хан Ацо
Veoma poznat
- Poruka
- 11.585
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Превише емоција, добрим делом и нафилованих, а премало, односно ништа о економији и инфраструктури.
Доживели смо да та бедна бивша совјетска република је већ деценијама већа житница од Србије, од Србије која се хвалила за време СФРЈ да може да храни пола Европе.
Production 2022 tons 2021 tons
Bulgaria 6.4M 7.3M
Доживели смо да Београд сања мостове и да коначно почне да се правилно развија, доживели смо да сањамо бар једну линију метроа или бар да се неко сети да прошири градску железницу и ГСП, док Софија одавно има метро, 4 линије метроа, 47 станица, а тренутно се завршава још 10 станица метроа.
Serbia 3.1M 3.4M
Највећи бугарски храм (једно време је био и највећи у свету) носи име руског свеца, а највећи српски храм носи име српског свеца.
GDP (in USD) per capita by country
61.
74.
Bulgaria![]()
16,943
Serbia![]()
12,384
п.с. С.А.Д. нису центар ЛА где живе клошари и бескућници, а нису ни Лас Вегас, као што ни Србија није Црна Трава, али није ни Дедиње.
Као што ни Русија није Москва т.ј. Рублёвка, али није ни Кызыл-Мажалык.
Зашто лажеш, па Софија је 2,5 пута мања од Београда.Град је руиниран , али доста већи од Београда , метро је преко неопходна ствар у Софији, али и метро је руиниран ..не знам то је ваљда њихов однос према градској , државној својини , да се руинира.
Rumunija nije ni vizuelno napredovala. Tamo ti i dalje trebaju 2,5 sata da autom pređeš 100 KM. To je nešto što je vezano za posao koji radim i tiče se rumunskih i bugarskih puteva i nešto što me jako nervira. Pošaljem nekoga u Mađarsku, on se vrati sutra. Pošaljem nekoga u Rumuniju i svi ztaboravimo za njega. Vrati se za 5 danaTo ''isto njesra'' je odraz proslih vremena (kada je SFRJ bila Norveska za Bugarsku) i trajace jos mozda 5-10 godina. Nakon toga, Bugarska ce i vizuelno biti razvijenija od Srbije, kao sto je to sada slucaj sa npr. Rumunijom.

99 centi dnevno, baš nam vas je žao.Bugarska BDP u 2023- $101,574 M
Srbija BDP u 2023- $75,187 M
https://countryeconomy.com/countries/compare/serbia/bulgaria
Pa ti si prešao kod njih?Превише емоција, добрим делом и нафилованих, а премало, односно ништа о економији и инфраструктури.
Доживели смо да та бедна бивша совјетска република је већ деценијама већа житница од Србије, од Србије која се хвалила за време СФРЈ да може да храни пола Европе.
Production 2022 tons 2021 tons
Bulgaria 6.4M 7.3M
Доживели смо да Београд сања мостове и да коначно почне да се правилно развија, доживели смо да сањамо бар једну линију метроа или бар да се неко сети да прошири градску железницу и ГСП, док Софија одавно има метро, 4 линије метроа, 47 станица, а тренутно се завршава још 10 станица метроа.
Serbia 3.1M 3.4M
Највећи бугарски храм (једно време је био и највећи у свету) носи име руског свеца, а највећи српски храм носи име српског свеца.
GDP (in USD) per capita by country
61.
74.
Bulgaria![]()
16,943
Serbia![]()
12,384
п.с. С.А.Д. нису центар ЛА где живе клошари и бескућници, а нису ни Лас Вегас, као што ни Србија није Црна Трава, али није ни Дедиње.
Као што ни Русија није Москва т.ј. Рублёвка, али није ни Кызыл-Мажалык.
Zašto TI lažeš da je Sofija “2,5 puta manja od Beograda” kad i Beograd i Sofija imaju po otprilike 1,2 miliona stanovnika?Зашто лажеш, па Софија је 2,5 пута мања од Београда.
Ко спомиње становнике ? Ако се каже да је нешто мање, а говоримо о градовима, мисли се на површину.Zašto TI lažeš da je Sofija “2,5 puta manja od Beograda” kad i Beograd i Sofija imaju po otprilike 1,2 miliona stanovnika?
O čemu ti to? Broj stanovnika je skoro isti, a Beograd zahvaljujući Novom Beogradu i Blokovima ima znatno veću gustinu naseljenosti, a Sofiji je pridružena i prilično velika administrativna oblast:Ко спомиње становнике ? Ако се каже да је нешто мање, а говоримо о градовима, мисли се на површину.
| Population (2024)[10] | |
|---|---|
500 km2 (200 sq mi) | |
| • Urban [7] | 5,723 km2(2,210 sq mi) |
| • Metro [8] | 10,738 km2(4,146 sq mi) |
| Elevation [9] | 500–699 m (1,640–2,293 ft) |
| • Capital city | 1,281,040 |
| • Density | 2,600/km2(6,600/sq mi) |
| • Urban [11] | 1,547,779 |
| • Urban density | 270/km2 (700/sq mi) |
| • Metro [12] | 1,667,314 |
| • Metro density | 160/km2 (400/sq mi) |
| Population (2022) | |
|---|---|
| 389.12 km2(150.24 sq mi) | |
| • Urban | 1,035 km2 (400 sq mi) |
| • Metro | 3,234.96 km2(1,249.03 sq mi) |
| Elevation [3] | 117 m (384 ft) |
| • Capital city | 1,197,714[1] |
| • Density | 3,078/km2(7,970/sq mi) |
| • Urban | 1,383,875[5] |
| • Urban density | 1,337/km2(3,460/sq mi) |
| • Metro | 1,685,563[4] |
| • Metro density | 520/km2 (1,300/sq mi) |
| Demonym(s) | Belgradian (en) Beograđanin (m.) / Beograđanka (f.) (sr) |
Kolega GrdobanS je trol i deklarisani autošovinista koji sam vrlo rado priznaje da piše da bi nervirao sve ostale.Rumunija nije ni vizuelno napredovala. Tamo ti i dalje trebaju 2,5 sata da autom pređeš 100 KM. To je nešto što je vezano za posao koji radim i tiče se rumunskih i bugarskih puteva i nešto što me jako nervira. Pošaljem nekoga u Mađarsku, on se vrati sutra. Pošaljem nekoga u Rumuniju i svi ztaboravimo za njega. Vrati se za 5 dana![]()
Ma ne,ova je druga Bugarska.To je ona Bugarska sto hoce da nabavi f16 avione ne zato sto su dobri ili jeftini nego zato sto su KUL...![]()
Ni jedan video nije na Bugarskom sve je engleski..ako nisi ono sto jesi onda ti zelim sto pre da izadjes iz hipnoze.

Pravi Englezi i Ameri se gade na sve one koji hoce da ih oponasaju koji koriste njihov jezik..znam iz prve ruke.