Sibil Vejn
Poznat
- Poruka
- 7.011
Da...
nosila gips mesec i po dana.

nosila gips mesec i po dana.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nosila gips mesec i po dana.pa to nema veze,sta nosis,ne govore patike o licnosti,bre
elem,zimus ja kupila nove starke,i moja sestra zapela da ide u njima u skolu..i tako,dadoh joj jedva starke,a obuh njene cizme na stiklu...isla ja tako 2 metra,pala i slomila ruku
.
kontam da nikad necu nositi zenstvenu obucu,kad sam smotana tako![]()

Stvarno?
A mi ostali bas volimo otvorene prelome i ne plasimo ih se uopste....![]()
kontam da nikad necu nositi zenstvenu obucu,kad sam smotana tako![]()
A sto se tice smotanosti, mislim da ja tu nemam konkurenciju![]()

hahaha......
sigurna sam da ne sanjas kako skaces po ogromnom krevetu i ne mozes da stanes,i u snu pomislis:
"Boze,samo da ne dozivim otvoren prelom noge!"
jer ja sanjam.ali stvarno

Писала си то и на оној теми о сновима
Ненормално сам се смејала и тамо кад сам прочитала, и овде![]()

Meni se svidjaju samo neke cizme ovog tipa, inace ne nosim cizme...
obozavam cizme...
Jako su lepeobozavam cizme...
Ja vise ne znam ni kako da se oblacim,nekad mi se nosi samo crno a nekad sareno.
Omg jel sam ja jedina metalka koju privlaci sareno,fensi,elegantno?![]()
hihihihi...desava se, znam takve slucajeve, koliko imas godina ako smem znati?
Jako su lepeobozavam cizme...
Ja vise ne znam ni kako da se oblacim,nekad mi se nosi samo crno a nekad sareno.
Omg jel sam ja jedina metalka koju privlaci sareno,fensi,elegantno?![]()

Sigurno se barem jos nekoj od njih svidjaju iste stvarcice kao i tebi, ali nece da priznaju.... Jesi li im ti rekla da ti se svidjaju takve stvari?
Ma ne da sam rekla nego ja to i nosim
Al one standardno black black black every single day
Mislim nemoguce da ne vole nista lepo da obuku...

18
Da bar ima jos takvih,ja ne znam nikog. Sve likuse koje slusaju metal mrze to,ja sam uvek volela pa sam pocela da se pitam sad jel sam ja normalna??
jesi...to se desava u tvojim, (tj. nasim godinama,i ja imam 18)...menjas se, i promenices se skroz..znam takve primere, moja drugarica je nazivala sebe rokerkom do skoro, a sad se sredila, nije postala fenserka (meni je to pogrdan izraz), ali je zenstvenija i nije vise ko sto je bila...onda jedna druga, furala neki rasta fazon, dredovi i to, a sad nosi air max, ona se malko shebala al to ti je promena...ali, i dalje slusaju istu muziku, nisu se u tom smislu promenile.
Tako da, ja te razumem, narocito sto si bila u konkretnom fazonu jedno vreme, i sad si zrelija malko i treba ti nesto drugo...svi se tako u to vreme promene...

O hvala bogu!![]()

Fora je sto ja volim i jedno i drugo
A neka likusa mi je rekla da sam nedefinisana![]()
Rocker/metalac sa Cesare Paciotti cipelama, drago mi je![]()