Tinejdzeri iz grada ili sa sela?

Ok salio sam se malo :), svako ima pravo da slusa ono sto voli, jednostavno meni se ta vrsta muzike ne svidja, i OK, moja stvar, ali kada iskljucimo to pitanje muzike ja imam odlicnu komunikaciju i sa takvom ljudima koji slusaju i narodnjake.

A sto se tice generalnog pitanja nije bitno ko koju muziku slusa, seljaci su seljaci, bilo oni rodjeni u gradu ili u selu, kao sto je ovde receno nije seljak onaj ko ima opanak na nozi nego opanak u glavi. :ok:

sa frajera ste presli na grand..ostaite grand na miru,ako vam se ne svidja nemojte ga slusati...
ja ne volim te narkomane i bolje biti seljak nego narkoman...zato ne slusam metal,tehno,punk,house,rep...tacnije lusam nasu narodnu i zabavnu muziku

Mislila sam da sam ja ovo vec raspravila sa tobom na temi o seljobrerizmu...Ne mozes generalizovati

Kad bi znala koliko narkomana ima tek medju narodnjacima...

A to zabavna muzika...:neutral:

tj. chovek koji ima mozga ne mozhe slushati narodnjake!
to hocesh reci?
poshto iz toga izlazi porazan zakljuchak
vishe od pola Srbije slusha narodnjake

Jooooooooooooooj ja nemam nishta protiv lepih pesama,ono bash narodno,ali ovo turbo folk me ubija...Rechi pesme:Nebi bilo loshe da kabrio porshe parkirash u moju garazu....
Ili"Skini me obucime,bla bla bla....
Jesu to normalni sadrzaji jedne pesme!?
Ajde volim jednu pesmu(neki cje me ubit zbog ovoga)
Pevaj Srbijo zemljo junaka,Pevaj Srbijo zemljo bitaka,Pevaj Srbijo silnije jacha,pevaj Srbijo kad ti se plache....

Meni je ovo jedna poprilichno dobra pesma za Srbiju i Srpski narod ;)

Jooooooooooooooj ja nemam nishta protiv lepih pesama,ono bash narodno,ali ovo turbo folk me ubija...Rechi pesme:Nebi bilo loshe da kabrio porshe parkirash u moju garazu....
Ili"Skini me obucime,bla bla bla....
Jesu to normalni sadrzaji jedne pesme!?
Ajde volim jednu pesmu(neki cje me ubit zbog ovoga)
Pevaj Srbijo zemljo junaka,Pevaj Srbijo zemljo bitaka,Pevaj Srbijo silnije jacha,pevaj Srbijo kad ti se plache....

Meni je ovo jedna poprilichno dobra pesma za Srbiju i Srpski narod ;)

Da i sta fali podvucenoj pesmi i zasto bi trebali da te ubijemo??

Back