Nemanja Šarovic penicilin za AV i SNS⚠️

Хтео је да уђе неморално у структуру и ушао је !

Ови остали су деришта ОЗНАЕ

Тадићи, Ђиласи, Воолини, Аркани, Вучићи, итд... све деришта комунизма и структуре номенклатуре !

Е то треба мењати, експоненти су небитни звали се тадићи или вучићи
Слажем се потпуно. Код нас комунизам никада није био побеђен, само се увукао дубоко у све поре друштва и државе, и користи национализам и четнике као реквизите.

Слажем се потпуно. Код нас комунизам никада није био побеђен, само се увукао дубоко у све поре друштва и државе, и користи национализам и четнике као реквизите.

"најгори капиталиста је бивши комуњара" - Пољски филозоф

Izbora će biti kad studenti i građani izvrše dovoljan pritisak na Vučića da ih bude.

A ako se među opozicijom širi ideja kako "izbora neće biti", onda je to fakat realno tačno, jer ljudi u defetizmu ne mogu da naprave pritisak svakako.
Misliš li da studenti i građani imaju energije da izvrše taj pritisak?

Što se tiče opozicionih partija, njima i odgovara da izbora ne bude jer za njih nemaju rešenje. Iz sujete ne žele da podrže studente i sklone se, a ako bi izašli, u bilo kojoj konfiguraciji, svi do poslednjeg bi izginuli. Tako da oni nemaju drugu opciju nego da šire narativ kako "izbora neće biti". Svako gura na svoju vodenicu.
Ma ok za njih, nego jel tebi realno da Žvala do kraja godine raspiše izbore?

Sve je to jasno, svaka ideja je dobra. Samo nisam o tome pričao, već da je besmisleno da se sad svi redom javljaju i dele pamet sa idejama (nebitno koliko su dobre) umesto da podrže studente u onome što rade. A rade bolje o cele opozicije. Taj Šarović je klasičan palamud, odnosno lik koji u politici nije ništa postigao a deli pamet. To ti je po definiciji palamud. Sa druge strane studenti iza sebe imaju rezultate, i to ozbiljne rezultate. I sad dolazimo u situciju da neki palamud govori studentima šta da rade. Malo je glupo, zar ne, nebitno koliko je dobra ideja.
Ja podržavam studente, ali nisam slep kod očiju pa da ne vidim da u ovom trenutku nemaju rešenje kako primorati Žvalu da raspiše izbore. I to svakako nije njihova krivica već krivica nas građana koji ne želimo da se žrtvujemo.
Studenti su imali rezultate u fazi regrutacije i dizanja naroda na pobunu, koja je trajala do 15. marta, ali od tada ceo proces stagnira. Žvala to koristi i pokušava da vrati one izgubljene glasače koje su mu studenti zimus oteli. Što vreme bude više prolazilo, šanse da u tome uspe će biti veće. Trenutno je on taj ko ima inicijativu. Preduzima populističke mere i preduzimaće ih i još više u narednom periodu, sve dok se ne vrati na stanje od 31.10.2024.
Zato je potrebno učiniti nešto što će da nas mrdne s mrtve tačke i u tom smislu je svaka ideja dobrodošla. Jedino što Šarke nudi ideju koja je već isprobana i pokazala se neefikasnom.

Ni meni nije jasno.

Jeste u početku bilo navijački, e neka im je pokazao, neka vide ostali kakvi su ovi i to najviše od strane ostvarenih klinaca ali ako se uključi mozak to je mnogo drugačije.

Kako to da su samo njega puštali da udje u Ćacilend?
Ok, malo je dobio i po tamburi sve u svrhu da se Vlasi ne dosete što očigledno još uvek pali kod nekih ali budimo realni:
Vuk dlaku menja
ali ćud nikada.

