KRIK objavio bazu istaknutih ćacija: Osobe sa kriminalnim dosijeima iskazuju lojalnost Vučiću i SNS-u

Ne poznajem jer ne kontaktiram sa TAKVIM ljudima.Ja se družim isključivo sa normalnim svetom koji poštuje zakon i koji zna čemu služi put,a čemu trotoar.
Pogledajte prilog 1812733
Šta znači ova poruka?Šta je neljudski u mojoj poruci gde sam opisao bezumno ponašanje dela srpske populacije?
Udaranje ljudi automobilima si nazvao 2skakanje poi haubama". To su uglavnom bili mladi ljudi. Nečija deca.Sutra ti tako i kćerka može "sočiti na nečiju haubu" Tad bi plakao i očekivao podršku. Ne verujem da bi se dobro osećao da ti neko kaže : " ma ko je šljivi-naskočila na haubu i ubila se".

Udaranje ljudi automobilima si nazvao 2skakanje poi haubama". To su uglavnom bili mladi ljudi. Nečija deca.Sutra ti tako i kćerka može "sočiti na nečiju haubu" Tad bi plakao i očekivao podršku. Ne verujem da bi se dobro osećao da ti neko kaže : " ma ko je šljivi-naskočila na haubu i ubila se".
Nisam.Skakanje na tuđe haube sam nazvao baš tako-skakanjem na tuđe haube.Jedno blago govoreći sumnjivo ponašanje dela naše populacije.

Back