swatka_mawa_maja
Ističe se
- Poruka
- 2.890
a sta fali dzenanu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
, svako ima pravo da slusa ono sto voli, jednostavno meni se ta vrsta muzike ne svidja, i OK, moja stvar, ali kada iskljucimo to pitanje muzike ja imam odlicnu komunikaciju i sa takvom ljudima koji slusaju i narodnjake.
A sto se tice generalnog pitanja nije bitno ko koju muziku slusa, seljaci su seljaci, bilo oni rodjeni u gradu ili u selu
E ja ne znam da li je tema gluplja ili ovi idioti koji na nju stvarno odgovaraju (odnosi se samo na ove koji biraju izmedju sela i grada)...
a sta fali dzenanu?

...Ali naravno većina seljaka je zatucana 
sa frajera ste presli na grand..ostaite grand na miru,ako vam se ne svidja nemojte ga slusati...
ja ne volim te narkomane i bolje biti seljak nego narkoman...zato ne slusam metal,tehno,punk,house,rep...tacnije lusam nasu narodnu i zabavnu muziku

Pa onaj kako mu ime,narodnjak,pa umro od droge,pa onda Aca Lukas se bode,Ana Bekuta šmrka...Mislim ono...Sad ako ja volim pank,rock,džez i svetsku muziku,ja sam narkoman...
tj. chovek koji ima mozga ne mozhe slushati narodnjake!
to hocesh reci?
poshto iz toga izlazi porazan zakljuchak
vishe od pola Srbije slusha narodnjake
tj. chovek koji ima mozga ne mozhe slushati narodnjake!
to hocesh reci?
poshto iz toga izlazi porazan zakljuchak
vishe od pola Srbije slusha narodnjake
Jooooooooooooooj ja nemam nishta protiv lepih pesama,ono bash narodno,ali ovo turbo folk me ubija...Rechi pesme:Nebi bilo loshe da kabrio porshe parkirash u moju garazu....
Ili"Skini me obucime,bla bla bla....
Jesu to normalni sadrzaji jedne pesme!?
Ajde volim jednu pesmu(neki cje me ubit zbog ovoga)
Pevaj Srbijo zemljo junaka,Pevaj Srbijo zemljo bitaka,Pevaj Srbijo silnije jacha,pevaj Srbijo kad ti se plache....
Meni je ovo jedna poprilichno dobra pesma za Srbiju i Srpski narod![]()
Da i sta fali podvucenoj pesmi i zasto bi trebali da te ubijemo??

Ljudima u Srbiji se to jednostavno namece
nema svako internet i kablovsku