. Ako hoće. Samo moraju da budu kreativni i proaktivni.
Recimo mogu da proglase kampanju za izbore iako nisu raspisani. Pa da se krene sa štandovima i deljenjem materijala. Na svakoj pijaci, pored svakog tržnog centra. A u materijalu da piše ko su studenti, ko su zborovi, koji je plan za izbore i posle i odgovore na neke najčešće spinove režima (obojene revolucije, teroristi, ideološka obojenost...). I kad krenu sa kampanjom, onda će Vučić da naredi kontra-kampanju i eto već predizbornog pritiska.
Dakle sve se može kad se hoće.
Ne mogu da znam, ali mislim da je realno. Sa njim se nikad ne zna.
Tako je. Zato treba biti kreativan i osmisliti neke nove pristupe. Najmanje što trebaju da slušaju idejete ovakvih opskurnih likova. Jer ti likovi da imaju neke dobre ideje, nešto bi uradili u životu. Dakle sve što čuju od političara, samo treba da urade suprotno. Studenti su mladi, kreativni i neka unesu novi energiju. Malo je blam da ih dribla Žvala![]()
Gde preleteo?Gledao sam taj intervju Sarovica i nimalo mi se ne dopada. Ni Sarovic mi se ne dopada.
Prvo Sarovic je preletac. Nek izvine on ali on je radikal. Preletac. Sad prica ljubav vera nada kad je konacno video da je SRS gotov. To je kontra svega u sta je verovao kao radikal.
Drugo. Taj tip ima nesto patolosko u sebi. Ne znam da lis te primetili kako lezerno sa nekim kiselim osmehom ide i ismeva ljude koji nisu bas u vinkli.
Ali, kad njemu nesto urade on se iznenada transformise, prebledi, oci mu se usitne i pocne da vice EJ VRATIMI TELEFON/MIKROFON/ZNACKU x100. Nije on bas sasvim.
Ja sam već par puta probao da im nabacim ideju kampanje od vrata do vrata. I ja sam bih učestvovao u njoj.
Međutim, ne znam koliko sve to i ovo što si ti naveo može da dovede do izbora. Ako se krene u tu kampanju, može da nam se obije o glavu da se iscrpimo a da ne dobijemo raspisivanje izbora.
Није Немања једини бивши "Радикал" који је политички активан, активан је и Дејан Мировић...
На Јапан су бацили две атомске бомбе и постали им партнер без алтернативе.AVibaba igra na vreme; on zna da su Srbi narod kratkog pamcenja; kojeg danas mozes da bombardujes, a vec prekosutra da mu budes “partner bez alternative” jer si ga kupio za cokoladicu.
Dokazano.
Gledao sam taj intervju Sarovica i nimalo mi se ne dopada. Ni Sarovic mi se ne dopada.
Prvo Sarovic je preletac. Nek izvine on ali on je radikal. Preletac. Sad prica ljubav vera nada kad je konacno video da je SRS gotov. To je kontra svega u sta je verovao kao radikal.
Drugo. Taj tip ima nesto patolosko u sebi. Ne znam da lis te primetili kako lezerno sa nekim kiselim osmehom ide i ismeva ljude koji nisu bas u vinkli.
Ali, kad njemu nesto urade on se iznenada transformise, prebledi, oci mu se usitne i pocne da vice EJ VRATIMI TELEFON/MIKROFON/ZNACKU x100. Nije on bas sasvim.
Gledao sam taj intervju Sarovica i nimalo mi se ne dopada. Ni Sarovic mi se ne dopada.
Zamisli koliko je tek glupo komentarisati neciji izgled u diskusiji gde su reci jedino merilo.Isti utisak imam.
Onaj njegov poluosmeh me natera da se naježim u momentu, tako i zamišljam predatore.