Radikali su njega othranili do pre koju godinu, ne menja se ideolohija preko noći sem onoga:
- hoću moj deo, nećete me zaebati,
Koja strana, razlog je kod njega, to on zna.
Za sada radi posao od koristi za svrgavanje glavnog zla u Srbiji. Ali, nikada se ne zna, treba biti oprezan. Mada, studenti mu nece dati priliku da bude na njihovoj listi, jer je bio u vlasti sa najgorima.

...
Ja podržavam studente, ali nisam slep kod očiju pa da ne vidim da u ovom trenutku nemaju rešenje kako primorati Žvalu da raspiše izbore. I to svakako nije njihova krivica već krivica nas građana koji ne želimo da se žrtvujemo.
Studenti su imali rezultate u fazi regrutacije i dizanja naroda na pobunu, koja je trajala do 15. marta, ali od tada ceo proces stagnira. Žvala to koristi i pokušava da vrati one izgubljene glasače koje su mu studenti zimus oteli. Što vreme bude više prolazilo, šanse da u tome uspe će biti veće. Trenutno je on taj ko ima inicijativu. Preduzima populističke mere i preduzimaće ih i još više u narednom periodu, sve dok se ne vrati na stanje od 31.10.2024.
Zato je potrebno učiniti nešto što će da nas mrdne s mrtve tačke i u tom smislu je svaka ideja dobrodošla. Jedino što Šarke nudi ideju koja je već isprobana i pokazala se neefikasnom.
.
Кренуо сам да пишем подужи упис, али ми је згодно послужило ово твоје тачно запажање.

Како видим, овај протест данас се одвијја у две равни, идеолошкој и персоналној.

Од почетних захтева који су (да кажем) били идеолошки - придржавање закона и пратећих прописа од стране органа власти, прелази се полако на персоналне, да Вучић распише изборе са надом да ће изгубити и отићи са власти.

Мислим да је захтев за расписивање превремених избора кукавичко јаје које су сорошевци и МИ-6 преко Вучићевог саветника Блера убацили демонстрантима и створили конфузију која полако еродира протесте студената и неравнодушних грађана.

Када се упути позив грађанима да се супротставе кршењу закона и нераду институција Србије, одазваће се стотине и хиљаде јер је то јасан и очигледан интерес свих грађана Србије.

Ако позовеш грађане да се "руши" Вучић добићеш стотинак или још пар грађана.

Овај протест мора да остане у идеолошкој равни, захтева за поштовање парламентарне демократије и одржање функција републике што је ова власт потпуно разорила.

Када се то успостави, клика браће Вучић отпашће сама са ткива таквог друштва, као краста.

.

Poslednja izmena:
Ако се у Шаровића надаш- то само говори како немаш представу о реалном стању у Србији.
Ne nadam se, ne mislim da treba da bude vlast ali bi bilo korisno da je poslanik i da ima pozornicu da proziva lopove u nedogled jer ne mislim da ce sa promenom vlasti Srbija postati Norveska.

Covek je nacionalista; ne mislim da je lopov, bar mi se tako cini, a bio bi u zatvoru sigurno do sada da jeste s’obzirom na njegov odnos prema ovim sto su na vlasti.

Svašta po narudžbini platiša iz redova četničke imigracije iz USA, Australije i gde su već te pobegulje skoncentrisane.

Dok im deca i unuci Srbiju ni na mapi numeju da pokažu.
Jeste, samo da nije $5B “doznaka” godisnje koja je realno jedina direktna pomoc Srbiji bez kamata, ta drzava bi koliko vec sutra propala.

Ne postoje nikakvi “četnici”; sto je dokazano u poslednjih 💯 + godina od kako se kod Srba smenjuje samo crvena banda na vlasti.

Misliš li da studenti i građani imaju energije da izvrše taj pritisak?

Ma ok za njih, nego jel tebi realno da Žvala do kraja godine raspiše izbore?

AVibaba igra na vreme; on zna da su Srbi priglup narod kratkog pamcenja; kojeg danas mozes da bombardujes, a vec prekosutra da mu budes “partner bez alternative” jer si ga kupio za cokoladicu.
Dokazano.

Back