Antiislamistički trend na zapadu i Balkan

Kad god im se ukazala prilika stali su protiv Srba i Srbije!

Postoje svedočenja da je narod Novog Pazara dočekao nemačkog okupatora na sličan način na koji je to učinjeno u Zagrebu: zastavama Trećeg rajha i klicanjem. U odboru za doček bio je čak i međuratni gradonačelnik Aćif Hadžiahmetović, zloglasni kolaboracionista kojeg su partizani pogubili na kraju rata zbog ubistva preko 7.000 Srba.
Već 21-22. aprila 1941. godine na sastanku grofa Ćana i Joakima Ribentropa, dva glavna osovinska ministra spoljnih poslova, dogovorena je demarkaciona linija dve okupacione zone koja je sekla Rašku po pola, ali se nije odnosila na status same oblasti kao takve, koji je ostao otvoren.

https://www.telegraf.rs/zanimljivos...ko-smo-pali-u-sake-pavelicevim-banditima-foto

Šta muslimani danas rade hajkom protiv Draže Mihailovića?

Jugoslovenski muslimani bili su uz Hrvate, najvažnija komponenta ustaškog pokreta. I kao takvi deo Osovine koja je sprovodila Holokaust i druge zločine.
Žele da izjednače srpsku ulogu u 2.s.r. sa svojom, nečasnom. No, ta im se priča u svetu ne prima.

Šta muslimani rade hajkom na Milorada Dodika?

Demonstriraju nezahvalnost. Klevetaju čoveka koji ih je u ratu spasavao sklanjajjući ih svoju kuću. Koji im je pomogao obnovu i izgradnju džamija u RS.

Jugoslovenski muslimani bili su uz Hrvate, najvažnija komponenta ustaškog pokreta. I kao takvi deo Osovine koja je sprovodila Holokaust i druge zločine.
Žele da izjednače srpsku ulogu u 2.s.r. sa svojom, nečasnom. No, ta im se priča u svetu ne prima.

Demonstriraju nezahvalnost. Klevetaju čoveka koji ih je u ratu spasavao sklanjajjući ih svoju kuću. Koji im je pomogao obnovu i izgradnju džamija u RS.
Milorad Dodik jeste nešto najbolje što je Bosna ikad iznedrila.Državnik,filozof,humanista,filantrop i altruista.

Ovo si pisao apropo upisa Major Toma na drugoj temi, msm pročitah samo prvu rečenicu, kasnije ću sve :lol:

Pa vidi, ja se s njim u masi toga slažem, obično sa pola upisa, a onda zase*e sa drugom polovinom da sam često na klackalici lajk ili ipak ne.
Ipak brani zločince iz svojih redova za razliku od na primer mene koja ostajem pri sopstvenom mišljenju u osudi i mojih pa da mi je brat rođeni u pitanju.

Ni meni se ne dopada vampirenje nedićevaca, ljotićevaca, dražićevaca i sličnih.

Muka mi je zbog promena imena ulica da ljudi više ne znaju ni u kojoj trenutno žive dok dobro ne razmisle, a da ne pričam da većina nema pojma ko je i čija ta junačina po kojoj je njihova ulica odjednom dobila ime.

Zna se ko su pobednici u Drugom svetskom ratu, antifašisti Partizani i tu se stavlja tačka, svidelo se to nekom ili ne :np:

Ni meni se ne dopada vampirenje nedićevaca, ljotićevaca, dražićevaca i sličnih.

Muka mi je zbog promena imena ulica da ljudi više ne znaju ni u kojoj trenutno žive dok dobro ne razmisle, a da ne pričam da većina nema pojma ko je i čija ta junačina po kojoj je njihova ulica odjednom dobila ime.

Zna se ko su pobednici u Drugom svetskom ratu, antifašisti Partizani i tu se stavlja tačka, svidelo se to nekom ili ne :np:
Ti nisi relevantna po ovom pitanju! :mrgreen:

- kuku meni kukavici crnoj sva mi deca na M samo mi Miloš na Š
- kako to teta Ljudmila?
- pa Šašav eto kako
Imaš nešto protiv ovoga SNS bote ?

485753066_18494484649026915_7552263411876637656_n.jpg

Back