BIG PEOPLE
Poznat
- Poruka
- 9.741
ne mozes tako da gledas....ne mora da znaci....
shta ne mora da znachi?
Па нека га, можда се човеку свиђају...
![]()
ma kapiram ja, ok, svako fura shta mu se svidja, nego izgleda mi smeshno..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne mozes tako da gledas....ne mora da znaci....
Па нека га, можда се човеку свиђају...
![]()

shta ne mora da znachi?
ma kapiram ja, ok, svako fura shta mu se svidja, nego izgleda mi smeshno..![]()

Ја видех....
И једно и друго![]()

Inače, slatko je mače

Oblačim se,hmmm...Brzo!![]()
E ovako se već ne oblačimInače, slatko je mače
![]()
![]()
![]()
![]()
,volim one pojaseve ili kaiseve sto idu ispod grudi,uz sve to fin sat, velike alke i narukvice obavezno...kad izlazim maximalno kratko i upadljivo
Oblacim se bas fensi,uske farke da pucaju,ili helanke dobro ukombinovane sa ostatkom da nedeluju jeftino,obozavam velike torbe koje savrseno moraju da idu uz patike,uglavnom preferiram one nike duboke,mada sad imam lakosta, isto duboke,cesto nosim i stikle nesmeju biti ispod 10 cm imam ih punooo,volim one pojaseve ili kaiseve sto idu ispod grudi,uz sve to fin sat, velike alke i narukvice obavezno...kad izlazim maximalno kratko i upadljivo
![]()

Oblacim se bas fensi,uske farke da pucaju,ili helanke dobro ukombinovane sa ostatkom da nedeluju jeftino,obozavam velike torbe koje savrseno moraju da idu uz patike,uglavnom preferiram one nike duboke,mada sad imam lakosta, isto duboke,cesto nosim i stikle nesmeju biti ispod 10 cm imam ih punooo,volim one pojaseve ili kaiseve sto idu ispod grudi,uz sve to fin sat, velike alke i narukvice obavezno...kad izlazim maximalno kratko i upadljivo
![]()
bojana svidja mi se tvoj predlog..............
imam i ja jos par..........

joooj pa ti na sve mislis![]()

mislila sam na nju.................
msm za nju su predlozi.............

a bas mi se svidja ona stolica

pa msm mozes i ti..........
ali nije vredna toga mala zbunjena ili kako vec![]()

...moj stil se moze opisati kao grandzerski,rokerski...ili kako vec...
![]()

koj vam je?!
bash je do jaja likusha..
ma ne, izvini, bolje da se zavije u crno i nosi martinke..