Tinejdžeri kako se oblačite

• Začetnik teme Začetnik teme Ulice
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jako su lepe :heart: obozavam cizme...
Ja vise ne znam ni kako da se oblacim,nekad mi se nosi samo crno a nekad sareno.
Omg jel sam ja jedina metalka koju privlaci sareno,fensi,elegantno? :dash:

Nisi jedina :D Ja sam rockerka (msm slušam rock i sl.), pa se više oblačim k'o fenserka nego k'o rockerka ;) A i u mom okruženju ima mnogo više njih koji se oblače fensi nego onih koji se oblače npr. kao darkeri...

Nisi jedina :D Ja sam rockerka (msm slušam rock i sl.), pa se više oblačim k'o fenserka nego k'o rockerka ;) A i u mom okruženju ima mnogo više njih koji se oblače fensi nego onih koji se oblače npr. kao darkeri...

:D
Metalke koje ja znam nose samo crno ali ja se vise druzim s fenserima bar u zadnjih godinu dana.
Nekad sam izlazila s metalcima...to su bile price tipa mi kad odemo u pakao za nas ce biti kazna da nosimo roze i sareno msm :dash::roll:

Metalke koje ja znam nose samo crno ali ja se vise druzim s fenserima bar u zadnjih godinu dana.
Nekad sam izlazila s metalcima...to su bile price tipa mi kad odemo u pakao za nas ce biti kazna da nosimo roze i sareno msm :dash::roll:

:hahaha:

Вид' и ја носим претежно црно(не увек, али највише имам црног одела, покупила од кеве), па је ово ипак најглупља ствар коју сам чула у животу:lol:

:lol:

:hahaha:

Вид' и ја носим претежно црно(не увек, али највише имам црног одела, покупила од кеве), па је ово ипак најглупља ствар коју сам чула у животу:lol:

pa, tako pricaju klinci koji se loze na metal i izgledaju tako godinu dana...I ja vidjam svasta po gradu, pa tako i momke i devojke koje se obuku kao metalci, pustaju muziku i bacaju glave i vriste...

pa, tako pricaju klinci koji se loze na metal i izgledaju tako godinu dana...I ja vidjam svasta po gradu, pa tako i momke i devojke koje se obuku kao metalci, pustaju muziku i bacaju glave i vriste...

Јој, како то мрзим.
Не разумем то уопште...Мислим, је л' сад ако слушам метал треба да идем улицом са подигнутим малим прстом и кажипрстом и урлам : ''МЕТАЛИКААААА''(или име било ког другог бенда, небитно)?
:neutral:

Јој, како то мрзим.
Не разумем то уопште...Мислим, је л' сад ако слушам метал треба да идем улицом са подигнутим малим прстом и кажипрстом и урлам : ''МЕТАЛИКААААА''(или име било ког другог бенда, небитно)?

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
msm danemam vise repa........:sad2:

Јој, како то мрзим.

joj, meni se smuci, npr. kad sedim u studentskom, sve fino, lepo, i razdere se neka ''metalka'' ili ''pankerka''...

jaka si ti rokerka

Misliš snažna? :hahaha: :hahaha: Presnažna? :hahaha:

Isto :lol: Još ne videh metalke koje se oblače u npr. roze i šareno :lol:

Surova istinaaa:lol::lol:

A i veoma je pametna!:P

I veoma se pametno oblačim :mrgreen: :rotf: :bye:

ja isto slusam i rok i pank, pa se oblacim skroz opusteno...ne odredjuje uvek odeca muzicki ukus...

Pa naravno, i kao što rekoh volim svakako da se oblačim ;)

Misliš snažna? :hahaha: :hahaha: Presnažna? :hahaha:

Isto :lol: Još ne videh metalke koje se oblače u npr. roze i šareno :lol:

I veoma se pametno oblačim :mrgreen: :rotf: :bye:

Pa naravno, i kao što rekoh volim svakako da se oblačim ;)

facePalm.jpg

Back