Tinejdžeri kako se oblačite

• Začetnik teme Začetnik teme Ulice
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa aj kapiram neka vezanost za te patike, nostalgija, to je ok. Imam i ja tako neke tripove, postujem to, ali ono ne treba vredjati tudje stilove, zbog nasih predrasuda. Ili ih mozemo jedino na objektivni nacin istaci neke nedostatke
eto recimo OBJEKTIVNI nedostatak air max tika, su sto se moze djon lako probusiti recimo na staklo, pogotovu ako imaju ceo djon vazdusni.
A starke su jako neudobne pogotovu ako trcis, ili se puno kreces..
Znas sta, msm da bi bilo cool kada bi uzela sledece patike jedne bas onako air max i probala ih! Mislim da bi odmah osetila razliku :ok:

Da..videces razliku i to veliku,u pitanju je udobnost..
starke su nevidjeno neudobne bar meni,znaci ravne skroz a meni to ne valja(sem sto su ruzne)...

Ako se neko navikne da gleda ovo
nike-air-foamposite-one-eggplant1.jpg
ceo život, na starke je se lako naviknuti.

Pa nije poenta u svadjanju vec je poenta da se ne bude saban, samo zato sto neko priapda izmisljenoj grupi
metalaca,skejtera, rokera, fensera i ostalih :D
Starje OBJEKTIVNO su krs patike.. Msm imam ih kuci znam o cemu pricam :D
Najobicnije patikje, neudobne sa totalno dosadnim dizajnom, i sve su iste= OBJEKTIVNO krs
A sada neko zato sto je roker, onda on widi onog mentoila rokera kako ih nosi pa kao, i on pomisli e sada cu i ja da budem klon i da nosim starke, i onda Jos UBEDI sebe da su to dobre patiek iako nisu

E s ovim moram da se slozim!
Nikad nisam volela starke a kontam da ih vecina nosi zato sto je to kao neka karakteristika za izmisljene grupe rokera i metalaca...

Inace sam pankerka i volim da se oblacim upadljivo....Omiljene boje - crna,bela,crvena,ljubicasta,siva....ali retko izlazim iz farmerica (crnih,crvenih,obicnih poderanih xD)....uvek sa njima kombinujem majice ovih boja (najcesce crnu).....starke....ne skidam lancic Anarchy....srebrno prstenje takodje ne skidam i to preko celog prsta (jedan prsten preko celog prsta xD),ponekad spajk......i da vam se poFalim uradila sam tetovazu.....i ofarbala kosu u crveno - crno(jedva sam uspela da nagovorim moje da me puste za tatoo...posto imam 14 godina)
mada ponekad se obucem i ono obicno....ali bez starki i mog lancica Anarchy - NIGDE!!!

to moze da se kaze za ove "nove" grupe metalaca...tipa djevojke koje nose starke, a kad prva kisa paDne popece se na cizme sa stiklom
znam ljude koji starke nose 10-ak godina...ja 6...

pa to nema veze,sta nosis,ne govore patike o licnosti,bre:)

elem,zimus ja kupila nove starke,i moja sestra zapela da ide u njima u skolu:roll:..i tako,dadoh joj jedva starke,a obuh njene cizme na stiklu...isla ja tako 2 metra,pala i slomila ruku:confused::hahaha:.:roll:

kontam da nikad necu nositi zenstvenu obucu,kad sam smotana tako:roll:

Back