Hetfield girl
Ističe se
- Poruka
- 2.598
Bas si dvolicna!
Salim se....smo ti nosi ono sto volis....
Hehe malo crnila,malo sarenila

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas si dvolicna!
Salim se....smo ti nosi ono sto volis....

Pa, da tako su i ove dve, tacno znam u kojoj si fazi, uskoro ces zavoleti samo jedno...

Da...a ako zavoli sarenilo, crnina joj ipak moze ostati za neke sa'rane...
malo crnog humora......ili sarenog...

Jako su lepeobozavam cizme...
Ja vise ne znam ni kako da se oblacim,nekad mi se nosi samo crno a nekad sareno.
Omg jel sam ja jedina metalka koju privlaci sareno,fensi,elegantno?![]()
Nisi jedinaJa sam rockerka (msm slušam rock i sl.), pa se više oblačim k'o fenserka nego k'o rockerka
A i u mom okruženju ima mnogo više njih koji se oblače fensi nego onih koji se oblače npr. kao darkeri...

ja isto slusam i rok i pank, pa se oblacim skroz opusteno...ne odredjuje uvek odeca muzicki ukus...Nisi jedinaJa sam rockerka (msm slušam rock i sl.), pa se više oblačim k'o fenserka nego k'o rockerka
A i u mom okruženju ima mnogo više njih koji se oblače fensi nego onih koji se oblače npr. kao darkeri...
Surova istinaaa
A i veoma je pametna!![]()
Metalke koje ja znam nose samo crno ali ja se vise druzim s fenserima bar u zadnjih godinu dana.
Nekad sam izlazila s metalcima...to su bile price tipa mi kad odemo u pakao za nas ce biti kazna da nosimo roze i sareno msm![]()
Metalke koje ja znam nose samo crno ali ja se vise druzim s fenserima bar u zadnjih godinu dana.
Nekad sam izlazila s metalcima...to su bile price tipa mi kad odemo u pakao za nas ce biti kazna da nosimo roze i sareno msm![]()

Вид' и ја носим претежно црно(не увек, али највише имам црног одела, покупила од кеве), па је ово ипак најглупља ствар коју сам чула у животу
![]()
pa, tako pricaju klinci koji se loze na metal i izgledaju tako godinu dana...I ja vidjam svasta po gradu, pa tako i momke i devojke koje se obuku kao metalci, pustaju muziku i bacaju glave i vriste...

Јој, како то мрзим.
Не разумем то уопште...Мислим, је л' сад ако слушам метал треба да идем улицом са подигнутим малим прстом и кажипрстом и урлам : ''МЕТАЛИКААААА''(или име било ког другог бенда, небитно)?
![]()

Јој, како то мрзим.
Не разумем то уопште...Мислим, је л' сад ако слушам метал треба да идем улицом са подигнутим малим прстом и кажипрстом и урлам : ''МЕТАЛИКААААА''(или име било ког другог бенда, небитно)?
![]()
jaka si ti rokerka
Presnažna? 
Još ne videh metalke koje se oblače u npr. roze i šareno 
Surova istinaaa
A i veoma je pametna!![]()

ja isto slusam i rok i pank, pa se oblacim skroz opusteno...ne odredjuje uvek odeca muzicki ukus...
joj, meni se smuci, npr. kad sedim u studentskom, sve fino, lepo, i razdere se neka ''metalka'' ili ''pankerka''...
heheheheh to sigurno naletis na moje ortake i ortakinje metalce....![]()
Misliš snažna?![]()
Presnažna?
IstoJoš ne videh metalke koje se oblače u npr. roze i šareno
I veoma se pametno oblačim![]()
![]()
Pa naravno, i kao što rekoh volim svakako da se oblačim![]()
IstoJoš ne videh metalke koje se oblače u npr. roze i šareno
![]()

Ја видех....
И једно и друго![]()

ja jednom videla neko metalca nosi air max
onako duga kosa, majca metallica i maxerice![]()
ja jednom videla neko metalca nosi air max
onako duga kosa, majca metallica i maxerice![]()
pa, moze biti, ako su ti drugari uzrasta 13-16 godina, ako piju pivo ''radi fore'', a devojke imaju uzasne krestave glasove...