Enigma
Poznat
- Poruka
- 7.184
Mi Srbi ćemo im pogotovo sve zaboravit i oprostit.I sad su se dosetili, Bakir ih vodi u Briks, sve ćemo da im zaboravimo i Kinezi i Rusi i mi... Kao da smo mi veverice.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi Srbi ćemo im pogotovo sve zaboravit i oprostit.I sad su se dosetili, Bakir ih vodi u Briks, sve ćemo da im zaboravimo i Kinezi i Rusi i mi... Kao da smo mi veverice.![]()
On je iz Šapca ili Loznice.Ne brigaj za Bakira, on je naš Beogradjanin, lako će njega geni povući na pravu stranu![]()
Lozničani su najgori ljudi.Nisam sreo normalnog čoveka iz lozničkog kraja.Da li je zbog zagađene vode ili tamo neka industrija zagađuje vazduh ***** li ga ne znam šta je to ali to katastrofa ljudi.On je iz Šapca ili Loznice.
Kako bi li tek karta izgledala da zapad nije bio protiv nas?Dozvoli da sam ja veći eksperat od tebe...
Zapad ipak voli i da manipuliše...
Učinili su sve da izgubimo rat u BiH, i na kraju naš poraz izgleda ovako...
![]()
Muslimani u BiH sami ne veruju, uprkos svoj podršci, da se mogu trajno osloniti na zapad. Za Albance ne znam.
On je iz Šapca ili Loznice.
Možda bi to moglo objasnit pisanje pojedinih forumaša na forumu.Lozničani su najgori ljudi.Nisam sreo normalnog čoveka iz lozničkog kraja.Da li je zbog zagađene vode ili tamo neka industrija zagađuje vazduh ***** li ga ne znam šta je to ali to katastrofa ljudi.
Zato što su izgubili rat od muslimana, pa ih Franjo dao u zamenu za RSK. I sad im muslimani polako guše i uzimaju te enklave. Busovaču i Jajce su im već uzeli.A što su Croati ovako raštrkani na 5 tačkica?
A to može bit da je rođen u Beogradu.Pričao je valjda da je rodjen u Beogradu.
Ne znam za taj Šabac.
Meni je uvijek bilo zanimljivo kad bi muslimani izgubili teritorije od Srba,onda su ih nadoknađivali uzimanjem hrvatskih.Zato što su izgubili rat od muslimana, pa ih Franjo dao u zamenu za RSK. I sad im muslimani polako guše i uzimaju te enklave. Busovaču i Jajce su im već uzeli.
Stolac je jedna od neuralgičnih tačaka MHF.Zato što su izgubili rat od muslimana, pa ih Franjo dao u zamenu za RSK. I sad im muslimani polako guše i uzimaju te enklave. Busovaču i Jajce su im već uzeli.
Slobodno piši šta znaš.'aj neću vam smetati na temi, slobodno nastavite, ne razumem se doviljno![]()
Ajde, ne diratjte mi Loznicu. Prvi slobodan grad u Evropi u 2.s.r.
Meni je uvijek bilo zanimljivo kad bi muslimani izgubili teritorije od Srba,onda su ih nadoknađivali uzimanjem hrvatskih.![]()
Gornji Vakuf i Mostar takođe.Stolac je jedna od neuralgičnih tačaka MHF.
Meni sve teku suze niz obrazi.Znači, Croat prop'o
Baš mi žao![]()
Gornji Vakuf i Mostar takođe.
Bio sam u Mostaru prije 10 godina,a kroz Gornji Vakuf i Stolac prolazio.Priča mi ona koleginica što je nedavno bila tu, posetili su i Mostar i kaže u pola Mostara primaju evre, a u drugoj polovini samo kmarke, nisam pitala ko prima šta, Hrvati ili muslimani, Srba i nema.
Skakanje s mosta se plaća 20 evra.
Jesu oni normalni, platiš da bi skršio vrat![]()
Bio sam u Mostaru prije 10 godina,a kroz Gornji Vakuf i Stolac prolazio.
Iz istočnog (muslimanskog) dijela Mostara kad pređeš u zapadni hrvatski Mostar koda si prešo iz Somalije u Kaliforniju.
U Gornjem Vakufu i Stocu s jedne strane ulice hrvatske zastave i kafići,a prekoputa s druge strane ulice Ljiljani i muslimanski kafići.
Na ulazu u Gornji Vakuf stajao natpis "dobrodošli u oslobođeno hrvatsko Uskoplje",a par metara dalje natpis "dobro došli u oslobođeni Gornji Vakuf".
Ne možeš vijerovat da si u istom mjestu.Tamo gdje su Hrvati sve sređeno,čisto i uredno, sve kuće imaju fasadu,a tamo gdje su muslimani koda je rat juče završio.Na kućama i zgradama rupe od gelera i granata,rijetko koja kuća ima fasadu,ako ima onda je obavezno zelene boje, neuredno katastrofa.Njima nikad dosadno, ovo jeste za film![]()
Ne možeš vijerovat da si u istom mjestu.Tamo gdje su Hrvati sve sređeno,čisto i uredno, sve kuće imaju fasadu,a tamo gdje su muslimani koda je rat juče završio.Na kućama i zgradama rupe od gelera i granata,rijetko koja kuća ima fasadu,ako ima onda je obavezno zelene boje, neuredno katastrofa.
Nisu piramide u Republici Srpskoj,nego u Visokom kod Sarajeva.Onda su ovu vodili u hrvatski deo, kaže da je sve sređeno i deluje fino, ima dosta turista.
Most su videli iz kafića, nisu bili na njemu jer niko nije skakao čak ni pijani Englezi koje su sreli na Piramidama.
Nisam znala da Piramide pripadaju Srpskoj, kaže da su skockane i sve se plaća, nije ni jeftino, ulazak 30 evra i to bez vodiča, sa njim 50 eur.
Deru.
Lepo se vaša blagajna puni
Nije ni čudo što muslimani šize, al' dobiće šipak![]()
Nisu piramide u Republici Srpskoj,nego u Visokom kod Sarajeva.
Da.Visoko je u muslimanskom djelu Federacije kod Sarajeva.A lepo sam je pitala kome pripadaju piramide i ona mi kaže da je njima ona glupa konvertit vodičkinja rekla da su srpske.
Visoko je muslimansko, je l'?